Konfrontovať nevestu, keď zatvára dvere?
Ahojte, keď prídem k synovi na návštevu, nevesta vždy zavrie dvere na spálni. Cítim sa veľmi nepríjemne, akoby predomnou niečo schovávala a akoby som im chcela zle alebo čo. Konfrontovali by ste ju ?
A ty si kto? Čo teba do toho? Wtf? 🙈
Ked pride k nam akakolvek navsteva zatvaram dvere na spalni, je to nasa najsukromnejsia zona a nie vyklad, kde ma niekto nieco obzerat. Podla mna nechapes, ze ona to tiez citi ako najintimnejsiu zonu a ani ty tam nemas co nazerat.
Prosiiiim...ze je to vymyslena tema???😁
Aj ja mam zavreté dvere na spálni. Vždy. A doteraz mi to ani nevadilo alebo som tomu nedávala veľkú váhu, brala som to ako automatiku, proste ráno upratať, otvoriť okno a zatvoriť dvere. Každý jeden deň. Ci je u nás návšteva, moja rodina, mužova rodina, dvere sú zavreté. Nebolo za tym nič. Podľa mňa prehanas.
@zuzuliennka1 mam kľúče len keby náhodou. Boli preč tak som len išla skontrolovať či je v byte všetko v poriadku a videla som, že nestihli upratať tak som odložila čo bolo treba. Nemuseli to robiť keď prišli
Vymyslene, isto😁 posledny prispevok autora/autorky uplne mimo.
Ved ak tam ides na navstevu, tak je normalne ist do obyvacky, pripadne kuchyne, preco Ta trapi spalna? Keby pred Tebou zamkli zachod, to by som chapala, ze nechapes, ale do ich spalne Ta nic nie je. A samozrejme, syn je isto zmanipulovany a mrzi Ta, ze ho nemozes manipulovat Ty.
Z akého dôvodu si upratala prádlo? Požiadali Ťa o to?
Teraz čítam Tvoju odpoveď. Ak je to reálne, hneď by som Ti zobrala kľúče.
Upratala si im prádlo, keď boli cez weekend preč? 😳 A čo si tam vôbec robila?? No nedivím sa, že zatvára dvere. Asi tým získava pocit, že aspoň nejaká časť jej života je ešte súkromná.... A nie nemá byť rada, že si u nej upratovala. Ja som na to alergická a aj svokru som naučila, že sa to nerobí. Ja neupratujem u nej a ona u mňa.
Kazdy jedinec ma pravo na sukromie, aj ked sa jedna o tvoje dieta- ci je male, alebo velke- dospele. Respekt sa tomu hovori. A nie je to o tom, zeby si sa mala citit na navsteve zle.
Nič nieje vymyslené a uvidíte keď budete mať vlastné dieťa dospelé, aké to je
@autorka to skutocne ti toto vadi? Robim to tiez. Spalna je nasa, nikto tam nema co vidiet. Ja odtial vyhadzujem aj svoje deti. Svoj syn uz nema 5 rokov, aby si musela vsetko vidiet🤷🙂
No tak ani moja mama mi nemá čo cumiet do spálne, to je už ozaj vrchol všetkého, čo im tam chces obzerať?, a tak isto skladať prádlo, je to súkromná vec, pokiaľ ťa nikdo o to nepoziadal nemáš sa čo chytať ich veci, ako ja by som ti okamžite vzala kľúče chodiť a robiť ďakujem
😂🤣 ja dufam, ze toto je pokus o vtip s nadchadzjucimi prazdninami. Toto nikto nemoze mysliet vazne🤣🤣🤣
1. Moje babky mali odjakziva spalne zatvorene.
2. Moji rodicia a ich surodenci tiez.
3. Svokrovci tiez, absolutne netusim, ani akej farby maju steny nabytok...a NIKDY som sa nad tym nepozastavila☝️
Vseobecne, ked u niekoho sme, nepreliezame nikdy nikomu byt, bezne trasy - obyvacka-kuchyna-wc-chodba.
Zeny, nikto normalny toto nenapise: Dokonca mi vtedy vynadal aj syn, ktorý bol v skutočnosti určite rád, len ona ho dotlačila😂
Toto nemoze byt pravda. Okamzite by som ziadala vratit kluce a pre istotu by som aj zamky vymenila. Neboli doma- tak sla popratat🙈🙈🤦♀️🤦♀️
tak kedze mas kluce, spalnu si teda predpokladam aj tak videla, vies co tam je.
tak co ta trapi, ze ju zatvoria, ked pride navsteva? ja byt na mieste nevesty, zamknem byt a vymenim zamok
My tiez zatvárame dvere na spálni, keď k nám príde hocikto. Či sú to rodičia, svokrovci, alebo dospelé deti. Nikto nikdy sa nad tým nepozastavil, že preco sú dvere do spálne zatvorené. Príde mi to absurdné, že ťa to trápi, aj ked je to tvoj syn, ale spálna nie je len jeho a ty tam nemáš čo robiť, nemáš tam čo nazízavať... ak tam nebývaš, pre teba ako návštevu sú vyhradené denné miestnosti.
Tema dna toto 🫣😂😂🤦🏽♀️
Aj ja zatvaram,nic osobne,proste zatvaram
Tak napr ja vždy zavriem dvere na spálni, lebo tam mám otvorené okno, aby sa tam vetralo. Po prievane netúžim, takže dvere sa zavrú. Ešte aby sa tým niekto zaoberal… a každopádne mne je nepríjemne ak by mi mala akákoľvek návšteva vidieť posteľ a celkovo tuto intímnu zónu. To že starším ženám niektorým je jedno keď im niekto vidí do spláne znamená, že asi sa im to miesto už nezdá až tak intímne a ani im nedôjde prečo to mladi cítia inak 😅
U svojho dospeleho dietata, ktore ma vlastnu rodinu, postiel a spalnu zdiela s inou zenou. Mila svokricka, asi by si mala prehodnotit svoj postoj voci sinovi. Je sice tvoje dieta, ale ono uz zije svoj zivot s inymi ludmi ako ty, ty si u nich iba a len navsteva, sice krvou spojena, ale uz iba a len navsteva. O tom ake pravidla platia v ich domacnosti rozhoduju oni, a ty ich mas respektovat. Nepchat nos do toho do coho nemas. Ani upratovat pradlo. Mala si tam poliat kvety a ist domov, nie upratovat a nurat im v sukromi.
mojmu dospelemu dietatu nebudem lozit do spalne, rovnako, ako ani ja - ako dospele dieta svojich rodicov - neleziem do spalne im 😉
Ale ja som im chcela pomôcť. Čo si nevesta myslí že ma zaujímajú jej gaťky ? Poskladala som vsetko prádlo, neriešila čo tam je. Čo by iné zato dali
Ja robim to iste. Dovod? Ked pride ktokolvek nazvlacame tam kopu neozehleneho pradla,aby ich neiritovala v obyvacke,kedze mame maly byt. A VZDY za sebou zavriem,este aj ked ma mama alebo svokra vidia. Co si myslis,ze tam skryvaju puta,bice,kostymi,vibracne stroje? 😂 Aj keby mali otvorene,co je tam take na pozeranie? Ci si chces lahnut do ich postele?😂
Prepáč, ale zatvárať spálňu v čase návštevy je normálne. A upratovať prádlo počas ich neprítomnosti je úplne cez čiaru. Ak chceš pomôcť, opýtaj sa či o ňu stoja. To že im niečo upraceš dávaš neveste najavo, že má neporiadok alebo “ ja to urobím lepšie”. Si u nich na návšteve, tak sa tak správaj. Je to nevestina domácnosť nie tvoja!
Bolo nutne kontrolovat byvanie, ked boli prec iba na vikend? Chapem polievanie kvetin pri dlhodobej dovolenke. Ale vikend???? A k spalni. Aj my mame spalnu stale zatvorenu. Rodicia ju videli, ked sme zariadili byt a naozaj nie je nutne, aby sa do nej pozerali. Proste je to sukromna cast bytu. Tiez nechodim u rodicov do spalne len tak pozerat.
Myslim si, ze nie, neprisli ste k svojmu dietatu na navstevu. To by ste prisli vtedy, keby bol Vas syn slobodny, bezdetny, vo svojom prvom mladeneckom byte. Prisli ste na navstevu k rodine - synovi a neveste, manzelom do ich domacnosti. Do spalne sa nechodi a zatvorene dvere su uplne v poriadku. V nasej rodine to takto je a respektujeme to, pride mi to normalne. Vzdy sme v dennej casti domu. Ak to Vy vo svojej domacnosti mate inak, su to Vase zvyky a tiez je to v poriadku, ale nemyslim si, ze je dovod sa pohorsovat alebo si domyslat nieco ine.
Ja dufam, ze ked bude moje dieta dospele nebudem taka ako ty. Ze mi z toho, ze uz nie je u mna doma neprepne

fakt sa pytas?? a naco by si tam vobec akoze chcela ist?
je tam postel, kde spia, predpokladam skrine, mozno nocne stoliky. nic ine v spalni nebyva.
neupratuj, co netreba, nevesta vobec nemala byt rada za tuto tvoju “pomoc”, naco sa im montujes do upratovania, do spalne a bohviekde este 🤦🏼♀️