Koľko piva vypijú vaši muži za týždeň?
Ženy! Anketa 🤣 KOĽKO PÍV TÝŽDENNE VYPIJÚ VAŠI MUŽI? A čo je podľa vás taká tá norma? Chcem to manželovi skúsiť trochu limitovať, zdá sa mi to moc.
Za spätné väzby ďaku ❤️
@terezaaa777 ja zijem v zahranici a ver tomu, ze tu pes neskapal 😂 Bratislava je take male nic oproti zahranicnym mestam. Mala "dedina". Asi len tolko k tej tvojej Blave. Takze ja ti urcite nezavidim, ze tam zijes 😂
@bessie12 nemusís žiť v zahranici to každí moze povedat
@mamula20 lebo ty si sa neukazala? len urazat a nevypocut si druhu stranu je primitivne
@cocolino234 jeden dokaz ze je to tak nemas? co ked som 14 pubertiak?
@terezaaa777 lenze ja zijem v zahranici uz takmer 6 rokov 😀
@cocolino234 ale tu je to podla mna tiez "podla seba sudim teba" nemyslis ? 😀
@cocolino234 presne tak srsie, ale nie srsna europskeho, ale mandarinskeho 😀 ten je ovela agresivnejsi ako ten nas. No kiezby to bol troll.
@mamula20 Mala som takych kolegov ( par ) a obaja si radi vypili a potom sa bili. Najprv sme tu zenu branili a potom sama usla za nim. Den po tom ako ho vyhodili z prace. Nam povedala, ze ide iba po cestovny pas a uz tam aj ostala. Neskor prisla pre veci. Dohovarali sme jej, nech ho opusti, ze si zasluzi lepsieho, ale nedala si povedat. Co s nou teraz je, to netusim.
@mamula20 presne. Nevravim, ze si obcas nevypijem, ale nikdy nie tak, aby som bola ozrata pod obraz bozi.
@cocolino234 lenze vies, komu niet rady, tomu niet pomoci. Je mi luto takych zien ( ale aj muzov, ak ziju s alkoholickou ), ale ako vravis. Nie je to nas problem.
Vid dalsia diskusia https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/muz-alkoholik-2/?scrollto=first
Niekedy ani jedno, niekedy jedno za týždeň. Ak je grilovačka, vtedy vypije aj 3-4 za večer - ale to je tak raz za 2 mesiace
@terezaaa777 ja som chvilu aj rozmyslala, ako na tvoj primitivny komentar reagovat a ci vobec 🤦🏼♀️😂 nie ze by na tom zalezalo odkial clovek pochadza a urcovalo ci je “sedlak” alebo nie, ale ja som sa narodila v Bratislave aj moj manzel a aj nasi rodicia tu prezili cely zivot. Ziadneho rodeneho bratislavcana som v zivote nepocula povedat, ze by bol z blavy. Ja stale dufam, ze si s tymi komentami len robis srandu, lebo ak nas sudia vsetkych podla takych mentalnych atletov ako si ty, tak sa nedivim, ze si zvysok slovenska mysli o nas v tej “blave”, ze sme uplne mimo 🙈
A teraz by mal napisat nejaky chlap, ze kolko jeho zena mina na handry a kraviny, ze kolko je ta norma, ze chcel by jej to limitovat. 😈😎
Ziadne. Ani iny alkohol