icon

Kolegyňa verzus muž

16. aug 2022

Mojej kolegyni vadí že rozprávam svojmu mužovi to čo mi ona povie.. napr že je rozvedená aký mala ťažký život atď. Ja mám svojho muža ako kamaráta a hovoríme si úplne všetko. Nie z povinnosti, ale máme to za potreby. Pretože si rozumieme a radi rozoberáme všetko možné. Keď niečo poviem mužovi nechá si to pre seba. No kolegyni začalo vadiť že snim rozoberám jej súkromie a že manželovi hovorím veci ktoré mi ona povedala.
Pritom ona má syna a keď snou volám, hovorím jej súkromné veci a ona má ma na reproduktore a jej syn všetko počuje, dokonca všetko to riešim snim. Raz som jej povedala že mi to je neprijemne a ona že joooooj že on to chápe všetko že on zažil už všetko možné že sa nemám báť. No nerobí to isté náhodou ?

Strana
z2
koniarova
17. aug 2022

Na kieho oneho sa s mužom bavíš o kolegyni?🤦🤦 A on to chce aj počúvať? To čo za picina,že ho bavia takéto ohovaracky?😁 A áno. Aj mňa by si nasrala.

retatka
17. aug 2022

Čudák tvoj muž ,že ho bavia ženské klepy😀asi jeden z x-chlapov .

mikadooo
17. aug 2022

Áno, kolegyňa robí v podstate to isté. Nemá sa prečo hnevať, podľa mňa je to úplne prirodzené, že rozprávaš o vašich rozhovoroch svojmu životnému partnerovi. Ja to tiež robím a myslím, že to prirodzené robia aj kolegyne a nemám s tým problém. Žiadne strašné tajomstvá neprezrádzam

beata_k
17. aug 2022

@panelacikova Ze? Bludna tema, anonym a potom sa uz nik neozve 😃

panelacikova
17. aug 2022

@beata_k hej, to ty si tuším včera písala, že adminky si vymýšľajú témy, že? či sa mýlim?

beata_k
17. aug 2022

@panelacikova Ano ja. Mam taky dojem uz dlhsie.

panelacikova
17. aug 2022

@beata_k mali by to zrušiť, ja už ani nereagujem na tie anonymné. pripadajú mi pomaly ako cez kopirák...

beata_k
17. aug 2022

@panelacikova Tak ja zase chapem. Su aj chulostive temy. Ale ak to aj nahodou robia adminky. Tak pre boha, nie tak okato kazdy den 🤦🏼‍♀️

panelacikova
17. aug 2022

@beata_k ale to už pomaly rozoznáš, čo je naozaj anonymné a čo je vymyslené... hlavne tie opakujúce sa drísty... keby mali aspoň viac fantázie, ale IQ hojdacieho koňa 🙄

beata_k
17. aug 2022

@panelacikova Ano, ano. Niekto su fakt az na smiech 😄

panelacikova
17. aug 2022

@beata_k hej, teraz tá s tým domom, že kde ho dávajú 😀

beata_k
17. aug 2022

@panelacikova 🤣👍 tak ta je ozaj vtipna

aandrea9
17. aug 2022

Vy nemáte doma inú tému iba rozoberať kolegyňu? 🤔 Kolegyne mam aj ja ale žeby som ich "nosila" domov to ani náhodou. Načo? Práca je práca a súkromný život súkromný život.

autor
17. aug 2022

@matullienka jej syn má 26 rokov ,takže myslím že malé decko nieje ;)

viestta
17. aug 2022

Chudák chlapec, babské klepy musí počúvať. Asi väčší ako ten tvoj, čo s ním preberás kolegyne a ich rodinné pomery. Dúfam, že aspon ich menštruačný kalendár s nim nepreberás.

autor
17. aug 2022

@anjelicek26 tak nevedela som ze pre ňu znamená súkromie to že je rozvedena. Keďže to vie každý. A práve jej vadí že môj muž to má vedieť

autor
17. aug 2022

@viestta však ja som mu povedala možno 3 veci o nej čo som chcela pocut jeho názor. A kolegyňa o mne povedala milión veci synovi , čiže úplne všetko a teda kto vie komu ďalšiemu. Ja také vykladam mužovi a nie úplne všetko, iba niečo zaujimave. Lenže jej syn počúva naše debaty cez telefón a ja o Tom neviem lebo hovorí že ma má potichu a pár x sa stalo že jej syn mi odpovedal takže som vedela že ma má na reproduktore.. takže. To je trochu rozdiel nie. Že jej vadí toto čo som povedala, že je rozvedená čo ona robí ešte horšie než ja.

autor
17. aug 2022

A ja som nevedela že to je súkromie že je rozvedená. Nevedela som že to má byť tajomstvo. Kedze mi to nepovedala že to nemám nikomu hovoriť. Ja som to neurobila schválne. A je iné keby nejaká naj naj kamoška mi niečo povie a povie že nemám to nikomu hovoriť tak nepoviem. Ale tak kolegyňa čo ju až tak nepoznám mi niečo také povie tak mne ani nedoplo že to je tajomstvo...

viestta
17. aug 2022

A ty nemáš v hlave rozum? Tak keď ti vadí, že je klebetna, čo s ňou preberas po pracovnej dobe kraviny. V robote o robote a filtruj co jej povieš mimo pracovných veci. Ja so svojimi kolegyňami po robote preberám len ak treba vymeniť smenu. Neviem si dosť dobre predstaviť co vy dve "intímne" toľko preberate.

sense
17. aug 2022

Však ste obe rovnaké, len s tým ze ty mužovi a ešte jej to aj povieš a ona synovi

autor
17. aug 2022

@viestta však už nechcem jej nič povedat .. lenže neviem o com sa mám snou baviť keďže spolu robíme celé hodiny. A ja neviem čo pre ňu je už súkromné a čo nie...

autor
17. aug 2022

@viestta ona mi veľmi pomohla so všetkým možným, je napomocna ale do toho je klebetna čo som zistila až nedávno. A to mi k sebe nejak nepasuje... A mi je blbé že mi toľko pomohla a teraz sa snou prestanem baviť, ma bude ešte ohovárať že som ju využila a teraz jej dám košom. Ťažko.... Vôbec neviem čo mám robiť ..

viestta
17. aug 2022

Preberáj varenie, módne trendy, politiku, šport...

matullienka
18. aug 2022

No milá autorka mne skôr prídeš ako klebetna ty, ved si precitaj po sebe čo si napísala, jej syn ta počuje keď má ona telefón na reproduktor a ty jej do toho hovoríš súkromné veci. Načo to robíš? Mne to príde, ze ty fakt nevieš ako tráviť voľný čas tak vyvolavas kolegyni a otravujes ju svojimi blbostami a hľadáš problémy tam kde nie sú. Dosť pochybujem, ze 26 ročného chalana zaujímaju tvoje problémy

tmonika
7. jan 2024

My sme mali sk. na whatsappe s kamarátkami, každá z nás sme v tom čase prežilvali také burlivé obdobie a pisali sme si rozme súkromné veci do správ, kt. boli nastavené na mazanie a pod. proste aby to ostávalo medzi nami, všetko súkromie. Poznáme cez 30 rokov. Až som prišla na to, že ona tie správy ukazuje svojmu novému milencovi s kt. bola asi tak 4 m, a kt. jej tlačil do hlavy, že on je na prvom mieste a musí mu všetko povedať, lebo aj on jej povie všetko súkromie!!!!o kamarátoch, rodine, práci a pod… mne sa osobne zrutil svet, pretoze ked niekomu verim, tak veľmi, roky, poviem svoje pocity, okolnosti… jasne ze sme sa pohádali.. odvtedy jej nič o súkromí nepoviem, aj keď sa pýta, nemam zaujem sa jej zverovať, iba vseob. veci. a už to trvá 3 rok a tak to aj ostane…

Strana
z2