Klamal som manželke

zufalybrano
6. mar 2014

Ahoj, vsetci mam problem a potrebujem poradit, strasne som ublizil manzelke klamal som jej, mysli si ze som bol neverny pisal som si z jednou babou nestretol som sa z nou, vyhodila ma som v podnajme, mame dve deti, neskutocne ju milujem neviem si predstavit zivot bez nej, psychicky som na dne, neviem co sa odohrava v jej hlave, je ako skala ale pomaha mi chodi zo mnou k lekarovi dovolila mi cez pnku byvat pri nej, mame ist do poradne, suhlasila, je toho vela, vie mi niekto poradit ako sa to da zachranit?? Velmi ju milujem viem ze som jej velmi ublizil. Dakujem

billam
6. mar 2014

@zufalybrano prečo si si písal s tou babou?

juliana77
6. mar 2014

@zufalybrano čo tak napísať tej babe nech ti poradí, čo teraz. 😉

kykka
6. mar 2014

@zufalybrano dalsia zufala, co sa nudi a zaklada temy a este aj v muzskom prevedeni.. je to trapne

m_ij_ka
6. mar 2014

@zufalybrano aký si mal dôvod si písať s tou babou? No najlepšie by bolo sa porozprávať s manželkou a všetko jej vysvetliť a dokázať manželke ako ju máš skutočne rád.

sissy27
6. mar 2014

@zufalybrano ak ťa chce opustiť, tak určite nie kvôli podozreniu z nevery, ale je za tým niečo viac... tak sa zamysli nad tým, či si jej celý čas dobrým manželom, alebo tých pár slov, čo si si vymenil s inou, boli už len povestnou poslednou kvapkou...

elina25
6. mar 2014

To nieje riešenie vyhodiť,toto je len problémik som zvedavá čo budete robiť pri problémoch!!!

zufalybrano
autor
6. mar 2014

Pisal som si zo zvedavosti, je to moja hlupost...

zufalybrano
autor
6. mar 2014

Sissy....bolo za tym aj vela klamstva...,

adamuska
6. mar 2014

@zufalybrano popíš tie klamstvá napríklad .... koľko to trvalo?

jahodka8
6. mar 2014

@zufalybrano Manželke sa treba venovať. A ked sa nevenuješ, tak sa nečuduj, že ťa vyhodí alebo si nájde iného. Asi chce mať voľný priestor a konečne si nájsť muža, ktorý si bude písať s ňou a venovať sa jej po všetkých stránkach. Ved chod k tej druhej a píš si s manželkou.

petraxy6
6. mar 2014

@zufalybrano nikto nie je hoden ťa súdiť...Prišiel si na to že to bolo zle čo si robil, tak sa s ňou porozprávaj 🙂 Všetko sa dá vyriešiť 🙂 Prajem veľa šťastia 🙂 Hlavne nestrácaj nádej 🙂

jahodka8
6. mar 2014

@zufalybrano Kúp manželke niečo drahé - auto, byt, dom, záhradu, dovolenku, najlepšie všetko naraz.

henikav
6. mar 2014

@zufalybrano ja ne jej mieste by som ta tiez vyrazila, s tym rozdielom, ze by som ta nepustila spat ani na pn, ani by som ti nijako nepomahala. Ked to robi, to je pre teba dobre znamenie, asi jej este na tebe zalezi, takze mozes len sklopit usi, ospravedlnovat sa donekonecna, posluchat na slovo, nosit kvety a vykonavat inu dobrotu, ako starat sa o deti, pomoct upratat..... a potom dufaj ze ta vezme spat. A ak ta vezme spat, spomen si na to ked budes mat chut zase klamat a podvadzat, ci ti to vobec stoji za to. Necuduj sa ze je ako skala, urcite sa trapi, ale ponizil a urazil si ju, ked si uprednostnil cudziu zenu pred tou, ktora Vam vsetko davala, lasku, starostlivost, seba samu, urcite vela obetovala pre rodinu. Takze drzim palce a posluchaj v buducnosti

eliska31
6. mar 2014

ze zo zvedavosti si pisat s inou....jezkove oci, sorry ale 99% fetakov tiez vyskusalo drogy len zo zvedavosti a lieta/lietalo vtom po usi 🙂 To je slaba vyhovorka, treba lepsia na to by som neskocila 😀 Pokial je tvoje kajanie uprimne, tak drzim palce 😎

juliana77
6. mar 2014

@eliska31 Možno bol skôr zvedavý či to jeho žena ustojí ak to praskne. 😉

sono2
6. mar 2014

@zufalybrano múdra žena. Hlúpy muž. Treba myslieť do predu a keď ma už niečo láka, čo je zakázané, treba dávať pozor aby ti na to neprišla. Niekedy stačí toto aby sa muž poučil. Dúfam že je to tvoj prípad. Kúp dovolenku do karibiku odpustí ti.

vefi89
6. mar 2014

a píšeš sem, aby si to tu prečítala? 😀 😀 je dosť biedne, ak skutok predbehne myšlienku. Nes si následky za svoje činy

rora
6. mar 2014

ten co lubil, sklamal sa. a ten co sklamal,lúbi...... ci tak nejak to bolo 😀 neskoro chlapce places..... málo si ju miloval ked si pisal druhej.... a tak ti treba.

maminuska
6. mar 2014

@zufalybrano akého klamstva ? Klamal si že spolu nežijete, nesexujete, a že si podal o rozvod ? Že manželka je taká a onaká ... lebo toto je časté klamstvo mužov , fakt ako cez kopirák a ja sa čudujem aj tým ženám že im to žerú chudákom .

jahodka8
6. mar 2014

@maminuska hovoria to mladým, neskúseným dievčatám, ktoré ani nenapadne, že je to klamstvo. No aj tie manželky sú trochu na vine - chodia do práce, doma sa starajú o deti, o domácnosť, o mužove pohodlie, oblečenie, stravu a potom pánko ked je sám, príde na to, čo všetko mal doma ako samozrejmosť.

maminuska
6. mar 2014

@jahodka8 nesúhalsial by som uplne v tom že to hovoria len mladým , často to vravia aj skuseným , ktoré pre nejaku príčinu nechcú vidieť , nechcú počuť a za každu cenu chcú chlapa, muž je v siedmom nebi , má to tajomné a doma full servis - no nestojí to za to klamstvo ?
Kamarátka ked mi rozprávala čo napsísal jej muž ked boli v pôrodnici svojej bývalej kolegyni, tak som skoro z nôh spadla , 36 ročný muž 32 ročnej babe - že sa mu narodil syn ,a le s manželkou nežije že požiadal o rozvod, že je frigidná .... ona ked sa k tomu dostala, nechcela ani verit že to jej muž. 😠. Že si chodí k manželkyným rodičom len plnit manželské povinnosti , že ten rozvod mu zamietli a také chobotoviny...

adri266
6. mar 2014

@zufalybrano a bol si zvedavy na co? Ako sa ma? Alebo ci ma inu ako Tvoja manzelka??? 😠 😠 😠

Tak dufam, ze Tvoja zvedavost bola uspokojena.

eliska31
6. mar 2014

@jahodka8 trosku som nepochopila v com je chyba manzeliek?

jahodka8
6. mar 2014

@eliska31 že sa starajú o muža ako o batoľa. A pritom muž vie veľa vecí urobiť aj sám. No aj ja sama som mala takú fázu, že som ho moc hýčkala.

jahodka8
6. mar 2014

@maminuska No v čase pôrodu to niektorým mužom úplne šibe. No jasné že v čase pôrodu spolu nežijú sexuálne, či on nechcel to dieťa? Môj žiarlil aj ked som kojila zo začiatku, ešte v pôrodnici. Tak som mu ju nechala chvíľu na rukách a potom ho to prešlo.

eliska31
6. mar 2014

@jahodka8 jaaaj, ta tak uz chapem. No najprv je mamka servis a potom full servis od manzeliek...a pri milenke? 😀

macamac
6. mar 2014

@jahodka8 😀 😀 😀
dobrééé 😀 😀
určite ju poteší 😉 😀
( myslím auto, byt,...)

jahodka8
6. mar 2014

@zufalybrano To je otázka definície nevery - u nej je aj duchovná nevera, čo vy muži nepochopíte.

maminuska
6. mar 2014

@eliska31 milenka ho po čase kopne do prdele 🙂) Načo by si komplikovala život s chlapom .

snoopy1
6. mar 2014

Ak ju chceš späť, musíš si získať späť jej dôveru.....dlhá a náročná cesta, myslím si, no nevzdávaj to ak ti na nej ozaj záleží. A nemyslím že to kvety a dovolenka hneď vyriešia. 😉 Ale zase každá je iná...ty sám najlepšie vieš aká je tvoja žena.