Kontrolujete si s partnerom vzájomné e-maily?
ahojte, mozno trochu zvlastna tema ale predsa.. odkedy sme s mojim partnerom spolu tak on vie moje heslo na e-mail ja jeho.. a taksi kedykolvek studujeme e-maily spravy a tak dalej.. doteraz bolo vsetko v poriadku.. ale v poslednom case mi akosi zacali miznut e-maily mozno chyba siete alebo neivem co ale mam pocit ze ich maze on... paru krat som skusala si zmenit heslo ale stale bola z toho len hadka a nic viac:-/..
preto by som rada vedela ci je taketo kontrolovanie bezne aj v inych vztahoch..
A k téme.
Nie nekontrolujeme si e-maili.
Ale keby chcel kluden môže, ja jemu tak isto. Nevadilo by mu to.
Občas ked sedí pri mne a mám mail nakukne, alebo ja jemu, ale inak nie. 🙂
teda tady se to promazalo 😀
já už svůj názor napsala a musím souhlasit s belladou a kalu - uplně do puntíku 🙂
no prave nikollette, uz aj ty mas jeden prispevok na zmazanie 😀 😀 😀 😀
a aby som nebola mimo temy, tak nie, nekontrolujeme, nepocitujeme tu potrebu 😉
zanet, nemozme, lebo nas zmazu ak to znova napiseme 😀 😀 😀
reagujem na otazku na zaciatku NIE 🙂
nie, napriek tomu, ze viem jeho heslo, on moje, obcas sa stane, ze mi musi nieco vytlacit zo schranky, ked som mimo a potrebujem to hned, takisto aj opacne...
To ma ani nenapadlo citat jeho postu...A takisto ani sms nepozerame....
v podstate vieme z hladiska svojich potrieb hesla vsade, podla okolnosti vyuzivame, ale sukromie je sukromie a ak mam pravdu povedat, mne by sa ani nechcelo citat jeho maily...predpokladam, ze je to aj opacne 😀
Moj muzik je lenivy zalozit si vlastnu mailovu schranku, tak mu maily chodia na moju. Nemame s tym problem. Skor si myslim, ze ak by ktorykolvek z nas s tym problem mal, tak by sme mali vo vztahu problem... 😀 😝
Podla mna tie zvasty o sukromi a tak... je to divne, ked niekto potrebuje mat tajnosti pred svojim vlastnym manzelom/manzelkou. A vyhovorka ako sukromie a tak... to je podla mna len modny trend. A vsetky takeho modne vystrelky nevedu k nicomu, co by vztah obohatilo, skor naopak.
tinusi, to neni prece o tajnostech, ale tom, ze jak jsem jiz rekla, on i ja jsme dve osobnosti s vlastnimi kamarady a jsoíu proste veci, do kterych mymu muzi nic neni
kristi tiez si myslim tym ze sme spolu sa nemenime v jednu osobu po tom netuzim kazdy sme osobnost,milujeme sa mame spolocnych priatelov aj kazdy vlastnych a to o com sa rozpravam s kamoskami nemusim rozpravat hned aj muzovi jednak by ho to ani mozno nezaujimalo a jednak naco by som potom mala kamaratky?a to nie su zvasty o sukromi ja mam svoje sukromie rada,moj chlap tiez to neznamena ze pred sebou ale nieco tajime...
bejbypd: asi tak nejak....ale kazdej to ma asi jinak, jak jsem se docetla 😉
nie, ani sms a volane cisla ...
kristi, bejby naprostej souhlas 😉
my známe oba svoje hesla do mejlu, ale že bych mu ho denně sjížděla nebo on mě? To nemám potřebu.
My to máme jako Tinusi - manžel byl línej založit si vlastní mailovku a i kdyby si jí založil, tak by mi řekl heslo, protože on by ho zapomněl 😀😀 takže máme jeden mail, ale jeho maily mu nečtu nebo teda spíš neprohlížím 😀
souhlasim s kristi - myslim ze je spravny hrat si na svym pisecku. pokud mam svuj vlastni mobil, facebook, mailovou schranku atd., nevidim duvod pros je sdilet s manzelem. Stejne tak PIN, od toho mame spolecny ucet.
ani sa si s MP nekontrolujeme emaily a vlastne aj naco vsak ak nie je medzi dvomi ludmi dovera tak potom je to o nicom 😉
nie, necitame, nekontrolujeme, ani nechceme. ked som prihlasena kedykolvek si moje pozriet moze, rovnako ako ja jeho, ale este mi to ani nenapadlo. to iste aj sms...
poznám manželove heslá, lebo mailovú schránku aj účet na FB som mu zakladala ja, poprosil ma, lebo jemu sa nechcelo 😅
nekontrolujem ho, on takisto pozná moje heslá, veľakrát mu poviem, aby mi pozrel mailovú schránku, či tam niečo neprišlo....
nemám potrebu mu to čítať, ani on mne....- bez toho, aby o to ten druhý požiadal...
jankaat - skús si založiť aj inú mailovú schránku...
my tiez vieme svoje hesla a z casu na cas ho poprosim, nech sa mi kukne na maily. alebo sa ma on opyta, ci si moze otvorit moj gmail, ked si nieco technicke skusa a posle to na moju adresu. ale ze by sme zo zvedavosti chodili jeden druhemu kukat postu, tak to zas nie.
my máme presmerované maily každý do svojho outlooku čiže tam sa heslo nevyžaduje. Ale nechodíme si kontrolovať, iba ak ma o to požiada on ked je preč alebo ja jeho. nevidím v tom problém. Tak isto ani poštu si neotvárame. Ja mu o nej poviem a ked chce vedieť čo tam je ,tak ju otvorím a poviem mu, inak to nechám kým si to otvorí sám. Aj keď on mi vždy povie ,že mám kľudne to môžem otvoriť, že mu to nevadí.To je podľa mňa o dôvere.
mame neobmedzenu moznost sa navzajom kontrolovat a tuto moznost aj patricne podla [potreby a nalady aj vyuzivame... 😀 😀
tak ono je iné, keď ho požiadam, aby mi pozrel maily, ale zámerné ,,kontrolovanie" by mi dosť vadilo. Tiež je iné, keď má partner/ka už podozrenie z nevery...ale preventívne 😖
my si maily nekontrolujeme, dôverujeme si, ale keby s tým príde priateľ alebo to aj ja navrhnem myslím si , že problém by nebol. Nemáme čo pred sebou skrývať. 🙂
nikdy ma ani nenapadlo citat manzelove maily {aj ked si heslo vieme navzajom}. ludia, co to mate za vztahy, ked si nedoverujete? naco je taky vztah?
my si nekontrolujeme emaily, ale pristup do nich mame, kedze spolu pracujeme a posta nam chodi hore-dole vsade.. cize ked mu napise "managerka" nieco, hned to viem :P Zbytocne si ale postu "zo zabavy" necitame.. iba cielene, potrebujem email od toho a toho a ten si aj precitam/preposlem.
nekontrolujeme. ale pozname si navzajom hesla...obcas ked som mimo a nemam ani internet na mobile, tak ho cez tel. poprosim nech mi checkne emaily .. 😉
Nie, absolutne nie. Sme spolu 15 rokov a nikdy som mu nepozrela do mobilu, ani neviem jeho hesla do mailov, fb, atd...a tiez by som mu nikdy nedala svoje. To je JEHO a MOJE sukromie, pre mna su to nepripustne hranice. Kazdy ma narok na svoje "ja", toto nie je "my".
Keby som zistila, ze sa mi nural v mobile, urobila by som rososo a okamzite zmenila vsetky hesla. Brrrr, uz len ta predstava je hrozna....