icon

Koľko piva vypijú vaši muži za týždeň?

17. júl 2022

Ženy! Anketa 🤣 KOĽKO PÍV TÝŽDENNE VYPIJÚ VAŠI MUŽI? A čo je podľa vás taká tá norma? Chcem to manželovi skúsiť trochu limitovať, zdá sa mi to moc.
Za spätné väzby ďaku ❤️

bessie12
26. júl 2022

@terezaaa777 preco ju tak skaredo urazas ? kto ti dal na to pravo ju tak nazvat ?😠 Moj terajzsi priatel takmer nepije. Tento rok vypil "az" jedno pivo. Za to moj byvaly nemal problem vychlastat aj 10 piv a do toho pol flase whisky. Kopla som ho do riti po niekolkych rokoch vztahu. Takeho chlapa mi netreba. Teraz mam priatela, ktory ma na rukach nosi a nie, nie je pod papucou, len preto, ze nepije alkohol 😉

terezaaa777
26. júl 2022

@cocolino234 inak ja som z Blavy a ty? aj som sa tu narodila čiže zo žiadnej krčmy nie som.... vieš čo ja sa ti ospravedlnujem ak som sa ta dotkla

terezaaa777
26. júl 2022

@bessie12 ale ja nehovorím ze uzanvam ked sa niekto naj.be a sorry ale ona začala prvá urážať mojho priatela? na to ma pravo? toto mi teraz povec ? počkam

terezaaa777
26. júl 2022

@bessie12 chudák a chrapúň je ten, čo si vypije a je agresívny na svoju ženu. A sprostá žena je taká, ktorá s takouto sockou ostane. .....toto mohla?

bessie12
26. júl 2022

@terezaaa777 ano ma pravdu, lebo taka zena si nevazi seba samu a necha sa dalej ponizovat.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
natalala
26. júl 2022

No za minuly tyzden vypil 2 nealko radlery ak sa to pocita :D za mna je ok, ak si ide sadnut s kamaratmi alebo ideme spolu a da si pivo, pripadne k nedelnemu obedu. Co nie je ok, je vypit niekolko piv denne len tak doma na gauci pri telke 🤦🏼‍♀️

terezaaa777
26. júl 2022

akým pravom mna može urážať a mojho priatela? ja sa len bránim

terezaaa777
26. júl 2022

@cocolino234 joj ty si dedičanka ubohá už mi je to jasne,pridete do BA a uz jasáte....hmmm lutujem ta

terezaaa777
26. júl 2022

@cocolino234 určite robí viac človeka ako teba .... zaujímave že mna maju vsetci radi hmmm teba asi nie pre tvoj prístup a ano tvoj kkt je kkt a mas ho domka yeees

bessie12
26. júl 2022

@terezaaa777 len napisala, tak ako si to ty napisala vo svojom prispevku. A to, ze nazyva zeny sproste, ze sa nechavaju otlkat? To nie je urazka, ale konstatovanie.

terezaaa777
26. júl 2022

@bessie12 ano mas aj vlastný nazor ? asi nie chudatko malinke
a inak kto ma otlka? teba asi

bessie12
26. júl 2022

@terezaaa777 zijes s alkoholikom a agresorom. To je len otazka casu, kedy dostanes facku

terezaaa777
26. júl 2022

@bessie12 dobre,napísem ked sa to stane

radacak
26. júl 2022

Žiadne...keď kupujeme pivo tak nealko radler,aj to len teraz keď je horúco.Pivo si kupuje minimálne,keď ma náhodou chuť.

terezaaa777
26. júl 2022

cocolino asi išla prať

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
bessie12
26. júl 2022

@terezaaa777 ja sa ti cudujem, ze s nim ostavas. Ja by som ho kopla do zadku. Takyto vztah nema perspektivu, ale je to tvoj zivot a ako si ho zariadis, tak budes mat. Nemusis nas o tom informovat. Nikto na to nie je zvedavy. Nejake rady si uz dostala vo svojej diskusii a nepomohlo. Ani jednu radu si si nevzala k srdcu. Komu niet rady, tomu niet pomoci.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
bessie12
26. júl 2022

@cocolino234 neviem, ale takto agresivne a vehementne obranovat alkoholila a agresora mi normalne teda nepride. Ona ma snad nejaky ten syndrom tyranej zeny. V tomto pripade psychicky. Inak si to neviem vysvetlit. Proste uz to povazuje za "normalne"

natalala
26. júl 2022

@cocolino234 bratislavcam by v zivote nenapisal, ze je z blavy 🙈

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
katkati
26. júl 2022

@bessie12 Tam je problém IQ.

bessie12
26. júl 2022

@cocolino234 ano je to divne. Viem aky je zivot s alkoholikom a za seba vravim NIKDY VIAC. Nakoniec jeho agresivita stupala a skoncilo to domacim nasilim.
@katkati ano to tiez bude problem.

terezaaa777
26. júl 2022

@cocolino234 ehm ani ray nebol v krčme z prace rovno domov dobrovolne za mnou

terezaaa777
Odpoveď bola odstránená
terezaaa777
Odpoveď bola odstránená
terezaaa777
26. júl 2022

@natalala prosím a toto mas odkial? zase len závidiš ze ty si dedina a ja BA

terezaaa777
26. júl 2022

dievčata takto chodte čakať vasich otrokov ,podojiť kravy, pršalo tak ze nemute polievat a zabudnite ze raz budete bývat v meste ako bývam ja v tej BLAVE ....och ste tam kde skapal pes a vy len závidite ,,tak podte do mna kludne

terezaaa777
26. júl 2022

@cocolino234 mas práčku? ci v rukach pri potoku,asi to druhé