Konflikt so svokrou
Napíšem to v skratke vzťahy so svokrou nemám dobré som vydatá 22 r 8 r sa s ňou nestretávam.Myslim si, že má nejakú poruchu, ale doma jej tolerujú to nie je moja vec.Vytvarala konflikty v práci a vždy nám všetko rozprávala, rozhadala sa so súrodencami a nechcela pomôcť s pomocou jej matky, keď bola chorá bolo by to na knihu.Vzdy spravila zo seba obeť a telefonovala to môjmu mužovi.Kazde stretnutie bolo iba o nej, druhý syn je mumak, ktorému dodnes diriguje život má 32r.slobodny bol v zahraničí teraz sa vrátil.Svokor robí, čo ona povie.Vcera mali rodinný obed, kde nášmu synovi 19 r povedala, že iné vnúčatá chodia k babke pomáhať umývať okná, nakupovať sú so svokrou zdraví 67 r bývajúci v byte.Muzovi povedala, že do Billy kde bývame hľadajú ľudí na vypomoc, že prečo sa neprihlásim, že mám velke dieťa a viem si privyrobiť nemáme žiadne finančné problémy aj hypo je splatená.Neviem či chcela byť vtipná, alebo zase len stredobod pozornosti, ale vnukovi povedala, že vyšiel zákon, že vnúčatá majú prispievať starým rodičom a odteraz bude fajčiť zadarmo.Ma neustále potrebu niekoho ponižovať a dirigovať.Syn ako prišiel domov mi všetko povedal aj to, že muž sedel a nič nepovedal aspoň štýlom mama čo mu to hovoríš za nezmysel?
S mužom som o tom nerozprávala ani nevie, že to viem.On za mamu nemôže a iba by sme sa pohádali.
A k otázke...napísali by ste jej SMS, že o tom viete a nech sa nestará do našej rodiny?Roky sa nezaujímala o vnuka bývame blízko nikdy ho nikam nezobrala aj, keď mu niečo kúpila na sviatok.Muž je nervózny len, keď tam idú čo zase povie, urazí.Vynucuje si pozornosť takýmito hlúpymi rečami a oni všetci sedia v reštaurácii ani muž ani jej muž jej nič nepovedia a decko príde domov, že vraj má babke prispievať na cigarety🤣A, keď budeme na Vianoce piecť prosí si a vymenovala koláče...ignorovať a pomyslieť si, že má poruchu osobnosti, alebo jej konečne po rokoch povedať svoje?Viem, že ublížim synovi, lebo hneď mu zavolá čo doma žaloval a mužovi detto.Ani som nevedela v noci spať, že prečo stále musí robiť intrigy.Ved ma tam rodinu, synov, vnúča nech sa páči nech sa im venuje a nerozpráva hlúposti.
A k otázke...napísali by ste jej SMS, že o tom viete a nech sa nestará do našej rodiny?Roky sa nezaujímala o vnuka bývame blízko nikdy ho nikam nezobrala aj, keď mu niečo kúpila na sviatok.Muž je nervózny len, keď tam idú čo zase povie, urazí.Vynucuje si pozornosť takýmito hlúpymi rečami a oni všetci sedia v reštaurácii ani muž ani jej muž jej nič nepovedia a decko príde domov, že vraj má babke prispievať na cigarety🤣A, keď budeme na Vianoce piecť prosí si a vymenovala koláče...ignorovať a pomyslieť si, že má poruchu osobnosti, alebo jej konečne po rokoch povedať svoje?Viem, že ublížim synovi, lebo hneď mu zavolá čo doma žaloval a mužovi detto.Ani som nevedela v noci spať, že prečo stále musí robiť intrigy.Ved ma tam rodinu, synov, vnúča nech sa páči nech sa im venuje a nerozpráva hlúposti.
@anonym_autor nie, nic by som jej nevypisovala, to bude len voda na jej mlyn poruchovych reakcii, ona len na to caka.
Ignor je najlepsia odpoved, naozaj to vyzera na poruchu osobnosti.
Nič by som jej nevypisovala. Jednak to nemá zmysel, asi je cvok a po druhe aj tak s takou osobou nič nevyriešis
Sa čudujem že tam chalanisko chce ešte chodiť
Nič by som jej nevypisovala. Jednak to nemá zmysel, asi je cvok a po druhe aj tak s takou osobou nič nevyriešis
Sa čudujem že tam chalanisko chce ešte chodiť
@0silvia0 máte pravdu, že by to bola voda na mlyn a spustila by som lavínu nepríjemnosti.Ale, až ma trasie, že zase musela mudrovat a intrigovar a vôbec, že mi to syn povedal, ak by som nevedela bolo by to lepsie
@pribinak ak by syn nešiel hneď by mu volala a vyčítala by mu prečo neprišiel.A môj muž si prial, aby išiel a iba si vypočul aký je nanichodny vnuk.
Ďakujem ženy nechám to tak.Nikdy mu nedala žiadnu pozornosť, lásku a teraz ako je staršia si to vynucuje hlúpym spôsobom.
@0silvia0 máte pravdu, že by to bola voda na mlyn a spustila by som lavínu nepríjemnosti.Ale, až ma trasie, že zase musela mudrovat a intrigovar a vôbec, že mi to syn povedal, ak by som nevedela bolo by to lepsie
@pribinak ak by syn nešiel hneď by mu volala a vyčítala by mu prečo neprišiel.A môj muž si prial, aby išiel a iba si vypočul aký je nanichodny vnuk.
Ďakujem ženy nechám to tak.Nikdy mu nedala žiadnu pozornosť, lásku a teraz ako je staršia si to vynucuje hlúpym spôsobom.
@anonym_autor na mieste syna by som tam viac nesla, nech vola a vycita, nemusi dvihnut telefon. Nenechajte sa manipulovat a ochran si syna.
@anonym_autor na mieste syna by som tam viac nesla, nech vola a vycita, nemusi dvihnut telefon. Nenechajte sa manipulovat a ochran si syna.
@0silvia0 keď nezdvihol, keď mu volala na meniny a bol na WC hneď volala mužovi do práce😆Ja som mu povedala, že je dospelý vie aké sú vzťahy a nemusí tam chodiť, aby počúval výčitky.Ale chudák on sa ešte nevie obrániť otočiť to na zart,alebo babku slušne odpísať.Myslim si, že na to tam má otca, ktorý mohol matku usmerniť, ale to je jeho celoživotný problém nikdy jej nepovie nič radšej tam prestal chodit
@0silvia0 keď nezdvihol, keď mu volala na meniny a bol na WC hneď volala mužovi do práce😆Ja som mu povedala, že je dospelý vie aké sú vzťahy a nemusí tam chodiť, aby počúval výčitky.Ale chudák on sa ešte nevie obrániť otočiť to na zart,alebo babku slušne odpísať.Myslim si, že na to tam má otca, ktorý mohol matku usmerniť, ale to je jeho celoživotný problém nikdy jej nepovie nič radšej tam prestal chodit
@anonym_autor a nech vyvolava muzovi. Pri hentakej zrude sa necudujem ani muzovi ze sa nevie obranit, on s nou vyrastal, nevie sa od nej odstrihnut. Tito ludia aj tak neporozumeju argumentom. Cize ci sa brani, ci nebrani,vysledok je rovnaky.
@anonym_autor a nech vyvolava muzovi. Pri hentakej zrude sa necudujem ani muzovi ze sa nevie obranit, on s nou vyrastal, nevie sa od nej odstrihnut. Tito ludia aj tak neporozumeju argumentom. Cize ci sa brani, ci nebrani,vysledok je rovnaky.
@0silvia0 máš pravdu čo píšeš.Ona jedným uchom druhým von a začne s niečim iným.Ma v sebe pretlak zlosti a len čaká na koho to vypustí.dakujem👍
Syn je dospelý, podľa mňa nepotrvá dlho a starú mamu bude mať ťažko na háku
@anonym_autor si myslím,že tvoj muž tam preto nič nepovedal,lebo ju pozná a ze nemá zmysel jej niečo hovoriť ..byt tebou ju úplne ignorujem nech si hovorí co chce a vysvetli aj synovi aby si z nej nič nerobil,že už ona je raz taka a určite nech jej nič nekupuje bez vášho vedomia
@anonym_autor prosím vas ľudia dakedy sa chcete nechať ovládať a manipulovať druhými. Ak sa snou nestretavas 8 rokov tak to je veľmi dlha doba...syna by som sa spytala ci tam ešte chce chodiť. A to co mu povedala babka je absolutne nevhodne a evidentne si takto chcela do teba kopnúť. Si premysli aky tym davas signal synovi...akoze lebo sa to patrí tak nech ju navstevuje. Babku by som kopla do zadku a bol by pokoj.

@anonym_autor myslim, ze nepotrva dlho a bude chodit tvoj muz k mamicke sam