Konfrontovať nevestu, keď zatvára dvere?
Ahojte, keď prídem k synovi na návštevu, nevesta vždy zavrie dvere na spálni. Cítim sa veľmi nepríjemne, akoby predomnou niečo schovávala a akoby som im chcela zle alebo čo. Konfrontovali by ste ju ?
Nie milá autorka tvoj syn nie je tlačený do ničoho je dospelý, a svojpravny a vie veľmi dobre ze ty si síce jeho matka ale... Nebudes tu večne a keď sa pominies ostane sam, ale on nechce ostať sám, chce byť so ženou ktorú miluje a ktorá miluje neho.. Preto ak nechceš aby zanevrel úplne spomal... Aby sa jedného dňa nerozhodol definitívne, ale proti tebe.... Keby sa sťahovať nechce tak sa neodstahuje... Predpokladám ze tvoja svokra takto nevystrajala
Ja odpadnem. Akoze myslela som si, ze ma tu nic uz neprekvapí ale toto je fakt sila. Zhrnme si to. Takze tebe vadi, ze su zavrete dvere od spalne len preto ze su zavrete lebo u teba su otvorene a citis sa nevytana. Akoze keby boli otvorené budes sa citit lepsie ? Chces im tam labzovat alebo ako co ? Ak nie tak je to predsa jedno nie ? Bezne sa dvere do spalne zatvaraju. Je to uplne normalne. Stale dokola opakujes, ze je to tvoje dieta tvoj syn. No ano je. Ale je DOSPELY a ma SVOJU ZENU a svoju domácnosť a ty si tam na NAVSTEVE. Vies, bolp by fajn keby si si toto uvedomila. Prestrihni konecne pupocnu snuru a nenic im zivot. Si vtipna. Nedovolis im prestahovat ? A ako prosim ta ? Opakujem. On je dospely. Moze si robit co chce a urcite nepotrebuje tvoje povolenie. Je krasne, ze aj napriek tomu aka si je tvoj syn skvely muz a stoji pri svojej zene. Tak by to malo byt. Alebo by sa ti pacilo, kebh tvoj chlap bol na strane tvojej svokry jeho matky ? Uvedomujes si vobec, ze prestahovat sa zrejme chcu obaja nielen ona kvoli tebe ? Spamataj sa aby si neprisla o rodinu. Ja chápem, ze by si bola radsej keby nesli byvat niekam daleko. Myslim, ze to je pochopitelne ale takto ich akurat tak odozenies. Je to ich volba, ich zivot. Tebe sa to pacit nemusi. Mozes sa aj na hlavu postaviť ale ak budu chcet ist tak pojdu. Aj ked podla toho co tu predvadzas sa ti zrejme nepaci na neveste nic. Ak som drsna prepac ale zrejme sa ti to inak uz povedat neda aby si pochopila . Bola by som zvedava aka nadsena nevesta by si bola ty z takejto svokry.
Závierka dvere zväčša ak hocikto príde. Jednak tam máme denný bordel🙈a zväčša ak niekto príde neohlásene aj poskladané/neposlladane prádlo tam preložím. Je to ich súkromie. Nič za tým nehladaj
Juj nechcela by som ťa za svokru 🙈
Ja mam este jednu otazku: U vas je spane otvorene aj ked k vam pride nevesta? Synacik ma este svoju detsku izbicku nachastan, keby sa nahodou vratil?
Vieš prečo nedal tebe ten prívesok najlepšia mamička ? Lebo NIE SI najlepšia mamička. Si matka čo sa dospelému synovi stará do ukladania spodného pradla, do sťahovania a túži mu očumovať spálňu. Čiže čakaj skôr prívesok nevydžateĺne otravná mamička 😂😂😂.
Ako to čítam, tak už ani len myšlienku nebudem mať na to, aby som nadávala na moju svokru.
Nelozí nám do spálne, neskladá nám prádlo, a predstav si, dovolila svojim deťom odsťahovať sa, dokonca aj do iného štátu !
Dvere do spalne tiez zatvarame, aj ked pride rodina, nie je na tom nic zvlastne ani nic osobne. A prosim, vazne, neupratuj nikomu pradlo, ani nic ine, ja uplne chapem nevestu, tiez by mi to vadilo. Ked uz nic ine, kazdy si sklada inak a svokra isto nevie kde mavam veci ulozene, cloveku sa tymto narobi len dalsia zbytocna robota. Upratany riad ze nevies potom nic najst, to je tiez lahodka. Aj ked to mozes mysliet dobre, naozaj nie.
@viestta áno ma nachystanu a vždy bude mať. Je to moje dieťa a on aj jeho brat tu majú vždy dvere otvorené
A druhý syn už je ženatý?
každá normálna manželka by ťa aj s kľúčom kopla do zadku, tvoj syn je svojprávny a vybral si túto cudziu pani ako svoju manželku v dobrom aj zlom. Je načase, aby si sa od neho odstrihla. Rodičia deti vychovávajú pre svet, nie pre seba. Synovi "dovoľ" aby konal ako uzná za vhodné. Oženil sa a o dôležitých veciach rozhoduje spolu z manželkou, nie z matkou.
Si trápna.nqozaj toto myslíš vážne??Co chceš robiť v tej spálni? Véd môžeš byť v kuchyni,obývačke,
Možno tam ma bordel😂 a len hanbí sa😂
Ja vas chapem do velkej miery, asi tusim o com rozpravate. Milujete svoje deti a vzdy budete. A je fajn ze maju vasu podporu, ze sa maju kam vratit. Ale potom su veci, ktore uz nie su ok. Dospele dieta ma pravo robit chyby. Aj ked ide o taku podstatnu vec, ako zly vyber partnera. Pretoze aj ked nevesta vam zrejme nevyhovuje a mate pocit ze sa nehodi do vasej rodiny a do vasich zvykov, stale moze byt dobrou zenou a matkou a moze vasho syna obohatit o novy obzor a nove videnie. Ak sa ale budete do toho montovat, sposobite medzi nimi konflikty a budu sa hadat a nakoniec dospeju k rozchodu. Vy si mozno poviete, ze ako dobre a ze ste mali pravdu, ale to iba pre tu alternativu. Pretoze do uvahy stale prichadza aj ta prva alternativa, alebo aj uplne ina.
Nevesta sa chce odstahovat dalej prave preto, ze vidi, ze vas syn nema prestrihnutu pupocnu snuru.
@gribka1 áno je a žiaľ je to ešte nešťastnejsie manželstvo ako toto
Nikdy by mi ani nenapadlo nomiekomu liezť alebo nazerať do spálne! Je to vyslovene neslušné. Aj ja zatváram dvere do spálne, keď k nám príde akákoľvek návšteva.
@ktochytavzite no typická špiclujuca svokra, musí byť v priestore kde jej syn casto ejakuluje, vzdychá, skacka na tej cudzej žene 🤣🤣🤣 a prevadzkuje anál. Veď vám to už pisala na zaciatku diskusie ze to je predsa jej dieťa ! Nepochopili ste baby nič.
a v com su tie manzelstva nestastne? Preco si obaja chlapci vybrali tak zle? Mate pocit ze nechaju so sebou robit co sa ich manzelkam len zachce? A nerobili ste si predtym s nimi vy co ste len chcela? Mozno ste ich to naucila.
Tak mu nenič vztah
Stále neodpovedáš na dôležité otázky, len svoje pravdy. Sťažujú sa ti synovia, že sú nešťastní, alebo to len ty tak vnímaš. Lebo od toho závisia názory ostatných.
vidis, a moja mama si z nasej detskej izby spravila pracovnu, mozme sa tam keykolvek vratit, ale nie je to nedoknuta svatina, kde sa len oprasje prach a spomienky. Nasa mama ma dve dospele deti, ktore vychovala najlepsie ako vedela, dala pusu na celo a dovoli im zit vlastny zivot podla svojich predstav. Poradi, pomoze ale vie, ze za svoj zivot sme zodpovedni my, nepcha nam nos do zivota ani do spalne. Ja to spravim rovnako.
Nečítala som všetko, je tu toho veľa. Bývajú tam oni, nie vy. Ak do nejakej izby niekoho nechcú pustiť, tak to neurobia - nech je dôvod akýkoľvek. Aby nemuseli niekoho upozorňovať, zavrú predom dvere. Nejdeš len k synovi, ideš aj k neveste. Nevesta je tam pani domácnosti, vy tam doma nie ste, ste hosť. Sú pár, o chvíľu budú samostatnou rodinnou bunkou, prijmite to čím skôr. Nemali ste právo v ich byte urobiť niečo navyše, na čom ste sa nedohodli. Také sú zavedené pravidlá, rešpektujte ich. Nevyžiadaná rada do budúcnosti, nekupujte im nič ako kočiar, postieľku a iné objemovo väčšie dary. Ušetríte si sklamania, nie každý má rád podobné gestá. Mnohé mamičky majú vlastné predstavy a plány, aká značka to bude, aké vychytávky to má mať a akej farby sa jej to najviac ľúbi.
@gribka1 nesťažujú Len poznám ich celý ich život a viem čo chcú
,,áno je a žiaľ je to ešte nešťastnejsie manželstvo ako toto,, - podla teba alebo podla neho ? Priznal sa ti ? Ze je nešťastný? Alebo podla coho si toto dovolis tvrdit ? Co tento druhy syn ? Povedal ti to ? Alebo to vies lebo si matka ? Pozri. Ak je to pravda a su nestatni, ci jeden ci druhy, musia to oni zmenit. Ty im ked tak mozes pomoct ale robit tie rozhodnutia musia oni sami. Co ked nie su nešťastní ? Co ked su stastni ? A iba ty si myslíš ze sa trapia ? Zi a nechaj zit. Su dospeli. Chapem, ze pre nich chces dobre. Je pekne, ze sa o nich stale zaujimas. Ale odtiaľ potiaľ.
Je normálne že chcú mať zatvorené dvere do spálne, chcú mať súkromie. Vám by bolo príjemné ak by vám svorka chodila pozerať do spálne ?
On už nie je malé dieťa, je to dospelý svojprávny človek.
Ak nie je spokojný v manželstve tak to ma riešiť on.
Buď je to vymyslená téma alebo potrebuješ odbornú pomoc. Všetky ti to tu hovoria. Ak je náhodou to manželstvo nešťastné, tak je to spôsobené svokrou. Im ničíš vzťah ty.
Spálňu zatvaram pri kazdej navsteve. Proste vstup zakazany ale neviem ti to racionalne vysvetlit. Asi nieco z detctva, my sme rodicom nemohli chodit do spalne ako deti, Cize asi mi tento zvyk ostal. Neber to, ze je to proti tebe, je to proste jej zvyk.
Milá nevesta tejto úžasnej svokry,
zober jej kľúče a pre istotu vymen zámok, lebo je schopná mať duplikat. Nájdite si prácu a bývanie aspoň 300km ďalej od nej, možno zvážte aj iný štát. Zablokujte mobily, zablokujte sociálne siete a nechajte ju vychladnúť, ako to české príslovie " tchýně a uzený, nejlepší je studený".
Inak vám zožerie nervy a zničí život.