Klamal som manželke
Ahoj, vsetci mam problem a potrebujem poradit, strasne som ublizil manzelke klamal som jej, mysli si ze som bol neverny pisal som si z jednou babou nestretol som sa z nou, vyhodila ma som v podnajme, mame dve deti, neskutocne ju milujem neviem si predstavit zivot bez nej, psychicky som na dne, neviem co sa odohrava v jej hlave, je ako skala ale pomaha mi chodi zo mnou k lekarovi dovolila mi cez pnku byvat pri nej, mame ist do poradne, suhlasila, je toho vela, vie mi niekto poradit ako sa to da zachranit?? Velmi ju milujem viem ze som jej velmi ublizil. Dakujem
Dakujem pekne za "rady" ale asi najlepsie to vystihla snoopy1 mam ju strasne rad a budem bojovat az do konca, tj v pondelok uvidim ci je vobec este nejaka sanca ☹
@snoopy1
ja som dala svojmu manzelovi tiez sancu,rozisli sme sa ked som cakala druhe dieta aj som od neho odisla,bolo to zle ,to by bolo na knihu,tiez vravel ako ma miluje ,ako mi dokaze jeho lasku ako bude iny,povedala som si dobre dam sancu,koli detom,tuto vetu doteraz banujem,dva roky sme boli spolu a zas to iste,klamstvo nevera a klamstvo,ved ja som mohla mat uz dva roky pokoj a svoj zivot ,nechapem preco to chlapi robia,teraz mam milujuceho partnera 11 rokov a poviem Vam ani naznak klamstva ,na to ja mam uz cuch,keby taketo nieco prislo,nemal by ziadnu sancu a to sa stale neskutocne pritahujeme a milujeme ako sa hovori spriazdnene duse,to je moj pohlad a moje skusenosti s chlapmi,mna kazdy partner oklamal a podviedol, az doteraz
ked niekto raz podvedie ma na to zaludok,urobi to zas ,lebo nema problem,je to tak aj zo zenami aj s muzmi
ešte tu píš o svojej sprostosti 😝
@zufalybrano vieš ty tu ďakuješ za " rady " ale nepovedal v čom si klamal ako si klamal , čo si vravel o svoje manželke , resp.čo si zamlčal a chceš rady....
ak by môj muž o mne napísala nejaké klamstvá len aby sa zapáčil druhej žene, alebo aby vyskušal to tajomné a bol by zvedavý , tak by som bola riadne napálená aj ja. Ak si druhu ženu oslovoval zdrobnelinami a neviem čím ešte, nuž tak sa jej ani za mak nečudujem že ta vyrazila.
Muži nemaju radi problémy , ale veľmi často ich spôsobuju . Len ty sám vieš ako na svoju manželku ,čo na ňu platí a čo si vlastne posral , lebo doteraz si to tu nenapísal , len nariekaš a ľutuješ sa tu . To ti ani najmenej nempomôže.
@maminuska presne tak. To je pristup roznych podvadzajucich. Vsak oni to nemysleli tak, vsak oni to robili LEN zo zvedavosti, vsak oni svoju manzelku a rodinu stale miluju....
A potom sa zrazu cuduju, ked ich partner, partnerka opustia. A oni to ani NEPOCHOPIA, ze co take zle vlastne spravili, vid autor tejto temy. On bol LEN zvedavy, on jej LEN klamal
@zufalybrano myslis, ze je lahke radit Ti? Myslis, ze je lahke opravit , co si pokazil?
Skus zburat dom a postavit ho znovu z toho isteho materialu. Je to nemozne.
Ale este jednu veci Ti poviem. Jednu sancu by clovek mal dostat. Nevieme, co si vlastne vyviedol a dokonca aj nam, neznamym zenam sa to bojis/hanbis/nechces priznat. A priznal si sa manzelke? V prvom rade si sadni s manzelkou a povedz jej VSETKO, co si spravil. Od najnevinnejsieho flirtu s kolegynou az po sex s tou s neznamou. A nezahmlievaj. Nezmensuj svoju vinu. Nevrav jej, ze ONA /manzelka aj ta neznama/ je na vine /lebo nie je, Ty si ten, co zlyhal/. povedz jej, ze nemozes bez nej zit a spravis vsetko, ze pojdes do poradne, ze sa budes viac venovat jej a detom, ze sa naucis kvoli nej varit, ze bude jedina do konca vasho zivota, ze jej znesies modre z neba. MOZNO, mozno ju to presvedci. A ako tu uz bolo napisane, dovera je krehka vec a len velmi tazko sa da ziskat naspat. Posral si to. Tak sa plaz po zemi, ak to ona potrebuje vidiet a ak ju ozaj lubis. Daj jej heslo na vsetky svoje konta, na mobil, ukaz jej vypisy z mobilu, z pokecu, z FB...
A dufam, ze si sa poucil. Povedz to aj vsetkym svojim kamosom a znamym, nech tiez nepos@ru, co maju doma.
@zufalybrano pozri, nech to dopadne akokolvek, zober si z toho ponaucenie do buducna:
"Neoplati sa pre chvilkove potesenie stratit to, co je naozaj stabilne aj ked casom mozno obkukane a nudne."
Tvoju zenu chvalim za to, ze sa s tebou nebabrala a vyrazila ta na dve doby. Dala ti tak jasne najavo ze takto teda nie. Ak by ti to bola odpustila a neriesila to radikalne tak si s tou XYZ pises este teraz a mastis si ego aky si pre XYZ neodolatelny a pre svoju zenu nepostradatelny. Takto ti zena jasne ukazala kde je sever.
@zufalybrano Kup si knizku 5 jazykov lasky -precitaj si -mozno ti vo vela veciach pomoze -vazne odporucam ....a potom by som urobila vsetko pre to aby mi manzelka zacala doverovat .Osobne si myslim ,ze klamstvo je najviac zranujuce vo vztahu ...hlavne pre zenu ☹
http://www.martinus.sk/?uItem=138524
@matej20 Dal si tu tému, tak som k nej písala svoj názor. Je to tu verejné forum. Ja ked sem napíšem nejaký problém, tak si rada vypočujem názory z viacerých strán, lebo ten vlastný poznám. Takže v skratke odpoved, ktorú chceš počuť, ak je to riešenie tvojho problému: Ok, máš svoju pravdu, my sliepky nemáme právo na názor.
@matej20 dik za podrzanie, ty ma asi chapes cim prechadzam, este raz dakujem
@adri266 ked sa uz pytas najprv mi prisla mmska asi pol roka dozadu nikdy som sa s tou babou nestretol a teraz som si dohadoval stretnutie ale k nicomu nedoslo ani sme sa nestre🙂 tli nebol ani sex, nikdy som nemal sex z inou, a este sme si pisali kolegovia z prace vsetko v ramci srandy, len to nezobrala ako srandu...
@zufalybrano pozri, viem, ze budes donekonecna opakovat to, ze k sexu nedoslo. ALE bola tam snaha, aby doslo k stretku a k sexu. Neverim, ze si si s nou chcel len pokecat, a ani Tvoja zena nie. NIe je to to iste, neviem, preco k stretku nedoslo, ci to zrusila ona, ci Ty, ci si stretko dohodol, ale stratil si guraz...Tvoju manzelku zaujima len to, ze si kontaktoval inu. Neviem, akoby si sa citil, ak by ona mala niekde na sexzoznamke inzerat, ze si hlada ineho samca, lebo Ty, jej manzel, si v posteli neschopny. Bral by si to ako srandu??? VEdel by si jej len tak odpustit? Ruku na srdce...
@zufalybrano
citujem : zufalybrano @matej20 dik za podrzanie, ty ma asi chapes cim prechadzam, este raz dakujem
to je taky sexizmus ze az
😎 😎 😎
Preco on chape a my nie? Skus mi to vysvetlit. A nejak tak polopate
@maminuska jedine ze neslo o prvy krat, alebo su tam aj ine problemy . Lebo toho nebolo malo, najprv mms sprava, od cudzej zeny. On si ju pol roka nevymazal??? Preco? To by ma stvalo.
Potom si pisal s niekym o stretko. A neuskutocnilo sa. Preco? Kde to uviazlo? Ako dlho si pisal?
A po tretie, pisal si z prace s kolegami, vraj zo srandy. Ehm. Ako na to prisla, ak to bol PC v praci?
Takze nie je toho malo. ☹
Žasnem, koľko odborníčok na cudzie životy tu píše 😨 Z pár riadkov vedia o človeku skoro všetko. A keby len o jednom, ale hneď aj o manželke a rodine. Klobúk dolu, dámy!
Načo poradňu, keď je tu Modrý koník...
@marika_marika a co keby si radsej poradila nieco danemu cloveku, ktory ma problem, a ak sa Ti uz nieco nepaci v nasich radach, noze to napis rovno 😎 😎 😎
@zufalybrano ak to tvoja manzelka vidi tak ako ja, vobec sa necudujem, ze ta vyrazila.
vies, nejde ani tak o to, ci doslo k sexu alebo nie. ide o to, ze si tej zene pisal veci, ktore boli urcene len pre tvoju manzelku. ona tak stratila to vynimocne postavenie, ktore by v tvojom zivote mala mat, a o ktorom bola doposial presvedcena. stratila exkluzivitu, pocit intimity a doveru...a tiez pocit, ze si ju vazis aj ako cloveka. tebe a detom venovala vacsinu svojho casu a energie v snahe zabezpecit fungujucu a pohodovu rodinu. zila v prvom rade pre vas, kladla vas nad vsetko ostatne-a ty si to takto "ocenil"
takze ak to chces dat do poriadku, fakt sa posnaz 😉
@adri266 To, čo by som mu poradila, mu už poradili iné, a podľa jeho príspevkov si to aj všimol.
Svet nie je čierno-biely a z tých pár viet, čo tu dotyčný napísal, vieme pramálo o ňom a jeho manželstve a rodine. Zato mnohé tu píšu vety, ktoré vôbec nemusia poslúžiť "na dobro veci", ale aj naopak. Pre nezainteresované je to len pútavé čítanie pri káve a neriešia, ako môžu ich slová ovplyvniť život človeka. V prvom príspevku dotyčný napísal, že je psychicky na dne. Ty vieš, ako na tom vlastne je? Ja nie. A netešilo by ma vedomie, že po prečítaní diskusie skončil na práškoch alebo horšie....
@marika_marika
Brano napisal, ze nevie, co sa manzelke odohrava v hlave. Tak sme mu to ukazali. Chceme, aby otvoril oci, lebo podla vsetkeho este stale nechape, co zle urobil.
citala si niekedy problemy zien, ktorym toto urobili ich manzelia? Radila si aj im? Citala si, ako su na tom psychicky zle, placu, nevedia co so zivotom? Myslis, ze staci, ze donesie takejto zradenej osobe kyticu ruzi, napise sms, ze to vsetko bola len sranda, ze on to tak nemyslel? ZE na vine je ona, lebo nanho kricala? Alebo dokonca ich deti?
no ja neviem, neskutočne miluješ svoju manželku a máš potrebu si písať s inou aj ked vieš že tým svojej žene ubližuješ...zvláštna láska ☹
@adri266 Ako môžeš vedieť, čo sa odohráva v hlave človeka, ktorého nepoznáš? Možno to, čo si myslíš, možno niečo celkom iné. Ako vieš, čo jej vlastne všetko urobil? Túto tému nezaložila zúfala manželka, ale muž "psychicky na dne". Zaoberala si sa tým, čo napísal on? Napr. s čím bol pn?, prečo s ním manželka chodí k doktorovi? a prečo ho nechá doma počas pn, keď ho pred tým vyhodila?
Necítim sa ako odborník na život, aby som dávala rady do života na anonymnom fóre. Nebudem odpovedať na zvyšné otázky, pretože neviem, nakoľko sa týkajú alebo netýkajú problému tohto človeka. Svet je príliš rôznorodý nato, aby som vedela z pár viet usúdiť, kto je biely a kto čierny 😉
@marika_marika všetko čo tu si popísala je čistý balast, nič k veci .
Ak niekto chce vediet čo sa odhráva v hlave jeho ženy , tak mu to treba napísať. Ak niekto skončí na práškoch tak určite nie kvôli MK ale kvôli tomu čo spravil.
@zufalybrano To, ze ta vyrazila, mudre... urobila by som to iste. Takze, chces radu... ak suhlasi, tak manzelska poradna. Tam vam pomozu odhalit, preco k tomu vobec doslo, kde a kedy vznikol problem v manzelstve, a ak budete obaja spolupracovat, je sanca, ze budete spolu. Ale. Ty si ju sklamal. Nejde o to, ze si nespal s inou, ale ze si chcel. Lebo pisat si s inou, dohodnut stretko, sorry, ale o nic ine ti neslo. A mozes vraviet, co chces. Ak by si nechcel, nepises si s inou.
Ak chces spat jej doveru, tak mobil vzdy na stole, ziadne zatvaranie sa do izby, pristup k PC ci notebooku, heslo na mail verejne. Inak si myslim, ze nemas sancu. Jej doveru si musis ziskat spat. Je to ako nevera, musite zacat odznova. Prekopat stary vztah nema zmysel, ten sa musi uzavriet a zacat nanovo. Aj ked budu 2m fajn, pride kriza, pochybnosti, problem v sexe. A vtedy nezabudni, ze je to hlavne kvoli tebe, ze si ju urazil, ponizil, sklamal a hlavne, ranil. Tak, ze bude pre nu tazke, aby ti opat verila a nepochybovala. Zabudni na vecer bez nej, len s kamaratmi, aby si ostal dlho do noci.. alebo aby si siel na noc z domu :( to potrva nez ti dovoli. No a sekaj dobrotu, pomahaj viacej, nech vie, ze ti na nej a rodine zalezi. A ver, ze ak to urobis este raz, vyrazi s tebou dvere a viac uz neotvori, max.ked si prides pre veci..
@marika_marika ano som na praskoch od psychiatricky a dost silnych
@marika_marika a nie si Ty ta ista, s ktorou som sa pri probleme zenskej nevery bavila o tom,z e svet je podla TEba farebny a podla mna ciernobiely? T.j. podla mna, ak si raz podviedol, je zbytocne hovorit, co k tomu viedlo. A podla TEba, aj nevera je odpustitelna, ak je ona/manzelka na vine?
@zufalybrano ak Ti je tak psychicky zle, tak si predstav, ze Tvojej zene je dvakrat tak horsie. Ale musi byt ako skala kvoli detom, lebo keby sa ona zosypala kvoli Tvojmu nevinnemu vypisovaniu na nete, tak kto by sa staral o deti???

@eliska31 pri mienke sa zvykne robiť to čo robila mamka aj krava žena.