Konflikt so synovou manželkou
Milé žienky.Syn bol na stretávku z gymnázia a následne nato prišli na návštevu.V rámci komunikácie som sa ho spýtala ako bolo na stretávke.Neveste sa táto moja otázka nepáčila.To už sa nemože ani vlastná matka opýtať syna čo ju zaujíma?
Nerozumiem... myslím, že tvoja otázka bola na mieste. Ako matka sa mienim zaujímať o naše deti aj ked budú dospelé.
Nerozumiem... myslím, že tvoja otázka bola na mieste. Ako matka sa mienim zaujímať o naše deti aj ked budú dospelé.
@andreakotesova tiež som toho názoru😉
@anonym_autor Ktovie, či nemali doma, skrz tú stretavku nejake dusno a ty si otvorila.
@anonym_autor považujem to za úplne normálnu otázku v rámci konverzácie. Ale asi záleží na tom, o čom ste sa bavili pred tým. Prečo si sa nevesty nespýtala, v čom vidí problém?
@anonym_autor považujem to za úplne normálnu otázku v rámci konverzácie. Ale asi záleží na tom, o čom ste sa bavili pred tým. Prečo si sa nevesty nespýtala, v čom vidí problém?
@anonym_ee60a1 nespýtala som sa jej preto lebo som zostala úplne v šoku lebo to bola normálna otázka a moje deti ma vždy budú zaujímať aj keď budú mať 50 rokov
Nepoviem keby som sa opýtala či mali sex to by bola nemiestna otázka na ktorú sa mohla uraziť,lenže to by som sa určite neopýtala
@anonym_autor je to úplne v poriadku a v poriadku nie je reakcia tvojej nevesty, aj keď nepíšeš presne ako reagovala, asi to bolo cez čiaru, keď si zostala v šoku. Ona bude zrejme ziarliva a nepáčilo sa jej, že na stretávku šiel. Ale ja ako matka svojho syna by som jej povedala svoje a to ze sa jej niečo nepáči je čisto len jej problém a ty sa môžeš u seba doma pýtať to čo uznas za vhodné.
@anonym_ee60a1 nespýtala som sa jej preto lebo som zostala úplne v šoku lebo to bola normálna otázka a moje deti ma vždy budú zaujímať aj keď budú mať 50 rokov
Nepoviem keby som sa opýtala či mali sex to by bola nemiestna otázka na ktorú sa mohla uraziť,lenže to by som sa určite neopýtala
@anonym_autor Ja by som sa jej spytala, že či si myslí, že sa pytaš niečo nevhodné. Čo by ti na to povedala. Možno, už ozaj nemala chuť riešiť nejaku muzovu stretavku a ak sa skrz ňu, aj nejako nepohodli o to viac.
@anonym_autor neviem kontext. znie to cudne. je to ozaj normalna otazka. Mozno neveste znel ton otazky zle. Mozno s tebou mala nejaky konflikt pred tyzdnom, ktory obsahoval nejaku menej vhodnu otazku od teba. A teraz jej
uz vsetky otazky zneju zle. Mozno si ty nic zle neurobila, ale jej to pripomina ako
sa jej niekto iny v jej zivote casto prilis kadeco vypytoval kontrolorskym sposobom.
Tazko posudit,
ked neviem nic o nej, o tebe ani o vasom vztahu. to je ozaj lepsie rozobrat so synom - ci vie, preco je tam problem,
a pripadne so psychoterapeutkou, ktora sa specializuje na rodinne vztahy, ta by mohla
tiez pochopit, a vysvetlit, ze co sa deje.
@anonym_autor je to úplne v poriadku a v poriadku nie je reakcia tvojej nevesty, aj keď nepíšeš presne ako reagovala, asi to bolo cez čiaru, keď si zostala v šoku. Ona bude zrejme ziarliva a nepáčilo sa jej, že na stretávku šiel. Ale ja ako matka svojho syna by som jej povedala svoje a to ze sa jej niečo nepáči je čisto len jej problém a ty sa môžeš u seba doma pýtať to čo uznas za vhodné.
@anonym_14e7ec ". Ona bude zrejme ziarliva a nepáčilo sa jej, že na stretávku šiel. "
... toto je proste domnienka bez dokazov. Je vela moznosti. Mozno naopak, nevadi jej ze siel na stretavku, ale je citliva na otazky "ako bolo tam a tam", lebo ju cely zivot
rodicia prehnane kontrolovali.
Alebo naopak, mozno je ziarliva, ze o jej muza sa jeho mama zaujima, ale jej vlastni rodicia
sa o nu nikdy nezaujimali.........
@anonym_autor existuje tisic vysvetleni.
Mozno je nevesta citliva na otazky "ako bolo tam a tam", lebo ju cely zivot
rodicia prehnane kontrolovali a dusili.
Alebo naopak, mozno je ziarliva, ze o jej muza sa jeho mama zaujima, ale jej vlastni rodicia sa o nu nikdy takto nezaujimali.........
To sa naozaj neda takto uhadnut, ked ju nepoznam.
Ako neveste sa otázka nepáčila?!... normálne si konvertovala a bolo treba nevesty sa opýtať, že prečo sa jej to nepáčilo.. fakt si netreba všetko overovať tu na MK lebo potom to vyzerá, že je nevesta ta zlá ... čo sa bojíš opýtať? veď tak ako si sa spýtala ako bolo na stretávke, mala si sa spýtať, prečo sa to nemôžeš opýtať...skrátka konverzujete....😁
V poslednom čase je tu akosi vela takýchto krátych anonymných diskusii s úplne nelogickými príbehmi, kde dokopy autorka ani nič poriadne nepovie a neskôr začne dopisovať info na základe toho, ako sa debata vyvíja. Strašne umelé neuveritelné diskusie, ani základné info. Načo by tu niekto toto písal? Príde mi to na vlas rovnake ako tá diskusia s babkou ktorá nemôže použiť žiadnu zdrobneninu. Prepáč, ale neverím, že je to reálne. Keby sa to ozaj stalo, tak každý normalny človek sa nevesty spýta, čo jej na tom vadí alebo tu aspoň napíše, čo presne povedala. Takto sa to dá prekrútiť na každú stranu
Nevesta je jeho spolužiačka a tiež bola na stretávke? Nesníval o inej spolužiačke a tam ju uvidel v plnej kráse? Musíš sa pýtať syna nie nás.
A ako reagovala nevesta? To si nepovedala
Povedala ti niečo, vynadala ti, alebo v akom zmysle sa jej tvoja otázka nepáčila?
@anonym_autor Ahoj, ja sa ta opytam inak. Aky mas vztah k svojej neveste a ona k tebe?
@anonym_14e7ec ". Ona bude zrejme ziarliva a nepáčilo sa jej, že na stretávku šiel. "
... toto je proste domnienka bez dokazov. Je vela moznosti. Mozno naopak, nevadi jej ze siel na stretavku, ale je citliva na otazky "ako bolo tam a tam", lebo ju cely zivot
rodicia prehnane kontrolovali.
Alebo naopak, mozno je ziarliva, ze o jej muza sa jeho mama zaujima, ale jej vlastni rodicia
sa o nu nikdy nezaujimali.........
@anonym_3fae76 no mne je jedno aký dôvod na to má, otázka jeho mamy bola úplne v poriadku
A z akeho dovodu si nadobudla pocit, ze sa jej to nepacilo?
@anonym_autor syn bol na stretavke, nie na stretavku.
Ako konkretne sa neveste tvoja otazka nepacila?
Inak otazka bola uplne v poriadku.
Normálna otázka. Neviem, asi buď ticho, nič sa nepýtaj a bude dobre 😅
Mozno bola na stretavke jeho davna laska o com si ty musela vediet a mozno to posobilo ako rypnutie z tvojej strany....?
Joooj, áno. Ty budeš určite najlepšia maminka a svokra na svete. A nevesta asi riadna krava... To máme posúdiť z jednej vety... Kiež by aj nevesta bola tu a napísala svoj pohľad. To by sa ľahšie hodnotilo.
@anonym_autor hej zamysli sa nad sebou. Je toto nutne? Fakt? Fakt musis toto riesit tu?
@really8 tvoje temy co zakladas su lepsie?
Preco autorke prislo, ze nevesta sa nahnevala alebo teda nevestina reakcia neprimerana sa evidentne nedozvieme. Takze by asi bolo lepsie sa nevyjadrovat, kedze cely ten prispevok vyznieva tendencne.
@anonym_autor každý si to pojme po svojom…tiež mi bolo povedané na otázku “ako sa máš”, že zbytočne vyzvedam🫣 ľudom začína prepínať…
@anonym_autor ako sa neveste nepacila otazka? Co ti povedala?
@anonym_autor Samozrejme je to úplne normálna otázka. Spýtala by sa asi každá mama. Skôr už oni majú medzi sebou nejaké nezhody kvôli tomu a preto sa kej to nepáčilo. Či už žiarila ,alebo sa kvôli tomu pohádali nevieme.

@anonym_autor hej zamysli sa nad sebou. Je toto nutne? Fakt? Fakt musis toto riesit tu?