Koľko máte skutočných priateľov?
Ahojte... Len som tak premýšľala nad svojim životom... Nejako nemám šťastie na ozajstne priatelky. Take ktorym by som mohla s radsotou zavolat, ze sa mi nieco podarilo... Take ktore by sa somnou radovali z noveho domu... Take s ktorymi by sa dalo o vsetkom porozpravat a nase tajomstva by zostali navzdy len nase...ako to mate vy vo vasich zivotoch? Mate naozajsne priatelky? Ďakujem za vase odpovede...
@derdia mam 2 s kt sa poznám vecnost, jedna od základky a jedna z VS 😉 2 ďalšie s ktorými si dobre rozumiem a stretla som ich popri práci, su odo mna staršie, ale nevadí nam to. mam este aj take light, s kt zájdem na kavu ale niesu moje “spriaznene duše”
jednu jedinu - sestru 😍
Ano dve, maminu a kamosku zo strednej, aj moj muz sa javi celkom pouzitelny, ale to je trosku ina kategoria
Jednu 😀
@derdia no ja mam kamaratky ale sú veci ktoré nehovorim ani im… niektoré veci vie jedna kamaratka,niektoré druha🤷♀️Take najblizsie mam tri ale mam aj kamosky s ktorými keď dá stretnem si mam vždy čo povedať,bývala partia kamaratov kým sme boli mladi a slobodní a bezdetni🤦♀️Pripadne ešte aj muzove kamaratky… ale blízke kamarátky fakt že len tri a s ostatnymi sporadicky kontakt ale vždy má potesi… veci ako tá povedala tej a pred tou hovorit o tej neriešim už pár rokov,všetko vo poviem na niekoho mu poviem aj do oci🤷♀️Takze vzťahy mam dobre… a mojim najlepším kamosom je moj muž a ten vie všetko a spolu “kydame” na našich kamosov😃😃😃
@derdia Mám svoju partiu kamošiek, je nás 6. Všetky sme spolu chodili na gympel, okrem jednej aj na ZŠ. Sme v dennom (alebo takmer dennom) kontakte cez WhatsApp. Stretávame sa podľa možností, napríklad na včera sme mali dohodnutý výlet aj s deckami, ale, bohužiaľ, naša rodina je v karanténe, tak sme nešli. Sú to super baby, hovoríme (píšeme) si všetko, pomáhame si navzájom riešiť svoje problémy. Vždy, keď sa v mojom živote niečo udeje, píšem im. ♥️ Aj teraz si píšeme. 😊
@derdia ja mam iba 2 take kamosky ktore fakt su naj. Aj ked su v zahranici. Inak ja som si vzdy predstavovala, ze proste budem mat niekoho nablizku s kym sa stretnem pokecam, ale rokmi zrazu nikto. A aj ked sa snazim, ze mat kamosky, oni proste vsetky su divne. Jedna je antivaxekarka a bludy rozprava, dalsia vsetko taji, dalsej sa nieco opytas a uz vykecava vsetko frajerovi a ten mojmu muzovi. Ja uz prestavam verit, ze v dnesnej dobe clovek taku spriaznenu dusu najde.
Áno, dvoch. Z toho jeden je môj frajer a druhá je moja najlepšia kamarátka, naše mamky boli najlepšie kamarátky a my sme tiež také ako ony kedysi. 🙂
@derdia 0 😀
nemám ... takej čo by som verila na 100perc nie...
2 + partnera
To, či je niekto ozaj priateľ je vidno v kritických situáciách.. myslím že mám naozajstnú jednu priateľku, alebo dve.. ale ako dlho to bude naozaj tak, to neviem.. navždy nie je nič..
@derdia mám jednu jedinú. môjho manžela 😀 😀
@derdia takú o ktorej píšeš mam len jednu
Iba manžela.
S postupom casu 0. Zostali uz len take, ktore si nenajdu ani len chvilu cas na navstevu, na blahozelanie k narodeninam ani len neodpisu dakujem, ani raz za tri mesiace si nedokazu najst 5 minut na kratku spravu na messengeri alebo take, ktore aj vybehnu na kavu, ale vzdy len vtedy, ked sa ja ozvem/napisem. Takze po vyhodnoteni ani jedna nie je skutocna priatelka. Ani neverim, ze sa v dnesnej dobe este taka da najst, kazdy riesi len sam seba.
@derdia mam 6 blizkych kamaratok, a len dve z nich byvaju b mojom meste a navzajom sa niektore ani poriadne nepoznaju ( len z rozpravania).ale vacsinou si len piseme/ volame a stretneme sa 1-2 za rok.s tymi 2 co tu byvaju sa stretavam castejsie, ale tiez vacsinou travim cas s manzelom a detmi, nie s kamoskami...ale piseme takmer denne
Ja mám dosť zlé skúsenosti s kamarátkami. Vždy ma nejaká sklamala. Naposledy v 60-ke. 😲 Teraz mám kamošku z diskusie z netu, videli sme sa len 2x a delí nás 300 km. Nemáme spoločných známych, takže žiadna z nás nemá obavu, že sa to dozvie niekto tretí 🙂. Inak na kavičkovanie mám viac, ale tam riešime len "počasie". Vždy k dispozícií je stály kamarát-manžel.
mam dve uzasne kamosky, uz asi 20rokov, kazda sme v inom kute krajiny, jedna dokonca v Cechach, ale ked sa da vzdy sa stretneme, zavolame si, piseme. Minuleho roku sme sa stretli aj s detmi v Prahe, tohto roku na Slovensku. A potom mam este moju sestru, ktora vie vsetko a este kamosku-susedku, ktoru poznam asi od mojich 5 rokov.
ja som asi taka kompllikovana vekom a mam tak skusenosti odlisne od inych, ze mam na kazdu oblast inu kamosku. s jednou sa bavim o podnikani, s inou o detoch, s inou o chlapoch. ked som bola mlada stacila mi 1 kamoska na vsetko, ale top sme riesili len skolu alebo napadnikov, ale teraz uz niekto nema deti a niekto nepodnika, takze nerozumie kazdy kazdemu.
Ja som velmi sklamana z toho...ja mam rada uprimnych priamich ludi, ale takych srdecnych, pohodakov...ok dakujem este raz za vase odpovede. 😉Mna mrzi len jedno jedine... Nepotrebujem ohovorat, ani rozoberat druhych... Len sa bojim ist na turistiku sama tak som strasne chcrla osobu ktora by som sla😉😊😁ale asi sa na tu turiatiku nedostanem nikdy... Alebo ai budem musiet kupit psa🤦♀️😊😁
práveže netreba všetko zdôverovať JEDNEJ osobe 😉 komu volám kedy chcem je mamka ❤ tej sa však nezdôverujem napr. so sexom alebo hodnotením nejakého chlapa 😀 na to mám inú kamošku ale tej zase nevolám "aké super hovienko dnes syn vykakal" lebo to zaujíma len mňa/mamku a obidve sa z toho úprimne tešíme 😀 (kamoška by sa tiež potešila kvôli vzťahu so mnou ale neprežívala by to, že syna nebolí bruško... neviem či som sa zrozumiteľne vyjadrila, snáď áno). nikto nie je univerzálny

Ja mam jednu a bohate mi stačí 😁 samozrejme aj iné kamošky, že ideme na kávu alebo obed a pokecame, ale takú tu naj naj, že povieme si všetko len jednu