icon

Koľko otcov majú vaše deti?

29. jan 2026

4 deti maju 4 otcov. kazde dieta ineho a matka ma 35 rokov. Je to podla vas extrem, alebo sa to da pochopit? Zena velmi priemerneho vzhladu .... Ako to mate vy? alebo poznate vacsi extrem?

Strana
z5
anonym_56e37e
29. jan 2026
@lenka.25

Kamarátka mojej maminy , ma 3 deti s tromi mužmi . Prvý muž jej zomrel , keď bola tehotná , druhy muž ju týral a tretí jej zomrel , keď malo ich spoločne dieťa cca 10 rokov . Veľmi jej osud nedoprial v partnerskom živote , za to ma tri uzasne deti . Netreba sudit .
Inak ja mám dve deti a dvoch otcov . Prvý bol najväčší omyl v mojom živote , ale aj vďaka tomu mám moju prvorodenu dcéru a druhy muž je láska mojho života . Všetko je tak ako ma byt . Ja som spokojná

@lenka.25 chuda, to muselo byt pre ňu hrozne, ked obaja zomreli, obdivujem ju teda

lenka.25
29. jan 2026
@anonym_56e37e

@lenka.25 chuda, to muselo byt pre ňu hrozne, ked obaja zomreli, obdivujem ju teda

@anonym_56e37e tiež si to neviem ani prestaviť . Nikto z na nemôže vedieť , čo ho v živote čaká . Možno aj tá matka , čo ma 4 deti a každé s iným , stále dúfala v pravú lásku do konca života . Nikomu do hrncov nevidíme

betulinka1
29. jan 2026

@anonym_autor mame taku známu. 3 deti, 3 chlapi. Ale ona sa o seba stara, teraz ma 4 muza, tak uvidime ako si da pozor (muz). Kazde dieta ma so zabezpečeným chlapom, co maju o deti zaujem. Cize tyzden ma deti a tyzden je sama s novym muzom. Tym padom ma cas aj na firmu aj sa o seba starat. Za mna si to super vymyslela. Nesudim ale ticho závidím kazdy druhy tyzden bez deti 🤣🤣🤣🤣

jennky13
30. jan 2026

@anonym_autor naco je tato tema? Chces jej nejako pomoct a hladas napady? Alebo sa len tesis, ze ty si na tom lepsie ako ona? Ludia ziju rozne pribehy a nikto nie je dokonaly, aby si mohol povedat, ze je viac ako ten druhy. Ak chces tej mamicke pomoct, tak sa jej spytaj, ak nie, tak svoju energiu vloz do uzitocnejsej aktivity.

petulkahu
30. jan 2026

ono vzdy za takym pribehom je nekonecny smutok, nestastne rozhodnutia a detske traumy prenesne do dospeleho zivota. Celozivotny nedostatok lasky. Preto mi pride uplne scestne to nejak posudzovat, alebo hodnotit.

anonym_56e37e
30. jan 2026
@lenka.25

@anonym_56e37e tiež si to neviem ani prestaviť . Nikto z na nemôže vedieť , čo ho v živote čaká . Možno aj tá matka , čo ma 4 deti a každé s iným , stále dúfala v pravú lásku do konca života . Nikomu do hrncov nevidíme

@lenka.25 vsak jasne neda sa moc súdiť, ked clovek nevidí ako to bolo skutočne. Ale ja ked si to predstavím tu ženu čo jej zomreli vsak ona chuda myslela, že že jeej konecne som našla niekoho koho ľúbim a on zomrie, ja viem presne aké je to keď človek zomrie niekto koho veľmi miluje lebo sa mi to stalo a poznačilo ma to a drží ma to celé roky, a potom ai konecne našla už niekoho s kým dúfala, že to bude navždy a znova zomrel kokos vsak to je iny masaker to ja by som more vyplakala

soldi
30. jan 2026
@petulda333

@soldi ved ja viem,ze je to smiesna suma,narazam skor na to,ze to vyzivne zvykne byt skor menej. Aspon co tu citam.. moje netere maju 12 a 7

@petulda333 treba sa bit za vyssie. teraz je uz ina doba, sudcovia davaju casto krat naozaj slusne vyzivne. len treba dobreho pravnika.
a uz neplati take, ze chlap nema pracu, tak nemusi platit. ak ma 250€ na dvoch skolakov, tak nech si poda ziadost o zvysenie. s velkou pravdepodobnostou uspeje 🙂

soldi
30. jan 2026
@anonym_b15a4e

@soldi no to ide riadne do penazi veru, mam 2 pubertiakov, 5 rocneho a 3 rocnu. Idem zase kupovat vacsi hrniec 🫣. A tie nakupy, to sa sype a sype, len rake blbe rozky, kupim na zemlovku 20 rozkov a pridem poobede dole z poschodia a ostali 3. A to sa deti veatili zo skoly, isli rovno z obeda 🫣😅. Ma skoro vykotilo a zla som kupovat dalsie.

@anonym_b15a4e ja varim rovno v troch hrncoch 😀 a zemlovku ked urobim na velky plech, tak je zjedena na posedenie. ja si uz pripadam niekedy ako vyvarovna. a to je jeden este aj vegetarian, takze o to komplikovanejsie je ho zasytit.
nehovoriac o tom ako vyzera nase rano - 4 krat ranajky nachystat, a potom este 4 velke desiaty. skolske obedy su miniaturne, to ich absolutne nezasyti. a presne ,pridu zo skoly, hned jest a aj velku veceru pytaju. kde su tie casy ked im stacili vlocky s mliekom?! 😀

vulka
30. jan 2026

@anonym_autor 7 detí s piatimi ženami. Známy a trochu kontroverzný slovenský športovec.

zuzana76
30. jan 2026
@soldi

@anonym_b15a4e ja varim rovno v troch hrncoch 😀 a zemlovku ked urobim na velky plech, tak je zjedena na posedenie. ja si uz pripadam niekedy ako vyvarovna. a to je jeden este aj vegetarian, takze o to komplikovanejsie je ho zasytit.
nehovoriac o tom ako vyzera nase rano - 4 krat ranajky nachystat, a potom este 4 velke desiaty. skolske obedy su miniaturne, to ich absolutne nezasyti. a presne ,pridu zo skoly, hned jest a aj velku veceru pytaju. kde su tie casy ked im stacili vlocky s mliekom?! 😀

@soldi obdivujem a rozumiem ti, mam len dvoch pubertakov, ale to iste u nas vyvarovna, jeden celiatik, takze varit sa musi

breznica
30. jan 2026
@pr85

@breznica No pobozná asi moc nebola pri 5 deťoch od 5 mužov.

@pr85 vzhľadom k tomu, že bola mladá niekoľko desaťročí pred mojím narodením, neviem zhodnotiť aká bola. Ja som ju poznala ako poboznu ženu a jej deti a vnúčatá sú tiež pobozne, ale majú klasické rodiny

anonym_1cd287
30. jan 2026

@anonym_autor poznala som jednu 25 rocnu, co mala 6 deti, kolko bolo otcov si uz nepamatam.

simca06022011
30. jan 2026

@anonym_autor pride mi to divne.. je mlada, cize co.. nepozna antikoncepciu?? a otehotenla s kazdym panom, ktoreho stretla? ako nesudim, ale tak jedno, dve... a potom si hadam dam pozor... najma ak nemam stastie na vztahy...
ale tak ak by to bola nejaka moja znama, kamaratka, neriesim, mam napr takeho muza v okoli, ze ma 4 deti, kazde s inou zenou, ani s jednou uz nezije... uz ma dalsiu :DD proste... niektori to takto maju.

simca06022011
30. jan 2026
@maryetta

Neviem sice kto/co urcuje co je a nie je ok.
Ale.... mame 4 deti. Spolocne. Vsetky maju spolocnu mamu i otca. A ak niekam prideme-naposledy sa ubytovat tak sa pani priamo opytala ci su vsetky nase .... nuz chapem ze sa stretava s mnohymi.... roznymi rodinnymi situaciami ale... aby uz ani toto nebolo "normalom"...?!

@maryetta myslim ze to myslela, tak ze niektore NIE SU VASE, napr kamaratky, sesternice a tak.. lebo toto je taka bezna otazka :DD ci su vsetky vyse.. no nie, tato je sestrina, toto susedove :DDD nosim skolku so sebou... :D (ale u mna to tak zvacsa naozaj je, ja mam len jedno dieta a dalsie vacsinou so sebou nosime pozicane :DD)

anonym_757d5d
30. jan 2026

@anonym_autor je to smutne
Som jednorodic a biekedy si mam chut dat slucku nielen zato ze som na vsetko sama ale aj za to ze som sa tak velmi zmylila v cloveku, s ktorym mam dieta a musim byt s nikmaj nadalej v kontakte, je mi z neho na zvracanie a musim sa kazdu navstevu prevladam aby som ho nepogrcala

Strana
z5