Koľko piva vypijú vaši muži za týždeň?
Ženy! Anketa 🤣 KOĽKO PÍV TÝŽDENNE VYPIJÚ VAŠI MUŽI? A čo je podľa vás taká tá norma? Chcem to manželovi skúsiť trochu limitovať, zdá sa mi to moc.
Za spätné väzby ďaku ❤️
@cocolino234 Ty si v poslednej dobe riadne vybíjaš na koníku nejaké nervičky, čo máš. Si mala celkom v pohode názory, ale poslednou dobou sa riadne predvádzaš. Však sa tu do každého len obúvaš a si schopná sa tu hádať na niekoľko strán diskusie. 19 či 20 ročné dievča, čo tuším ani nechce deti a celé dni tráviš na koníku (mamičkovskom fóre) a hádaš sa tu o 106, asi je najvyšší čas sa zamyslieť nad zmysluplnejším trávením voľného času....
@cocolino234 napisala som to kvoli tomu, ze sama obhajujes fajcenie travy, vypichujes jej benefity, sama tu potom priznas ze na tom vznika zavislost ale ak niekto vypije v lete 4 piva za tyzden je alkoholik a zavislý 😆 takze ma zbytocne chytas za slovicka ked si sama 💩 do papulky, ako mne je jendo kto fajci a kto nie, jeho zivot, ale najprv si zamec pred vlastnym prahom, mimochodom som rada ze si pamatas kazdy moj komentar ked si to takto zhodnotila🥰
@cocolino234 tak teda inak, clovek ktorý vypije 5 piv tyzdenne potrebuje podla teba pomoc (preco asi ak by podla teba nebol závislý ale ok), ale ty co si fajčíš trávu ktora je rovnako navykova uz asi pomoc nepotrebujes kedze to je iba tráva a nie pivo, jaj aha, este ze ťa tu máme na 🥲 ako vravim, najprv súď seba a potom ostatných
Týždenne 1-2 plechovky po večeri, niekedy ani to. Keď napr grilujeme, tiež maximálne 1-2, nikdy nie viac. Nepije ani víno, nič. Sem tam si spravíme drink,ale to len po poháriku, a výnimočne
@cocolino234 ak teda potrebuju pomoc tak so sebou zacni nieco robit,a uz ozaj chod travit ten cas zmysluplnejsie lebo ti to akosi nejde, alebo si daj jointa lebo nejako nezvladas kritiku na tvoje meno 😏 bye.
ou sit teraz ma napada asi som isty cas smrdela po pive ja, ale to ja nejsom vpivny typ, pre mna hnusne horke ale cierne som si davala na vlasy, niekedy ako oplach nahovarala som si ze to asi necitit na dialku :D :D teraz si vsimam ze si mozno niekto myslel ze som alkoholi, teda jednu pani tu by to isto napadlo...
a
@cocolino234 tato posledna veta ma s komunikaciou spolocne co? "Tebe komunikácia veľa nebude hovoriť.. ale pivo k tebe očividne rozpráva každý deň."
@cocolino234 bolo to vysmievajuce a jemne urazlive, to je tiez jednoduche na pochopenie a kkukomunikacii to nepatri, niekdy s nikym a uz vobec nie s cudzimi ludmi !
@cocolino234 suhlasi s cim? akoze s pitim piva? moj chlap nepije vobec ale tak je mi uplne u riti kto kedy s kym a ako casto...a suhlasim s tym ze par piv tyzdenne neznacia alkoholizmus...ty sa tu fakt odbavujes uz v kazdej teme pomaly, ved prispievat je ok ale furt sa tvarit ze som najmudrejsia a vsetkych naokolo len pourazat aby som sama vyzerala velkolepo hranici s poruchou osobnosti. mrzi ma ze sa nevies inak spravat, ale to nieje dovod aby ta cela spolocnost trpela!
@cocolino234 uz si povedala dovidenia dva krat ale stale odpisujes...trocha sociologie: zvykom je povedat dovidenia na konci - to znamena ked sa lucis....dalsia jednoducha vec ale nechapavi sme tu my...nehovorim ti to preto, ze by ta to malo zaujimat, ale aby si sa skludnila. kazis atmosferu
@cocolino234 este raz polopate: nie niesom starostliva o teba, staram sa o to, aby sa na konovi dalo vydrzat, nerada by som si totiz hladala novy chat, neni tu tolko moznosti...travi tu cas mnozstvo mamiciek aj nemamiciek, ktore ked maju konecne trochu volna, su radi ze si vylozia nohy a nieco precitaju, ale ty im to svojimi komentarmi zhnusujes! nejde tu teda o teba - pani velkolepa, ide tu o nas!!!!
Boli časy kedy som pil 8 pív denne občas aj 12. Keď som začal pociťovať, že mi to veľmi chutí a chýba keď som triezvy, prestal som. Teraz tak 2 za týždeň. Len od smädu.
Žiadne, raz za mesiac si otvoríme spolu jedno, dve a kecame do noci....inak nepijeme alkohol vôbec
Moj piv nula ale rax tyzdenne ide na fernetiky pri kartach 🙂
0 za rok 😀
@cocolino234 uff dobre, nejdem sa s tebou hádať a dohadovať, naozaj ide z teba veľmi veľká zlosť aktuálne a nepríjemný vibe …

@kkovacovak no ja neviem,takto to zacina,ak mu chuti nech teda pije nealko😉