icon

Konfrontovať nevestu, keď zatvára dvere?

21. jún 2024

Ahojte, keď prídem k synovi na návštevu, nevesta vždy zavrie dvere na spálni. Cítim sa veľmi nepríjemne, akoby predomnou niečo schovávala a akoby som im chcela zle alebo čo. Konfrontovali by ste ju ?

renab
21. jún 2024

Mam zatvorene dvere na spalni bez rozdielu, ci sme doma sami, ci pride navsteva. Nevidim dovod mat otvorene dvere.

viestta
21. jún 2024

Jaj, tak kupili si gauc za svoje peniaze a ty si im to nedovolila, navybrala? Alebo si im chcela dat svoj vyprdeny, vsak este je dobry a preco by minali peniaze... Kristova noho!!!! Ty si... (a co teraz napisat aby som rovno krava nepouzila?)

sara07
21. jún 2024

ty si na nášteve , NIE doma , snád tam rozdiel vidíš

autor
21. jún 2024

@viestta áno kľudne by som im dala svoj, sú mladí musia sa najskôr pozviechat a potom riešiť takéto drahé veci. Na začiatok im má byt dobrý aj zdedeny, to je normálna vec

gribka1
21. jún 2024

Ty nie si normálna, fakt.

marlene
21. jún 2024

Ani by ma nenapadlo ist synovi a jeho priatelke do spalne a naopak syn od urciteho veku do nasej spalne nechodil, resp. ak chcel tak zaklopal a naopak aj my sme detom od mala na dvete ich izieb klopali .Aj dnes ked pride na vikend neskoro vecer a my sme uz v spalni sa opyta ci smie. Ked su u nas ani im do izby nejdem, respektujem , ze su urcite hranice.

autor
21. jún 2024

Neverím že všetky ste také ako tu píšete

simona92101
21. jún 2024

Nevesta taktne mlcala,kedze nechcela aby si sa do toho starala.ale nie,ty musis vyryvat,neviem naco by ti bola info kolko stal gauc.su to ich financie,

autor
21. jún 2024

@simona92101 sú to predovšetkým financie môjho syna, ako už len ona prispieva, keď je už dva roky doma

alickapusinka
21. jún 2024

U mňa je spálňa svätyňa kde sa šepkajú najsladšie tajomstva okrem mňa a muža tam nechodí nik. VY majte doma čo uznáte za vhodne a váš syn nech si robia vo svojom dome alebo byte po svojom.

gribka1
21. jún 2024

Prečo by nie, ty len nechceß uznať, že si ojedinelý prípad.

kacenka255
21. jún 2024

Laska matky? Tak toto ma od lasky daleko ty si svojim dietatom posadnuta. Milovat neznamena mysliet si ze len to co ty povies a si myslis je spravne. Pre teba nebude nikdy nic spravne co nevesta urobi. A to si nam este nenapisala ako sa otrasne stara o milovane vnucatko 😂

blonde_bella
21. jún 2024

Jasne že to nie je vymyslené. Zažila som niečo podobné.
Milá autorka a len tak ďalej pokračuj a dopadnes ako moja svokra. Pozveme ju raz za rok na manželove narodeniny.

autor
21. jún 2024

@kacenka255 a čo mám napísať ? Mám ju pochváliť že robí naschvál všetko inak ako sa má? Vám by to bolo ľahostajné ?

jaond19
21. jún 2024

Neprídes k vlastnemu synovi domov, prichadzas do domova rodiny tvojho syna. Do rodiny, ktora ma svoje sukromie, svoje pravidlá. Ta zena tam ma mozno nachystane spodne pradlo, alebo ine sukromne veci ktore nema vidiet nikto okrem tych co v izbe byvaju. proste nemas tam co robit, ani sa nadtym vobec pozastavovat, to je nieco automatické... tiez zatvaram dvere ked pride navsteva, hocijaká...

alickapusinka
21. jún 2024

V manželstve sú všetky peniaze spoločné. Zrejme vaša nevesta je z vnúčaťom doma. Vychováva nevesta synove dieťa tak asi musí byť doma pochopiteľne že malé dieťa sama doma nenechá. Váš je mať radosť za svokru.

evcagabi
21. jún 2024

Je jedno, ze je to fake tema, ale ty si proste taka pica az to boli 🤣 byt moja svokra vyrazim s tebou dvere a nikdy by si ku nam viac nedosla

gribka1
21. jún 2024

Prečo si myslíš, že len ty vieš ako majú źiť.

renab
21. jún 2024

Hadam su to ich spolocne peniaze. A ak sa dohodnu, co si za ne kupia, tak je to len ich vec. Vobec sa nepytam svojich deti kolko zarabaju, ani kolko a na co minaju. Oni odo mna peniaze nepytaju, takze sa do toho nestaram.

maryetta
21. jún 2024

Ak su manzelia tak su to ich peniaze. Bez ohladu kto ich zarobil.
Teraz dam este jednu okej dve otazky:
1/aku svokru mas prip. si mala ty?
2/co tvoj muz/partner. Aj on sa tak “stara”?

Pri tomto. Jeden syn sa zle ozenil. Druhy este horsie.
Jedna nevesta zla. Druha este horsia 😂🙈

kacenka255
21. jún 2024

A preco si myslis ze to robi nespravne? Pretoze to co si myslis ty je spravne? A co ak to tak nie je? A neverim ze matka vedome ublizuje svojmu dietatu len aby just urobila svokre

blonde_bella
21. jún 2024

@maryetta je choro upnuta na syna t.j. muž buď nie je, alebo ju má v prdeli, tak si tú pozornosť snaží vydobiť u syna...
Predpokladám....

kacenka255
21. jún 2024

Toxicky rodic je definicia. Nauc sa stare dobre prislovie zi a nechaj zit. Ked budu potrebovat pomoc pridu si ore nu ked budu potrebovat radu pridu si pre nu. Bud tam pre nich nie s nimi. Oni musia zit robit chyby poucit sa z nich a ist dalej

autor
21. jún 2024

Ja vám len prajem nech máte dobré nevesty

katka700
21. jún 2024

Autorka či si to priznás alebo nie, raz človek je teritórialne zviera. Tebe by sa páčilo keby ti návšteva smejdila po dome, všetko obzerala ako v zoo, všetko obchytkavala ako v montesori herni a lozila do skríň a suplikov ako v escape roome? Tak sa cíti tvoja nevesta keď k nej prídeš. Spálňu zatvára lebo chce mať ten svoj malý kúsok územia do ktoreho nevlezies.

sara07
21. jún 2024

my ti zas želáme aby si sa zamyslela, znova to tu prečitala a zmenila svoj postoj

evcagabi
21. jún 2024

Ja tebe zelam aby si pochopila, kde je tvoje miesto 😅

janinah
21. jún 2024

@evcagabi hlavne že nevesty sú všetky ideálne....nemusíš na mňa reagovať.svojim prejavom si sa tu predstavila dostatočne

len0cka
21. jún 2024

Este raz. Co sa im montujes do zivota? To,ze si jeho matka ti nedáva právo riadit mu život v dospelosti. Sám si vybral, čo mu vyhovuje. Ty si telepat,ze mu čítaš myslienky, čo si myslí? Lebo zatial z teba len vypadli tvoje domnenky,nic ine. Povedal ti sám tvoj syn, že je nešťastný?
Taky mas k nemu postoj,akoby bol nesvojpravny. Chudak syn,chudak nevesta. A inak neni ti cudne,ze tu nemas tusim ani jediny komentár, ktorý by schvaloval tvoje konanie/postoj?? Čím to asi bude? 🤔🤔🤔
Ženy, ja hned zajtra ráno idem vyobijmat svoju maminu aj svokru a poďakovať sa im za to, že nas nechajú dýchať, žiť, rozhodovat si podla seba a brat zodpovednosť za svoje životy 🙏🏼
A tebe autorka odporúčam navštíviť odborníka...