Kedy sa spoznali vaši rodičia s partnerovými rodičmi?

columbine
11. okt 2020

Ahojte zaujimalo by ma 🙂
1. Po kolkych rokoch (dnoch/mesiacoch) vztahu ste zoznamili SVOJICH rodicov s RODICMI PARTNERA?

2. Zavisel tento pocet rokov kedy sa RODICIA spoznali s DRUHYMI RODICMI od fazy Vasho vztahu ? (napriklad ak ste sa brali po 2 rokoch zoznamili sa rodicia navzajom po 2.. ale ak ste sa brali po 10rokoch tak sa zoznamili az po 10 rokoch)

3. Stalo sa niekomu ze jedny rodicia sa chceli zoznamit s rodicmi partnera ale ti zatial este nechceli? (napriklad preto, ze ste len randili) ? Ako ste to riesili?

Prepacte ze som to napisala takto ako debil s vyrazom na jednotlive slova ale ked som sa toto iste opytala inde 90% zien mi odpovedalo kedy sa oni same zoznamili so svokrovcami 🤦‍♀️ a v podstate nikto mi 3 zakladne otazky nezodpovedal

alikal
11. okt 2020

my sme zoznamili rodicov az ked sme sa zasnubili, co bolo 4 roky chodenia. realne sa stretli nejake dva tri mesiace pred svadbou a odvtedy sa tusim ani nevideli znova, nie je nejaky dovod, aj ked si rozumeli

hettinka
11. okt 2020

@columbine naši pri plánovaní svadby po 5-ročnom vztahu, boli 2 stretnutia nikdy potom už kamarátstva, návštevy.

pininka1
11. okt 2020

Cca po pol roku som isla prvykrat ku svokrovcom, moj muz ku nasim este skor, kedze pre mna chodil s autom. A navzajom myslim tiez tak cca po troch rokoch ked uz sme sa zasnubili sa stretli a odvtedy na roznych rodinnych akciach kedze mame deti chodia a stretnu sa u nas.

suzitok
11. okt 2020

Nasi rodičia sa stretli par mesiacov pred svadbou, aby nebolo, ze sa na svadbe vidia prvy krat...potom uz ziadny kontakt neudrziavali, stretli sa znova az ked sme mali okrúhle narodeniny...

amelia000
11. okt 2020

Uz sme pol roka manzelia, este sa nepoznaju 😂

ancovicka21a
11. okt 2020

my uz cakame babatko a este sa nepoznaju 😀

martakar
11. okt 2020

Po zasnúbení, bývajú dosť ďaleko od seba... Teraz sa vídajú tak 2-3x do roka.

ava11
11. okt 2020

Keď som otehotnela (po 2,5r vztahu), tak sme svokru vzali k nasim zoznamiť. Velmi si sadli, odvtedy sa vidaju pri vacsich oslavach, hlavne detskych narodenin. Vianoce travime uz par rokov tiez vsetci spolu. My s muzom a detmi, nasi, moja babka a aj svokra. Z muzovej strany ina rodina okrem svokry uz nie je.

estrella5
11. okt 2020

1. zoznámili sa cca po pol roku vzťahu. vychádzalo to ale z čisto praktických dôvodov kedže nás viezli z letiska každého domov 🙂 odvtedy sa stretávajú tak raz za pol roka - rok a píšu si SMS na sviatky. ak dvaja myslia vzťah vážne, tak podľa mňa čím skôr tým lepšie 😉
2. nezávisel
3. nestalo

jakoma
11. okt 2020

@columbine my sme ich zoznamili na stanovacke v chorvatsku,kde sme ich vsetkych vzali po 5 rokoch chodenia a tam sme sa aj zasnubili:D aj 5 rokov po svadbe udrziavaju vztahy,vidia sa par krat do roka🙂

tosomja
11. okt 2020

S bývalým mužom asi mesiac pred svadbou 😂 po 4 rokoch od spoznania.
A potom sa videli ešte raz na mužovej 30tke a tretí krát na prvé narodeniny mojej dcéry. To bolo všetko. 😉
Nenavštevovali sa, ani sa nekontaktovali.

evalin88
11. okt 2020

Naši sa zoznámili až na synovom krste, ale pred jeho narodením svokra predstierala, ze neexistujem 😁 a jej syn byva,sam. Mna svokra videla iba Raz, kym bol malý, aj to 10 minut. Našich videla celkovo RAZ a to na krste. Po cca 4 rokoch vztahu.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janaakt
11. okt 2020

My sme so zoznamenim rodicov navzajom otalali natolko, az sa moji rodicia stretli s mojou svokrou na svokrovom pohrebe 😔 teda ani nie ze otalali, ale nepovazovali sme to za podstatne, kym sme neboli este ani zasnubeni. Potom sa este raz manzelova mamka s mojimi rodicmi stretli tesne pred svadbou, a odvtedy sa stretavaju pravidelne.

0kristina0
11. okt 2020

Toto je nejaka anketa?

sense
11. okt 2020

S ex sa rodicia navzajom zoznamili asi 2 roky potom co sme sa poznali ked sa nam narodila dcera, dovtedy sa navzajom nepoznali. 2x sa stretli na svadbe.

S terajsim partnerom po polrocnej znamosti lebo mama zije u mna a jeho rodicia prisli ku nemu na navstevu tak nas pozvali na veceru ze po polroku by sme sa mohlo aj zoznamit.,lebo ze ma poznaju len z fotiek...

dominika_sk
11. okt 2020

Sme štyri roky manželia a videli sa raz na krstinach, keďže aj svadba bola len my a svedkovia😂

nelca0510
11. okt 2020

Moji rodicia so svokrom asi po 2 rokoch, so svokrou na svadbe po 3. rokoch. Stretávajú sa len na rodinných oslavách.

columbine
autor
11. okt 2020

@0kristina0 nie je to anketa 🙂 ale ked som sa spytala inde tak takmer nikto to nepochopil alebo spravne neprecital a vsetci mi pisali ze kedy sa oni zoznamili so svokrovcami alebo kedy partnera predstavili svojim rodicom pripadne napisali iba "spoznali sa na krste" takze som z toho nevedela po akej dobe... a napisala som to schvalne takto "vecne" a nie nejak pribehovo ze sa tyka konkretny problem mna lebo potom maju ludia tendenciu sudit a rozoberat a ja by som chcela len normalnu odpoved na otazku. ( proste mas rad paradajkovu polievku? Ano nie .... a nie ze to zalezi od toho ci mam paradajky z trhu alebo kauflandu a potom sa ludia zacnu hadat co do tradicneho receptu patri a nepatri ) chapes ? 😀

malicka_mysicka
11. okt 2020

@columbine moji rodicia a manzelovi rodicia sa zoznamili ked sme sa zasnubili, aby si maminky mohli vydiskutovat ako bude vyzerat svadba. Bolo to priblizne po roku znamosti. Stretavaju sa 2-3krat do roka.

terezia323
11. okt 2020

@columbine naši sa navzájom spoznali asi po roku chodenia, lebo ma vozili k priateľovi. Svadbu sme mali po 7.rokoch a to sa už dobre poznali. A stretávajú sa dosť často. Svokrovci volajú moju maminu k ním na chatu a samozrejme aj na oslavách a takych akciách sa stretávajú.

ajka0207
11. okt 2020

@columbine zoznámili sa na svadbe. Bolo to po roku vzťahu.

ckatka
11. okt 2020

Naši rodičia sa zoznámili na našej stužkovej. Resp mamy sa poznali z prace z videnia, ale oficiálne sa zoznámili na tej stužkovej. S manželom sme spolužiaci a na stužkovej sme už spolu chodili. Sme spolu od r.2002.

adusa1987
11. okt 2020

Po 4roch mesiacoch som jo vzala domov a aj on mna
Nasi rodicia sa zoznamili orvykrst pri planovani svadby asi rok a pol vztahu ale mi sme sa brali po 2 rokoch.
Ja som ich skor nezoznamovala nemala som na to dovod...mi sme spolu pen chodili nevedeli sme ako to dopadne...

pseudomonas87
11. okt 2020

@columbine moja rodičia a mužov a mama sa zoznámili po cca 3 rokoch chodenia, svokra bola v kúpeľoch pri našich, tak sme ju išli pozrieť všetci. Za rok boli zásnuby a potom svadba. Po svadbe sa už nevideli, svokra je veľmi chorá, a nemôže cestovať. Dúfame, že sa znova uvidia na krstinach.

malinoismum
11. okt 2020

@columbine môjho poznali moji rodičia ešte skôr ako ja - tykali si a so mnou si výkal 🤷🏻‍♀️😀😀

vroni
11. okt 2020

Na prvé Vianoce som sa presťahovala k chlapovi, svokrovci bývali hneď vedla, takže keď mama prišla na návštevu, hneď sa zoznámili (otec už nezil). Takže po cca pol roku. Potom sa videli už až na svadbe (teda mamy, svokor už svadbu nestihol)

zuzkablazejka
11. okt 2020

Mama a svokra boli spolužiačky na základke.sedeli spolu v jednou lavici 😊. Otec a svokor boli spolužiaci (jeden ročník ) na strednej. Môj muž a moja najstaršia sestra boli spolužiaci tiež, a švagor a druha sestra tiež 🤷‍♀️. Netrebalo zoznamovať 😂😂😂. (keď som spoznala muža tak iba medzi rečou že veď ja som s tvojou sestrou chodil do triedy, ostatne sme zistili neskôr).

"oficiálne" sa prvý krát stretli asi po dvoch mesiacoch chodenia, pred svadbou (7rokov) sa stretli pár krát hlavne teda mama a svokra len tak na kávičku. A bežné sa stretávajú keď oslavujeme narodeniny. 😊

janeninka
11. okt 2020

@columbine myslim ze cca po 10 mesiacoch - na spolocnom mojom narodeninovom obede, s maminou asi po cca 14 lebo zije v zahranici. Aj ked sa mi mari ze take ze 3 minutove stretnutie a predstavenie bolo aj skor ako 10 mes.ale bolo to spontanne ked ma partner viezol k otcovi a jeho mama bola tiez v aute tak vysla na zahradu na sekundu lebo ho videla. Zijeme v rovnakom meste, obaja sme vtedy zili s rodicmi tak asi je to ine..
Predtym vo vztahu to bolo tusim neskor tusim ze po dvoch rokoch ale nesuviselo to so zasnubami. Skor tiez nieco prakticke ze nas ocino viezol na vylet( on mal pracovnu cestu) a sme sa u nich zastavili... a potom sa aj chceli spoznat, obcas stretavat. Ked bola partnerova mama u nas v meste na navsteve, volala na obed aj mojho otca a pod...s maminou si obcas zavolali..
2.nie v oboch vztahoch ( tento cca 2 rocny,predtym 6,5) nedoslo k zasnubam 3.nestalo

tykat
11. okt 2020

@columbine my sme 27r. spolu, zacali sme ked nam bolo 20. Takze som starsia generacia.
1. Svokor sa s nasimi zoznamil rychlo lebo chodil na sluzobky do mojho rodneho mesta a sem tam vyzdvihol svojho syna u nas, takze kava s nasimi prebehla cca po par tyzdnoch co sme boli spolu. Nic sa neriesilo nejako oficialne. Svokru k nasim doviedol muz, bola na skoleni v nasom meste a mala 3h cas kym jej isiel vlak tak sme sa s mojou mamou dohodli ze preco by nedosla na kavu.
2. Chodili sme spolu 4 roky, a potom sme urobili zasnuby. Svokrovci dosli k nam vypytat ma pre syna za nevestu 😊. Tak sme mali doma spolocny slavnostny obed.
3. Toto sa nestalo. Vsetko islo tak nejako prirodzene.