icon

Koľko otcov majú vaše deti?

Včera o 09:45

4 deti maju 4 otcov. kazde dieta ineho a matka ma 35 rokov. Je to podla vas extrem, alebo sa to da pochopit? Zena velmi priemerneho vzhladu .... Ako to mate vy? alebo poznate vacsi extrem?

Strana
z5
anonym_56e37e
Včera o 21:37
@lenka.25

Kamarátka mojej maminy , ma 3 deti s tromi mužmi . Prvý muž jej zomrel , keď bola tehotná , druhy muž ju týral a tretí jej zomrel , keď malo ich spoločne dieťa cca 10 rokov . Veľmi jej osud nedoprial v partnerskom živote , za to ma tri uzasne deti . Netreba sudit .
Inak ja mám dve deti a dvoch otcov . Prvý bol najväčší omyl v mojom živote , ale aj vďaka tomu mám moju prvorodenu dcéru a druhy muž je láska mojho života . Všetko je tak ako ma byt . Ja som spokojná

@lenka.25 chuda, to muselo byt pre ňu hrozne, ked obaja zomreli, obdivujem ju teda

lenka.25
Včera o 23:12
@anonym_56e37e

@lenka.25 chuda, to muselo byt pre ňu hrozne, ked obaja zomreli, obdivujem ju teda

@anonym_56e37e tiež si to neviem ani prestaviť . Nikto z na nemôže vedieť , čo ho v živote čaká . Možno aj tá matka , čo ma 4 deti a každé s iným , stále dúfala v pravú lásku do konca života . Nikomu do hrncov nevidíme

betulinka1
Včera o 23:33

@anonym_autor mame taku známu. 3 deti, 3 chlapi. Ale ona sa o seba stara, teraz ma 4 muza, tak uvidime ako si da pozor (muz). Kazde dieta ma so zabezpečeným chlapom, co maju o deti zaujem. Cize tyzden ma deti a tyzden je sama s novym muzom. Tym padom ma cas aj na firmu aj sa o seba starat. Za mna si to super vymyslela. Nesudim ale ticho závidím kazdy druhy tyzden bez deti 🤣🤣🤣🤣

Strana
z5