Koľko piva vypijú vaši muži za týždeň?
Ženy! Anketa 🤣 KOĽKO PÍV TÝŽDENNE VYPIJÚ VAŠI MUŽI? A čo je podľa vás taká tá norma? Chcem to manželovi skúsiť trochu limitovať, zdá sa mi to moc.
Za spätné väzby ďaku ❤️
@cocolino234 inak ja som z Blavy a ty? aj som sa tu narodila čiže zo žiadnej krčmy nie som.... vieš čo ja sa ti ospravedlnujem ak som sa ta dotkla
@bessie12 ale ja nehovorím ze uzanvam ked sa niekto naj.be a sorry ale ona začala prvá urážať mojho priatela? na to ma pravo? toto mi teraz povec ? počkam
@bessie12 chudák a chrapúň je ten, čo si vypije a je agresívny na svoju ženu. A sprostá žena je taká, ktorá s takouto sockou ostane. .....toto mohla?
@terezaaa777 ano ma pravdu, lebo taka zena si nevazi seba samu a necha sa dalej ponizovat.
No za minuly tyzden vypil 2 nealko radlery ak sa to pocita :D za mna je ok, ak si ide sadnut s kamaratmi alebo ideme spolu a da si pivo, pripadne k nedelnemu obedu. Co nie je ok, je vypit niekolko piv denne len tak doma na gauci pri telke 🤦🏼♀️
akým pravom mna može urážať a mojho priatela? ja sa len bránim
@cocolino234 joj ty si dedičanka ubohá už mi je to jasne,pridete do BA a uz jasáte....hmmm lutujem ta
@cocolino234 určite robí viac človeka ako teba .... zaujímave že mna maju vsetci radi hmmm teba asi nie pre tvoj prístup a ano tvoj kkt je kkt a mas ho domka yeees
@terezaaa777 len napisala, tak ako si to ty napisala vo svojom prispevku. A to, ze nazyva zeny sproste, ze sa nechavaju otlkat? To nie je urazka, ale konstatovanie.
@bessie12 ano mas aj vlastný nazor ? asi nie chudatko malinke
a inak kto ma otlka? teba asi
@terezaaa777 zijes s alkoholikom a agresorom. To je len otazka casu, kedy dostanes facku
@bessie12 dobre,napísem ked sa to stane
Žiadne...keď kupujeme pivo tak nealko radler,aj to len teraz keď je horúco.Pivo si kupuje minimálne,keď ma náhodou chuť.
cocolino asi išla prať
@terezaaa777 ja sa ti cudujem, ze s nim ostavas. Ja by som ho kopla do zadku. Takyto vztah nema perspektivu, ale je to tvoj zivot a ako si ho zariadis, tak budes mat. Nemusis nas o tom informovat. Nikto na to nie je zvedavy. Nejake rady si uz dostala vo svojej diskusii a nepomohlo. Ani jednu radu si si nevzala k srdcu. Komu niet rady, tomu niet pomoci.
@cocolino234 neviem, ale takto agresivne a vehementne obranovat alkoholila a agresora mi normalne teda nepride. Ona ma snad nejaky ten syndrom tyranej zeny. V tomto pripade psychicky. Inak si to neviem vysvetlit. Proste uz to povazuje za "normalne"
@cocolino234 bratislavcam by v zivote nenapisal, ze je z blavy 🙈
@cocolino234 ano je to divne. Viem aky je zivot s alkoholikom a za seba vravim NIKDY VIAC. Nakoniec jeho agresivita stupala a skoncilo to domacim nasilim.
@katkati ano to tiez bude problem.
@cocolino234 ehm ani ray nebol v krčme z prace rovno domov dobrovolne za mnou
@natalala prosím a toto mas odkial? zase len závidiš ze ty si dedina a ja BA
dievčata takto chodte čakať vasich otrokov ,podojiť kravy, pršalo tak ze nemute polievat a zabudnite ze raz budete bývat v meste ako bývam ja v tej BLAVE ....och ste tam kde skapal pes a vy len závidite ,,tak podte do mna kludne
@cocolino234 mas práčku? ci v rukach pri potoku,asi to druhé

@terezaaa777 preco ju tak skaredo urazas ? kto ti dal na to pravo ju tak nazvat ?😠 Moj terajzsi priatel takmer nepije. Tento rok vypil "az" jedno pivo. Za to moj byvaly nemal problem vychlastat aj 10 piv a do toho pol flase whisky. Kopla som ho do riti po niekolkych rokoch vztahu. Takeho chlapa mi netreba. Teraz mam priatela, ktory ma na rukach nosi a nie, nie je pod papucou, len preto, ze nepije alkohol 😉