Koľko otcov majú vaše deti?
4 deti maju 4 otcov. kazde dieta ineho a matka ma 35 rokov. Je to podla vas extrem, alebo sa to da pochopit? Zena velmi priemerneho vzhladu .... Ako to mate vy? alebo poznate vacsi extrem?
@petulda333 a lekárka pôjde do basy?
Ja beriem, že každý prípad je iný. Len som proti paušálnymi odsudzovaniu viacerých otcov a jednej matky
@anonym_4b38ad nemusis to brat uplne doslovne 😉
@anonym_autor 1 dieta, 1 otec... pochopim ze 2 deti, dvaja otcovia.. ale kazde dieta s inym? tak to musi mat uz nejaky vazny problem
@anonym_autor je to zvláštne a nechcela by som takto žiť. Ale ani nevidim dôvod aby som to riešila a pohoršovala sa nad tým. Moja svokra ma 5 deti s troma mužmi. Je to jej blbosť, neznalosť, naivnost ale tak to proste je ... A jediné koho to môže trápiť je ona a nie okolie
zase z pohladu biznisu.... ked pracuje a ma na kazde dieta slusne vyzivne... + nemusi sa starat o chlapa navyse... preco nie , ked jej to vyhovuje... chcela by som vidiet logistiku , ked sa deti stretavaju s otcami :D
Mam 1 dieta.. kolko moze mat otcov ? 😀 ( slovna uloha)
Ale ano, mat 4 deti od 4muzov je extreeeem, ja by som nemala ani 2 kazde od ineho. Neviem aka hlupa by som musela byt aby som sa zakazdym popalila a sla by som do toho znova a znova. Vsak vztah ok ale s kazdym dieta, naco...
@a0 ale tie deti aj zjedia a spotrebujú a stoja😂
@anonym_92a7a6 a ty ju prečo súdis?
@anonym_bebf8a kde v tej vete je napísané, ze ju súdim? Ci čítaš medzi tvojimi imaginarnymi riadkami?
Poznam 2,3 deti od troch chlapov
@anonym_bebf8a 😂 tým pádom jej výplata ostane len pre ňu. Však 4 deti nezjedia 1000€
@a0 ze 1000....moj svagor plati 250€ na dve deti....
podla mna to nie je asi az taka rarita, ja mam tiez 4 deti a som s nimi sama a zvyknu sa ma ludia pytat, ci mam vsetky s jednym - na ospravedlnenie tychto hlupakov uznavam, ze sa moje deti pramalo na seba podobaju 😀
ale inak je mi jedno, nech si kazdy zije ako chce, nech ma aj 5 otcov pre 3 deti, co mna do toho?
@soldi si sama na 4 deti? Wow, klobúk dole holka ❤️✊
@anonym_autor tam sa staraj o svoje deti, nie cudzie a neodsudzuj druhých !! O jej deti môže byť lepšie postarané ako o tvoje chúdence, ak vôbec nejaké máš.
Viem si to predstavit jedine, ze mlada zostane vdovou a potom stretne dalsieho partnera este ako mlada a chcu spolu dieta. Inak nie, pre mna je aj rozvod strasne co i len pomysliet. Ale viem, ze sa stava, ze niekedy sa zivot zamota, preto treba byt velmi obozretny pri vybere zivotneho partnera a otca/matky svojich deti.
U nás jedna baba hodila novorodenca do šachty, kde zomrel. Bola presne z takejto rodiny, jej matka mala 7 detí s piatimi chlapmi. Všetko boli primitívni alkoholici, agresori, basisti. Jej matka rodila decko za deckoma viac ju zaujímali chlapi ako tie deti. Bývali v starej chajde, ktorá sa rozpadala, deti chodili špinavé a zanedbané. Sociálka menšie napokon aj vzala. Táto baba bola taká najstaršia dcéra, chudera, zakomplexovaná, zanedbaná, ale nie retardovaná, len ten život ju poznačil. Pamätám si ju zo ZŠ, učňovku nedokončila, lebo nemala doma podporu ani podmienky a napokon takto skončila, ako vrahyňa. Myslím, že keby vyrástla v normálnom prostredí, nikdy by to nespravila. Nikto na nepresvedčí, že žena, ktorá strieda chlapov a s každým má dieťa je normálna a môže byť dobrou matkou.
@a0 ze 1000....moj svagor plati 250€ na dve deti....
@petulda333 tak to Ta ubezpecujem, ze zjedia. moje urcite. dvaja chalani v puberte a jeden nastupujuci do puberty. mesacne minam na stravu aj viac ako 1000€.
Mne by sa to nechcelo managovat, lenze zavisi od tych vztahov proste a moznosti. Keby bol taky dobry clovek, co miluje skutocne, tak nie su rozchody. Cize nejdem sudit. Ja mam jedno dieta s jednym a to je cele.
@petulda333 tak to Ta ubezpecujem, ze zjedia. moje urcite. dvaja chalani v puberte a jeden nastupujuci do puberty. mesacne minam na stravu aj viac ako 1000€.
@soldi to bola skor narazka na vyzivne...
@soldi povodne je koment,ze je to pekny biznis. Dostat 1000€ na 4deti. Tak pisem,ze moj svagor plati na dve deti spolu 250€
Ja som z rodiny z troch súrodencov a každý máme iného otca ale jedno ich spája , darebáci každý jeden z nich . Zato mamu mali sme a máme najlepšiu na svete, mali sme vždy všetko čo bolo treba, vychovala z nás slušných a vzdelaných ľudí . Dopadli sme lepšie ako ako mnohé deti z rodín kde je jeden otec .
@soldi povodne je koment,ze je to pekny biznis. Dostat 1000€ na 4deti. Tak pisem,ze moj svagor plati na dve deti spolu 250€
@petulda333 ja takmer tolko dostavam a ver mi, ze to je tak tretina skutocnych vydavkov. nie je to ziadny extra biznis.
250€ na dve deti pokial su skolkari, je ok. ak su skolaci, tak by som poziadala o zvysenie.
@petulda333 ja takmer tolko dostavam a ver mi, ze to je tak tretina skutocnych vydavkov. nie je to ziadny extra biznis.
250€ na dve deti pokial su skolkari, je ok. ak su skolaci, tak by som poziadala o zvysenie.
@soldi ved ja viem,ze je to smiesna suma,narazam skor na to,ze to vyzivne zvykne byt skor menej. Aspon co tu citam.. moje netere maju 12 a 7
@petulda333 znama dostava na 4 deti 400.
@soldi no to ide riadne do penazi veru, mam 2 pubertiakov, 5 rocneho a 3 rocnu. Idem zase kupovat vacsi hrniec 🫣. A tie nakupy, to sa sype a sype, len rake blbe rozky, kupim na zemlovku 20 rozkov a pridem poobede dole z poschodia a ostali 3. A to sa deti veatili zo skoly, isli rovno z obeda 🫣😅. Ma skoro vykotilo a zla som kupovat dalsie.
@petulda333 znama dostava na 4 deti 400.
@anonym_b15a4e je to hrozne
A takych zien je vela,velmi vela.Ja poznam 4deti a 3ja otcovia,4deti z 3mi zenami,5deti s 3mi muzmi.No vela,vela je takych zien a muzov.
@anonym_04fb1d koľko traum z detstva budú mať tieto deti?
@anonym_04fb1d koľko traum z detstva budú mať tieto deti?
@anonym_b49f33 velky,lebo ani jedno nema aj otcovsky spravny vzor,no ale zase taky otcovsky vzor mnohym chyba aj v manzelstve,ci len v partnerstve.
To lezanie na gauci a zena obskajuj ma,tiez vzor na nic
Kamarátka mojej maminy , ma 3 deti s tromi mužmi . Prvý muž jej zomrel , keď bola tehotná , druhy muž ju týral a tretí jej zomrel , keď malo ich spoločne dieťa cca 10 rokov . Veľmi jej osud nedoprial v partnerskom živote , za to ma tri uzasne deti . Netreba sudit .
Inak ja mám dve deti a dvoch otcov . Prvý bol najväčší omyl v mojom živote , ale aj vďaka tomu mám moju prvorodenu dcéru a druhy muž je láska mojho života . Všetko je tak ako ma byt . Ja som spokojná

@abbey1 ja tiez....a aj pri inych...strwtavam bezdomovkynu,kazdy rok dieta,od babatka na ulici za kazdeho pocasia...ma ich uz asi 5-6?! Neviem kde ma vsetke deti,lebo vzdy je na ulici len s tym najmensim....ale davno ako lekarka by som ju sterilizovala...
@petulda333 a lekárka pôjde do basy?
Ja beriem, že každý prípad je iný. Len som proti paušálnymi odsudzovaniu viacerých otcov a jednej matky