Kontrolujete si s partnerom vzájomné e-maily?
ahojte, mozno trochu zvlastna tema ale predsa.. odkedy sme s mojim partnerom spolu tak on vie moje heslo na e-mail ja jeho.. a taksi kedykolvek studujeme e-maily spravy a tak dalej.. doteraz bolo vsetko v poriadku.. ale v poslednom case mi akosi zacali miznut e-maily mozno chyba siete alebo neivem co ale mam pocit ze ich maze on... paru krat som skusala si zmenit heslo ale stale bola z toho len hadka a nic viac:-/..
preto by som rada vedela ci je taketo kontrolovanie bezne aj v inych vztahoch..
tak nejak mi to taky prislo, prtoo jsem se ptala na barvu vlasu a vytetovaneho draha 😉
neviem co je toto za temu,ani som necitala dozadu ale podla nazvu odpovedam jednoznacne NIE!!!
ani emaily ani sms!!!
kazdy ma pravo na kus sukromia a pokial nie je vzajomna dovera tak ten vztah uz nestoji na pevnych zakladoch a skor ci neskor sa rozpadne
tolko moj nazor..

Rimell - z tvého že se chceš hlavně líbit muži trochu mezi řádky vyznívá, že tvé sebevědomí stojí a padá s mužem.... Příklad: teď máš chlapa kterýmu se líbí zrzky s dlouhými vlasy - logicky tedy budeš zrzka s dlouhými vlasy. Pak se třeba rozejdete a najdeš si nějakého který chce mít na kratičko ošmikanou černovlásku, takže se z tebe stane na kratičko ošmikaná černovláska? Není jednodušší být sama sebou a mít např. vlasy tak, jak chci já? Víš, ono sebevědomí který stojí a padá na někom jiným, je docela vratký, lepší je věřit sama sobě. Miluješ mě? tak mě ber takovou jaká já jsem, a já jsem člověk, ne tvárná modelína kterou si zformuješ jak chceš...
Probůh ne že bych ti to přála, to vůbec ne, ale působíš na mě jako ideální oběť pro domácího tyran, který si tě zformuje přesně jak chce a tebe ani nenapadne že je něco špatně. Ale běda běda kdyby ses jednou ozvala, to bys nestačila mrkat.
Neříkám tím že tvůj manžel je tyran, to vůbec, ale s přístupem "hlavně ať se líbím/zavděčím chlapovi" ....