icon

Konflikt so synovou manželkou

16. nov 2025

Milé žienky.Syn bol na stretávku z gymnázia a následne nato prišli na návštevu.V rámci komunikácie som sa ho spýtala ako bolo na stretávke.Neveste sa táto moja otázka nepáčila.To už sa nemože ani vlastná matka opýtať syna čo ju zaujíma?

Strana
z2
katkazuz
17. nov 2025

@anonym_autor
Aj ja by som sa opýtala, však predsa poznám skoro celú synovu a dcérinu triedu.

simca06022011
17. nov 2025
@anna777115

@anonym_autor Ktovie, či nemali doma, skrz tú stretavku nejake dusno a ty si otvorila.

@anna777115 to je ale nevestin problem a nie mamin, moze sa naucit ovladat manzelka :DD

simca06022011
17. nov 2025

mozno prisiel pod obraz bozi nad ranom domov, a nevsimal si ju, nedostatocne skoro rano vstal, neumyl okna, a dama sa zduva.. tazko povedat :DDD (samozrejme zvelicujem a vymyslela som si to, ale ano aj tak sa zo stretavok chodi... moj chlap bol na dvojdnovej stretavke...) ... zbytocne nad tym polemizovat...

autor
17. nov 2025
@anonym_b19cc5

@anonym_autor Samozrejme je to úplne normálna otázka. Spýtala by sa asi každá mama. Skôr už oni majú medzi sebou nejaké nezhody kvôli tomu a preto sa kej to nepáčilo. Či už žiarila ,alebo sa kvôli tomu pohádali nevieme.

@anonym_b19cc5 ďakujem za normálnu odpoveď😉

anna777115
17. nov 2025
@simca06022011

@anna777115 to je ale nevestin problem a nie mamin, moze sa naucit ovladat manzelka :DD

@simca06022011 Autorka, nám stále nenapísala, aká konkretna, bola reakcia nevesty. Nepozname, čo konkretne nevesta povedala a ako zareagovala samotna autorka.

anonym_6f111a
17. nov 2025

Alebo zeby tam mal syn byvalu priatelku s ktorou chodil a jeho manzelke sa to nepacilo,ze tam vobec siel a ty si vedela dobre,ze tam sa isto stretne s byvalou tak si sa rypavicne opytala.

beronsche
17. nov 2025

. všetky tie dôvody, čo tu píšete, by vysvetľovali, prečo sa hnevá na svojho muža, že na stretávke bol..
Ale prečo reaguje neprimerane na otázku svokry, to veru nevysvetľuje.
Aj keď, otázka na autorku znie - ako neprimerane zareagovala?

Kedže autorka témy odpovedá len na príspevky, ktorú sú jej po vôli a súhlasia s ňou, natíska sa otázka, či to naozaj bolo nevhodné, ako to tu prezentuje...

anna777115
17. nov 2025

Autorka, móžeš opísať podĺa čohi si dospela k záveru, že sa neveste tvoja otazka adresovana synovi nepáčila. Lebo zatiaĺ to može vyzerať aj tak, že si si zobrala niečo osobe, čo tak nemuselo byt prezentované.

anonym_3a85c0
17. nov 2025

Daj nám viac kontextu nie len 😉😉😉😉😉

simca06022011
17. nov 2025
@anna777115

@simca06022011 Autorka, nám stále nenapísala, aká konkretna, bola reakcia nevesty. Nepozname, čo konkretne nevesta povedala a ako zareagovala samotna autorka.

@anna777115 to ano, ale ty si pisala o dusne kvoli stretavke :DD ak by take aj bolo, tak akakolvek reakcia voci tejto otazke nie je na mieste. Aj ked nevieme teda aka bola ta reakcia.. u nas na podrazdenie hada staci niekedy aj nereagovat a nic nepovedat a uz si niektori citlivejsi namyslaju :D

jana_eyre_2
17. nov 2025

a to čo konkrétne ti povedala? ty si povedala: "ako bolo na stretavke?" a ona na to: "čo sa to pýtate?! čo si to dovoľujete?!"..

fakt by ma zaujímal celý ten rozhovor..

anonym_064e45
17. nov 2025

Mozno tam stretol byvalu frajerku a ozral sa ako doga...

anonym_fc2ad2
17. nov 2025

Asi je nám všetkým po týchto autorkiných reakciach/ nereakciach jasné, že asi nevesta nebude taká strašná ako ju tu chcela vykresliť. Keby na nu po nevinnej otázke vyletela, že čo si dovoluje sa to pýtať tak to tu dávno napíše. Načo takéto diskusie, načo. Ten istý admin čo diskusia so zdrobneninami, ako som vravela. Lebo odpoveď autorky je len: 😉

klaridka
18. nov 2025

Za normálnych okolností je tá otázka v pohode, ale kto vie, čo predchádzalo nevestinej reakcii...

ivik4
18. nov 2025

Tu pekne vidiet ze si diskusiu zalozila uplne zbytocne lebo odpovedas len na komenty ktore sa Ti pacia a vobec si nechcela pocut iny pohlad na vec, len potlapkat po pleci 😆

simona92101
18. nov 2025

@anonym_autor neprisiel nahodou syn pod parou,nevyviedol daco?nenapisala si,ako nevesta reagovala

anonym_f18fbc
18. nov 2025

Dievčatá, mňa tak zaujíma, že ako môžete vynášať nejaké závery keď nepoznáte celý kontext, vzťahy v rodine, celú situáciu, čo tomu predchádzalo, nasledovalo ... absolútne nič? To, že autorka sem dá nejaký výňatok, je v tomto rozsahu len cielená mienkotvorná manipulácia "publika".

anna777115
18. nov 2025
@anonym_f18fbc

Dievčatá, mňa tak zaujíma, že ako môžete vynášať nejaké závery keď nepoznáte celý kontext, vzťahy v rodine, celú situáciu, čo tomu predchádzalo, nasledovalo ... absolútne nič? To, že autorka sem dá nejaký výňatok, je v tomto rozsahu len cielená mienkotvorná manipulácia "publika".

@anonym_f18fbc No, ale autorka očividne nechce vyjasniť situaciu, tak neviem, čo čakala od tejto diskusie.

anonym_f18fbc
18. nov 2025
@anna777115

@anonym_f18fbc No, ale autorka očividne nechce vyjasniť situaciu, tak neviem, čo čakala od tejto diskusie.

@anna777115 asi pritakavé odpovede o tom ako sa jej ublížilo a aká je nevesta mrcha, aby jej potom mohla ukázať komentáre a názor ľudu.

mandarinka555
19. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_b19cc5 ďakujem za normálnu odpoveď😉

@anonym_autor Prečo nenapíšeš "ako" sa jej vlastne tvoja otázka nepáčila? Čo povedala? Ako reagovala? Založíš diskusiu a potom nereaguješ🙈

Strana
z2