icon

Kolegyňa píše manželovi osobné sms. Mám to riešiť?

janka9184
8. apr 2011

ahojte. som tu nova a chcela by som sa opytat na nazor viacerych ludi na takuto vec. moj manzel ma kolegynu s ktorou sa stretava v robote raz do tyzdna telefonicky a mailom su v kontakte stale. uz som si precitala aj par SMS ktore si pisu na sukromny telefon a neviem co si mam o tom mysliet. napalil jej par krat dvd filmy....odniesol jej celu bednicku cvikle lebo my to nejeme a ona mu napisala sms dakujem ze cviklu skoda ze si sa ponahlal domov mas u na kolacik. ked bol chory pisala mu skoro sa uzdrav a ze ako sa citi. on vie ze mi to vadi a hovori ze nic zle na tom neni. co si myslite o tom vy ako by ste to riesili keby to bolo u vas takto. je to len zbytocna ziarlivost alebo nie?

zajkka
28. aug 2013

@emaro1 priznaj sa,ze si jeden z tych,ktory podvadza svoju zenu len taky fukot....co mas za komlexy,ze tu debatujes so zenskymi?nemas kamaratov?chudacik

zajkka
28. aug 2013

@emaro1 nechodis do roboty?cely den presedis pri PC a kvakas so zenami na materskej

rommin
28. aug 2013

@emaro1 co ty mas vlastne za problem chlape?....mas idealny vztah?ako som tu na koniku citala,tak nie....co tu mudrujes?

kiki68
28. aug 2013

@viera27 a potom preco ludia ziarlia?viem,ze su ludia majetnicke svine,ci ako to vola moja kamoska,ale zaroven si myslim,ze ked o nieco nemam emocionalny zaujem,tak to necham ladom skladom a je mi to fuk. Tym ale myslim tu ziarlivost,ktora nie je taka chora. Ziarli aj pes,preco ziarli na ineho psa ?no asi preto,lebo chce svoju milovanu panicku mat len pre seba. Ziarlivost v urcitej miere mi pride ako bezna ludska vlastnost. Ale nemyslim si,ze by niekto mal sledovat sms v toho druheho telefone. Alebo emaily a pod. len preto,ze napriklad raz sa dozvedel heslo. Aj ked vela ludi to ma takto nastavene a este maju aj jednu adresu obaja...tak to neviem ci je nejaka poistka a prejav nedovery.

eeffka
28. aug 2013

@emaro1 pozri ty mas ocividne nejaky problem, ale to tvoja vec, ja urcite nedavam muzovi do podsivky GPS ale zasa odtial potial
nic v zlom ale co si ty za chlapa ze travis cas na mamickovskom fore? co takto nejaky tunning.sk ? 🙂

ak niekto ide na kavu pracovne OK, ale som si chorucky, sa uzdravuskaj a pridi DOMOV na kolacik je daleko za hranicou aj tolerantnej zeny.

eeffka
28. aug 2013

@dai
ak niekto ide na kavu pracovne OK, aj sluzobku nejak prezijem, aj ked sa mi to nepaci
ale som si chorucky, sa uzdravuskaj a pridi DOMOV na kolacik je daleko za hranicou aj tolerantnej zeny.

doska
28. aug 2013

ja by som sa ho opytala - ako by si sa citil ty, keby mi toto kolega pisal? co by si si pomyslel o nom? a co by si si tak pomyslel o mne?! jedna vec je ze mu to nevadi, lebo je to pre neho egohladkajuce ze ma o neho mozno zaujem ina zena, ale na druhej strane, isto by mu nebolo vsetko jedno keby si ty mala nejaky takyto kontakt 🙂 ja by som to urcite riesila....a ked by sa nezbadal, alebo neuvedomil, tak len naznac ze si budes aj ty takto s kolegami, ex kolegami alebo neviem kym dopisovat a pomahat...na kolaciky chodit a pod....aj v ramci kolegiality v praci a dobrych vztahov ostavame odtial potial predsa....moj nazor...

maria1989
28. aug 2013

@rommin som sa pobavila 🙂

viera27
28. aug 2013

@kiki68 majetnickost,presne si si odpovedala. Ako male dieta,ktore ma pohodenu nechcenu hracku pod stolom. Ale ked pride na navstevu ine dieta a chce sa s nou pohrat,tak hned vystartuje 😀. Presne na takej mentalnej urovni castokrat ziarlivci su. Mimochodom, je znamym faktom, ze suknickar je zaroven najvacsi ziarlivec na svojho podvadzaneho partnera. A neviem ci milujuci partner podvadza. Ziarlivost je jednoducho vlastnost toho ktoreho cloveka. Obvykle suvisi so znizenym sebavedomim, nizkou vzdelanostou, modelom v povodnej rodine, nedoverou,alebo je ziskane predchadzajucimi skusenostami zo vztahov. Ale zeby s hlbkou vztahu k partnerovi? To ani velmi nie, to je len casta zasterka a vyhovorka. Mrkni si psychologicke studie o klasickej ziarlivosti.

juliana77
29. aug 2013

@emaro1 Presne ako píšeš, kam sa podela dôstojnosť, ktorá zjavne chýba dotyčnej dáme, ktorá má v hlave hlavne uzdravenie svojho kolegu. Dôstojné z jej strany by bolo neobťažovať súkromnými sms zadaného muža. A dôstojné by bolo adresovať mu osobne pri strenutí v práci svoju radosť z jeho rýchleho uzdravenia.

Ak by som mala ôsmich kolegov a v čase chrípkovej epidémie by som mala potrebu každému písať obávajúce sms ohľadne jeho zdravia asi by som sa upísala. Alebo, že by som tam mala obavu len o jedného ženatého??

juliana77
29. aug 2013

@viera27 Žiarlivosť je úplne normálny prejav u každého emociálne vyvinutého človeka a prejavuje sa už od detstva. Samozrejme bavíme sa o žiarlivosti v normálnych dimenziách. Pretože priveľa alkoholu, akéjkoľvek závislosti, priveľa nezáujmu, priveľa egoizmu, a pod. vzťah ohrozuje.

Ak by partner nežiarlil chápala by som to, že asi má vníma rovnako ako susedu pod nami.

juliana77
29. aug 2013

@bastika Nech je to už akokoľvek či sa jedná o provokáciu, alebo nedostatok inteligencie, dotyčný by jednoducho na také sms nemal reagovať a pri najbližšom stretnutí sa k sms vyjadriť osobne a slovne, že dakujem a pod. Možno by to kapánek unudenej kolegyni došlo. Lenže tu skôr dochádza k tomu, že dotyčnému to značne lichotí a napokon nie je jediný, ktorý si to uvedomí, až ked mu začne horieť pod zadkom.

juliana77
29. aug 2013

@kiki68 Zrejme nik bezdôvodne nikomu nesleduje sms, maily, no ked sa niečo zavetrí tak potom nik nerieši či sa to patrí alebo nie.

Muži majú vzácny dar, nemazať sms, akoby mali potrebu si ich prečítať ešte o hodinu, či to správne pochopili, lenže do tej hodiny sa k tomu mobilu niekedy dostane aj partnerka a už je problém ako vyšitý, ved to tu čítame dookola.
Ženy majú ten dar sms zmazať, ved načo si robiť problémy?? 🙂

juliana77
29. aug 2013

@doska Presne ako píšeš, Nerob to čo by sa nepáčilo tebe a hlavne takýto zahrávači sa s ohňom by v opačnej verzii robili ako otrhnutí.

zuriva
29. aug 2013

@emaro1 vies co, keby som bola aspon trochu stihacka, tak by som prave nebola so svojim manzelom takmer pred rozvodom...lebo keby som si riadne vsimala /bral mobil na wc, ostaval pri PC, ked som sla do postele, atd/, tak by som zistila, ze cely den presedi pri pokeci a dohaduje si stretka...ale kedze som mu bezhranicne verila, nic take mi nenapadlo...takze ak by som na to prisla uplne v zarodku, pohadali by sme sa, a jemu by mozno doplo, co moze stratit,..ale kedze sa takto hrajkal vyse roka a neprisla som mu na to, on posuval a posuval hranice 🙄 🙄 🙄 TAkze tak...a ze kamos mojho partnera je aj moj kamos??? Ale ved nasi manzelia spavaju aj s nasimi najlepsimi kamoskami, tak ako nas to ma ubezpecit? 😝 A ze my mame ovladat svoju ziarlivost, lebo on pri kavickovani nerobi nic zle??? To ako vazne??? V akom svete zijes? Ty nevies, ze 70 percent muzov byva nevernymi??? Ze vacsinou nie je pricinou nestastne manzelstvo? ZE aj v stastnom manzelstve so skvelym sexom moze chlap zahybat??? A ak Ty taky nie si, uprimne Ti tlieskam a tesim sa, ze Tvoja manzelka ma skveleho manzela...a ze ziarli??? Mozno vidi okolo seba realitu, pretoze momentalne, kde sa otocim, kazdy ma s tym problem...takze sa ju snaz uistit, ze Ty si prave ta vynimka. A len tak zo zvedavosti, co Ti poradili na terapii? A chodi tam aj Tvoja manzelka?

@adamuska suhlasim s Tebou, ze kavickovanie atd s kolegynami moze casom prerast do ineho vztahu....

juliana77
29. aug 2013

@zuriva Správanie mužov a Ich myslenie sa možno neodlišuje od správanie mužov spred sto rokmi.
No nemôžem si pomôcť, ale dnes pomerne veľké množstvo dievčat, žien a je jedno aká veková kategória nemá problem spodné prádlo vymeniť za pár centov. Ženy stratili morálku.

Cigareta, hrubé slová to patrilo len mužom, dnes sa s tým stotožňujú mladé baby, bez problémov na verejnosti, slovník no katastrofa, gestá ako profi baličky, to som zachytila kategoriu už trinástich rokov.

maria1989
29. aug 2013

@zuriva hmm kamoš môjha partnera je aj môj kamoš... ako sa vraví, kamarád taky rád 😉 máme odskúšané 🙂

maria1989
29. aug 2013

@juliana77 noo, nie všetky ženy sú také uvedomelé že hneď zmažú sms. haha, raz zabudneš zmazať, a samozrejme práve vtedy ti drahý kukne do mobilu a cirkus ako vyšitýýýý 😀 😀 😀

5ulka
29. aug 2013

@janka9184 Nie je. Tam sa dačo deje. On jej čo na to odpovedá? keby neodpovedal ona nepíše. Mám skúsenosti s týmto. Mne pár krát dal chlap aj prečítať aha aku sms mi zákazníčka poslala : M.nezabudni na mna.. a odpoveď na to že jej dačo slúbil a ona sa takto pripomína.. Po 4rokoch som zistila všetky tie sms aj tie ktoré prečítal a hneď argumentoval všetko to boli milenky a to bola strašná spústa a na všetko mal odpoveď logickú. A keď o takých somarinách sa ani baviť nebude.

juliana77
29. aug 2013

@maria1989 skôr tvoj príspevok je ako vyšitý. 😖

mirka3211
29. aug 2013

Chlapi su naivne teliatka.. Oni nevidia, ze s nimi zenske (kolegyne, asistentky, kamaratky..) flirtuju.. To zas my zeny vycitime velmi presne a omnoho skor, ako si to vsimnu nase polovicky.. Takze vsehovsudy - vadilo by mi to a hodila by som rec s manzelom.. A to, ze si si precitala len naoko nevinne sms neznamena, ze tie vinne nezmazal.. Tot moj nazor.. Pri kazdej zenskej v pritomnosti mojho chlapa som v strehu.. Neznamena to ale, ze utocim na tieto zenske, len opatrnosti nienieje nikdy dost a radsej predchadzat ako sa neskor rozvadzat..

anatalia77
29. aug 2013

@mirka3211 áno možno sú podla vás naivné teliatka,a neraz sa potom tvária nevinne aj keď majú maslo na hlave,lebo vy samé máte pochopenie pre ich naivitu.To potom keď si to s nou rozdá,tak mu uveríte,že snád si to ani neuvedomoval,že jej ožužlal pindu 😢
Nie nie sú naivný,sú ako polovné psy,ktoré vo vetre začuchajú príležitosť.

adri266
29. aug 2013

@mirka3211 vies, to nemusi byt hned flirt, ale skor ide o to, ze si treba navzajom radia, robia si navzajom butlave vrby...a zrazu si chlap povie, Boze, ako mi ona rozumie, nie ako ta moja striga doma, co na mna nema vobec cas 😝 a pomaly z nevinneho kamaratstva moze prerast ten vztah do niecoho ineho. A nemusi to byt len tym, ze tie zenske ho ulovia...ale skor ide o to, ,ze nas chlap nevie povedat, kde je ta hranica 😖 Ale tym, ze zena na tu SMS ci email pride a da najavo, ze to uz pripustne nie je, moze tym ich vztah zachranit, lebo si uvedomi, ze zasiel daleko...

adri266
29. aug 2013

@anatalia77 😀 😀 😀 mas pravdu...lebo vela zien sa tu vyjadrilo,z e to nie muz je na vine, ze to bola chyba tej kolegyne...keby jej hned na zaciatku povedal, ze je to nemiestne, tak to nepokracuje...ale ako pises, ak citia prilezitost, idu za nou 😖

anatalia77
29. aug 2013

@adri266 tak tak neraz takáto bútlavá vŕba sa premení na princezničku.samozrejme potom,ako ju on odklaje bozkom 😀
Aj ja som mala možnosť spoznať takúto butlavú vrbu,spoznali sa cez pokec,no láska najvačšia,ja som podla nej bola katastrofa,lebo som si dovolila zarábať na týždnovkách na každodenný chlieb...no jedno oko by neostalo suché!A pritom sa mi ozvala ona,ja som o nej ani netušila..Ja som si potom časom dala na rozvod,deti som mu nechala a panička sa vyparila ako ranná rosa...
To je život.

adri266
29. aug 2013

@anatalia77 tak tak...vsak vacsina chlapov tym, ze si zacnu romanik nechcu odist od zeny...im to tak vyhovuje, vzruso tam, a zenu na poriadky kolo domu, starat sa o deti, atd...

mrzi ma, ze aj ten Tvoj bol taky sprosty ☹ Asi vsetci chlapi su na jedno kopyto 😔

anatalia77
29. aug 2013

@adri266 nie nebol sprostý 15 rokov sme fungovali...že je sprostý a celý ten čas bolo preňho peklo som sa dozvedela až príchodom tej spasitelky.No ešte že ho chudáka zachránila odo mňa.Len akosi nepočítali s tým,že sa nechám vyplatiť z majetku/cca 40 tis.eur/ Dnes jej ďakujem,ja ešte mám čas žiť život tak,aby som bola spokojná.A jemu som po rozvode opatovne potvrdila,že ho nebudem otravovať svojou existenciou.

adri266
29. aug 2013

@anatalia77 ved tak som to myslela, ze aj ked bol spokojny a mal fajn manzelstvo, ze bol sprosty, ze to nechal vsetko kvoli inej zenskej 😒

anatalia77
29. aug 2013

@adri266 no my sme sa nakoniec rozviedli až po 2 rokoch,ja som s ním mala potom iné problémy,ktoré to pochovali.Nikdy som nepátrala po nevere,a to ho vytáčalo 😀
áno sprostý bol,ale už sa nedá nič robiť,ja som sa nenarodila pod africkým slnkom,ja mám iné možnosti života

adri266
29. aug 2013

@anatalia77 palec hore 🙂