icon

Konflikt so svokrou: Je vhodné nechať tínedžerku doma?

8. jan 2025

Ahojte, prepáčte mi tento zbytočný príspevok, ale musím sa niekomu vyrozprávať inak asi zošaliem z tejto ženy. Mala som veľmi chorú mamu a pred pár dňami mi zomrela. V ten deň mi okolo pol siedmej večer volal otec že mama zomrela. Ja s manželom som hneď išla za mojim otcom aby sme mu pomohli vybaviť pohreb ale nakoniec sme tam tú noc aj prespali. Naša 15 ročná dcéra zostala doma nakoľko je dosť citlivá a určite by to neznášala psychicky dobre ak by videla svoju mŕtvu babku. Sama doma to prežila úplne v pohode, ona vlastne ani úplne sama nebola lebo u nás v ten deň prespávala jej naj kamoška. No o tom že sme ju nechali doma sa dozvedela svokra a už bol problém. Začala so svojimi typickými komentmi typu že som nezodpovedná matka, čo všetko sa jej mohlo stať kým sme neboli doma.. Dcéra je úplne samostatná, zodpovedná, sama si spravila večeru, potom s kamoškou pozerali telku, nič sa jej nestalo a nič nevyviedla tak nechápem aký má svokra zase problém. Na všetkom čo spravím si nájde nejakú chybu aby ma len mohla kritizovať. Fakt takúto svokru nikomu neprajem ale zároveň aj dúfam že nie som jediná ktorá si takéto niečo prežíva.

Strana
z3
simca06022011
9. jan 2025

@sidicek uplne suhlasim, presne toto ma napadlo, co to je za zenu, ked neveste umrie matka a toto vytiahne... totalne sibnuta zena.

simca06022011
9. jan 2025

Autorka, pripajam sa k ostatnym a vyjadrujem uprimnu sustrast, prajem vela sil :(... Na svokru sa vykasli, ja by som ju s kludom poslala do teplych krajin, ze ju do toho nic.

libusak
9. jan 2025

Svokre treba podakovat za nazor a poprosit ju aby sa do tvojej vychovy nestarala 🤷

cukroska
10. jan 2025

Úprimnú sústrasť. Jedným uchom dnu druhým von! Je to riadna stoka (sori za výraz ) keď ty pochovávaš mamu a ona robí z ničoho drámu. Povedz jej ,či by aj na intraku bola s ňou. Proste ťa citovo vydiera a bodka. Áno sú aj také a aj horšie. Ja chvalabohu mám dobrú a občas každý má poznámky. Ale vypočujem poviem si svoje a hlavne urobíme po svojom vždy. Moji nie raz boli v tom veku sami. Booože veď v našej dobe sa už chodilo na diskotéky,prvé lásky a iné uz abi nehovorím 😅 Ja som od kedy zomrel otec (mala som 14.r.) bývala v noci sama keďže mama bola často v nemocnici. Otec mi zomrel pred mojimi očami.A co mala chudera mama robiť..chodili ma kontrolovať a jesť nosili a bola som sama keďže nikde som ísť na dlhšie nechcela.Aj to je život.

sova7
21. jan 2025

Rodinu tvoris ty manžel a dcéra. Matka si ty. Názor svokry a jej reči ťa nemusia zaujímať a ak ma dcéra 15 a tak dlho si vydatá a stále riešis svokru aký vzťah s ňou má tvoj muž? Nie ste v tom vzťahu vlastne styria? Svokra muž dcéra a ty? Čím to je že má svokra nad tebou taku moc že sa vôbec zamýšľas nad jej rečami? Nema čo zasahovať do tvojej výchovy a života. Prečo jej dávaš toľko priestoru? Prečo svoju matku neporiesi jej syn? Ak je neustále vo vašom vzťahu pouvažovala by som prečo jej to dovolite

Strana
z3