icon

Kedy oznámiť mužovi tehotenstvo po 3. mesiaci?

laura2332
19. dec 2024

Dobrý deň, chcela by som sa poradiť s vami pred 3 dňami som si spravila tehu test pretože počas spanku som začala zvraciať a stále som chodila na malu potrebu a už mi to bolo divne tak som si spravila test lenže ja som v teplotach už týždeň no a keď som si spravila ten test tak videla som len jednu paličku a ja neviem čo ma napadlo položiť si to na poličku a večer keď som šla na wc ma napadlo pozrieť sa na ten test 😃neviem do dnes prečo a hľa slaba čiarka tam neverila som tak som si spravila hneď ďalší a zase ukazalo slabu čiarku nevedela som čo robiť oznámila som to manželovi ktorý hneď na to že to dieťa dáme preč samozrejme že ja si to dieťa chcem nechať my máme už 4 deti ale už veľké najmenší ma 5 rokov a kôly tomu už nrchce vraj nam stačia oni lenže ja takto nerozmyšľam lebo je to život no ale vrátim sa späť hneď na ďalší deň ráno som si spravila zase test ktorý mi ukazal v akom mesiaci som 1-3 a manžel ma posielal ku gynekologičke choru v teplotach ja som nešla ale zavolala som povedala som že čo mi ukázali tehu testy a že ake problémi mam povedala že po sviatkach mam isť na vyšetrenie a antibiotika nech mi predpíše obvoďak tak som zavolalá povedala som aj jemu svoj problem a povedal že nemôže ak som tehotná že mam brať paralen a mám byť v teple ale nepomáha mi to ja som dva dni za sebou dostavala krče v tele od teploty moč mam veľmi silný až tmavy ako pivo nerozumiem a mám bolesti v chrbtici a tak isto ma picha od brucha dole ako keby ihly alebo ja neviem samozrejme manželovi som zaklamala že som bola na ženské a že mám len ovuláciu ale teraz sa bojím že čo ak sa nájdem v nemocnici počas sviatkov a príde na to že som tehotná neviem ako mu mam už povedať že to dieťa chcem my o peniaze nemáme strach stále ich máme zarabame moje deti maju zo všetkého na čo si len ukažu a tomu malinkemu veď to je nič pri posledných dvoch deťoch mi to vyšlo tak že som porodila dcéru a o 3 mesiace som ostala zase tehotná a vychovavala som 2 malinke detičky naraz čiže neviem prečo takto teraz začal rozmyšľať pritom vtedy sme boh vie ako nemali keďže na hodinu mal len 7eur a robil a aj robi stavebné práce a teraz ma viac aj vieme ušetriť a nechce 😭 poradte mi čo mam robiť s nim a tak isto že či je to vážne ak týždeň teplotujem picha ma od brucha dole moč mám tmavy ako pivo chrbtica ma boli a tak isto aby som nezabudla nohy brucho a chrbat mam všetko zimne ako ľad pritom mám oblečené tehu legíny zateplené na to voľne tehu rifle na vrchu tielko tričko s dlhým rukavom a ešte huňatý pulover a ešte 🤣 huňatý teplučky župán samozrejme ešte 2 veľmi teple ponožky a aj tak no ja už neviem čo robiť o dieťa samozrejme nechcem prisť a do nemocnice keď pôjdem tak zistí že som samozrejme ja mu to chcem oznámiť až keď budem po 3 mesiaci

Strana
z3
klarissa25
19. dec 2024

To vazne ides urobit toto muzovi ze mu to povies az v tretom mesiaci?

zmrzlinka2021
19. dec 2024

@laura2332 nedokázala by som žiť s človekom, ktorý má pošle zabiť vlastné dieťa.

lucylaw
19. dec 2024

@laura2332 Priprav sa na situáciu,že keď toto manželovi spravíš,tak môžeš so všetkými tými deťmi ostať aj sama..Mne by sa človek,čo by mi klamal v takejto zásadnej veci,totálne zhnusil a už by som s ním nedokázala ďalej byť..

ysseba
19. dec 2024

Hlavne by som zmenila obvodneho lekara, pretoze antibiotika mozu aj tehotne. Napriklad penicilin alebo zinnat. Od muza nie je pekne, ze ta posiela na potrat a od teba nie je pekne, ze ho ides takto hnusne oklamat. Porozpravat sa o tom s chladnou hlavou sa neda? 🤦🏼‍♀️

ivik4
19. dec 2024

Absolutne nechutny hnus aby mi niekto nepovedal ze budem mat dalsie dieta. Moja zlata, to dieta nieje len tvoje
Nie, teraz neriesim ze on dieta nechce ci ty ano,ale to ze Tato situacia je Vas oboch,nielen tvoja ! Mate si ju vyriesit spolu

kat_
19. dec 2024

vy ste divni vsetci traja aj s lekarom 😩 akozee, ty v prvom rade sa liec, chod si dat vysetrit moc!
muz je rovnako rodic toho dietata ako ty, takze tajit takuto vec... aby si neskoncila sama s 5 detmi na krku

ina2405
19. dec 2024

@laura2332 ty sa lieč, neliečená infekcia je horšia ako atb. Môj muž by ma strašne nasral, keby ma posielal na potrat, ale ja by som bola úprimná, že na potrat nepôjdem.

zuzanockamt
19. dec 2024

@laura2332 Je mi najviac ľúto tvojho muža. To, čo ideš urobiť je otras. Nečudujem sa, že nechce ďalšie dieťa. Máš štyri. Nestačí? Zase bude mať financie na krku len muž. Na jeho mieste by som reálne by som na jeho mieste rozmýšľala nad rozvodom.

janickacrazy
19. dec 2024

@laura2332 hlavne si nechaj napísať antibiotiká, môžeš mať zápal močových ciest alebo obličiek a to nie je sranda, choď kľudne aj na pohotovosť, nech ti dajú lieky, veď môžeš mať aj vážne komplikácie, keď sa nebudeš liečiť a potom keď ti bude trochu lepšie, môžeš riešiť tehotenstvo s mužom, ale určite mu neklam

drobec02
19. dec 2024

@laura2332 rozmýšľaš ako decko ,ja chcem ja chcem ja chcem ale vo vzťahu nieje ja ale my čiže ak mu zaklameš v tak zásadnej veci ako je dieťa tá je to riadny hnus.A vôbec nemusí byť všetko celkom poriadku ak sa ty cítiš zle si chorá a plus tvoj vek k tomu ak si staršia nad 30+ rizika sú ale hlavne ten tvoj pokrivený charakter

domka222
19. dec 2024

A keď ti po oznámení v treťom mesiaci povie,že od teba odchádza? Potom budeš písať, že aký je hajzel,lebo ťa nechal s deťmi a ešte aj tehotnú. Ale veď už ako chceš.

pbra40
19. dec 2024

1. Chod na pohotovost pre antibiotika. Povedz, ze si mozno tehotna
2. Preliec sa, chod na gynekologiu
3. Urcite to povedz muzovi

koniarova
19. dec 2024

V prvom rade tiež chorobu a nič iné. Zajtra smer lekár.

doriiis
19. dec 2024

Ľudia ako vy by nemali mať deti vôbec.

oblecenie99
19. dec 2024

Môj obvoďak mi veľmi trpezlivo, a rozumne vysvetlil, prečo je nebezpečnejšie, ak ako tehotná by som nebrala antibiotiká, než brala. Svojho vymeň. A mužovi to povedz. Nejde tu len o teba, je to aj jeho dieťa, nielen tvoje. Riskujes, že na tie deti zostanes sama.

rorino
19. dec 2024

@laura2332 Ty v takomto stave,čakáš,kým sa niečo nestane?A čo ak máš mimomaternicové,alebo nejaký iný problém?Okamžite by som navrhla k lekárovi,veď idú sviatky a tebe je zle a nechceš ísť k lekárovi?Prepáč,teraz riešiť tehotenstvo,keď to máš zistené len cez test?V prvom rade ries svoj zdravotný stav.

laura2332
autor
19. dec 2024

Praveže ja som sa o tom s nim zhovárala a on povedal že nechce žiadne druhe dieťa že máme 4 deti a že to nam stači a keď som mu povedala že ja to nedám preč tak povedal že ak nedám tak si rozdelíme deti lenže mne to je už jedno tak či onak aj tak som stále sama z deťmi nonstop 24/7 sa staram len ja on príde z práce naje sa umyje sa a je na telefone čiže mne to je jedno či snami bude alebo nie len som mu povedala že to že som otehotnela nie je len moja vina ale aj jeho a take rozhodnutie nespravim ja som už o jedno dieťa prišla kôly nemu pred 9 rokmi a boli ma to do dnes tak isto som mu povedala že ak bude chcieť dvere ma otvorené ale bez deti

personality
19. dec 2024

Detí to má 5, ale bodku ani jednu za vetou nevie dať. 🙈

klarissa25
19. dec 2024

@laura2332 na to že nechce tvoj muž sexovať tak sa vám dobre zadarilo...

laura2332
autor
19. dec 2024

@rorino ku gynekologičke chorá nemôžem isť a obvoďaka mám ďaleko 7 ulic ďalej od mesta a manžel je stále v práci ale obvoďak povedal že s tym nič nespraví

huxy
19. dec 2024

@laura2332 a s piatimi deťmi na materskej budeš všetko stíhať, zvládať, napr.aj finančne? 🤔

reanda
19. dec 2024

naco mu chces klamat? ved co moze spravit, ked ty nechces ist na potrat, donuti ta s pistolou pri hlave? dieta je aj jeho, ale nosit ho budes ty, tak ty rozhodujes v prvom rade.. ked nechce, nech sa postavi na hlavu.. mal sa zariadit, ked uz urcite nechcel dalsie deti

laura2332
autor
19. dec 2024

@personality Pani učiteľka toto je modrý konik a rady a nie základna škola ďakujem

dadka1997
19. dec 2024

@laura2332 tak na jednej strane si tehotna povedala si to muzovi zrazu je z toho ovulacia ????? A akoze co z neho robis debila ? Na druhej strane mate 4 deti viete financne zabezpecit aj to 5te ? Stoji ti toto vsetko za to ? Ostat sama s 5 timi detmi ? A za tretie muzovi treba vysvetlit ze aj on bol pri tom robeni toho dietata a mal si dat pozor existuje nieco ako antikoncepcia ..

danieli
19. dec 2024

Ries najprv svoje zdravie, zajtra hned k lekarovi, najlepsie rano nalacno, ak by potreboval krv a pribal si aj ranny moc, vyliec sa a potom ries tehotenstvo, taketo horucky v uvode tehotenstva sa mozu skoncit aj stratou babatka, prvy trinester je vseobecne kriticky, takze vyliec sa a ak sa drobcek udrzi, potom mozete doma riesit co dalej, nevidim vyznam roduchavat vasne nad niecim co este nie je iste, zbytocne sa pohadate

ivik4
19. dec 2024

Tak nech sa paci uziv sa s detmi potom 🙂
Ked si s tym ok, tak ok

laura2332
autor
19. dec 2024

Ďakujem za rady ešte teraz sa s nim porozprávam 🥴 keď dojde domov a uvidím že čo ďalej ako sa to vyrieši

h2
19. dec 2024

@laura2332 Určite ste sa svedomito chránili, ale zlyhala antikoncepcia, však? Ako aj pri predošlom tehotenstve, však? 🤦‍♀️

janickacrazy
19. dec 2024

@laura2332 môžeš ísť na pohotovosť, zober si taxík alebo popros susedov, nech ťa zavezu alebo nejakú kamarátku, vždy sa dá niečo poriešiť

januska12323
19. dec 2024

Panenko Mária vidíš to?

Strana
z3