Kontrolujete svojím manželom mobil????
Ked je mimo manžel ,napr,sa sprchuje a mobil má položeny na stole neláka vas sa v nom poprehabavať???
nie,nemam dovod a myslim ze ani on mne nekontroluje...
Baby, sorry, ale neviem, preco sa z toho robi taka veda. Tak sa niekto pozrel partnerovi do mobilu..A CO? Bud vsetko klape a verime si, nemame tajnosti - v tom pripade vsetko v pohode alebo tam "nieco neni v sulade s manzelskym slubom vernosti" - v tom pripade to az tak v pohode neni, ale zase dobre, ze sa zeny (ale aj opacne!), nenechaju klamat dlhsie. Reci o prave na sukromie - ok, ale mobil? U nas doma su to pomocky, ktore mozeme pouzivat obaja bez toho, aby sme boli "obvineni" z narusovania sukromia😉 Mne osobne je 26, ci sa mi muz papre v mobile a jemu tiez.
Myslím si, že každá žena intuitívne vycíti, či sa niečo deje a má dôvod nakuknúť. Ja som to urobila a zistila som, že 1,5 roka si moj priatel žije dvojitý život a to som si myslela, že mna veru tak ľahko nikto neoklame🙂)))) Dôvera??? V dnešnej dobe plnej sexu, promiskuity, netu, sociálnych sietí....Dôverujú možno iba tie, ktoré nechcú vedieť alebo riešiť, že sú klamané...Aj ked, výnimky existujú..
Než podlehneš, je nutné vědět že můžeš najít něco, co se ti nebude líbit a pak je otazné zda si s tím co najdeš budeš umět poradit... 😖 Pokud se bojíš toho že by jsi mohla něco najít a nechceš se rozvádět/rozcházet, nebo se trápit, tak to ani nezkoušej (vlastní bohatá zkušenost... 😖 )...
Ja si mobil obcas prebehnem, hanbim sa za to, ale neviem to ovladnut. Mm mal byvalu, o ktorej nevere sa dozvedel prave z mobilu, ked mu povedali znami, nech si ho pozrie. Takze pre jeho pokoj v dusi necham obcas aj svoj tlf pred nim, a idem vedla. Ci si ho naozaj pozrie, netusim, ale ak mu to pomoze, preco nie. Dovera je velmi pekna vec, ale ako tu uz niekto pisal, v dnesnej dobe je velmi naivne spoliehat sa na to, ze partnera nebude balit niekto iny. A kto vie odhadnut, ako zareaguje? Radssej nech to zistim hned v zarodku a mozem zareagovat.
Nerobim to uz roky, ale ked som pred par rokmi mala silne podozrenie ze by som mala, urobila som to.
nie na čo? ved sa v mobile môžu mazať volania a aj sms 🙂 inak mu verím na 100% a ani on nekontroluje mne 🙂
mna by to teda nenapadlo, u nas je dovera na 1. mieste, kedze si vazime jeden druheho, tak podraz ci nevera nehrozi.
..ja som to urobila iba raz,počas nášho 10 ročného manželstva.....dnes som šťastne rozvedená,mám pekný,nový 5-ročný vzťah a dcérku s terajším priateľom....myslím že ani lepšie sa mi nemohlo stať...poslúchnúť svoje svedomie a prečítať si tú osudovú sms správu a začať nový život,podotýkam že lepší.....a hlavne úprimnejší,ale čert nikdy nespí 😀 😀 😀 😀 😀
A ja sa za to nehanbim,ano obcas sa pozriem,aj pred nim.Aj on sa pozrie.A raz som tam nasla nejaku podivnu konverzaciu s istou ceskou {vtedy robil kamionistu}.Spravila som poriadnu scenu a asi si uvedomil,ze pre nejaky sprosty flirt sa neoplati riskovat vztah...
ja sa pozriem obcas a manzel o tom vie a vzdy mi povie keby som ta chcel podviest tak to urobim
už to nikdy neurobím ... radšej nechcem nič vedieť ... tiež mám s tým svoju vlastnú skúsenosť, a trápila som sa s tým veľmi dlho... dnes už viem, že som to nemala nikdy vedieť - je to tak lepšie. Nie nadarmo sa vraví: ... zatĺkať, zatĺkať, zatĺkať... 😒
ja zas naopak, dôverujem, ale preverujem. Vo svojom okoli mam plno pripadov, kedy zena bola ta posledna, ktora sa dozvedela o tom, ze ju chlap podvadza. A pritom vzorovy manzel a otec... Ja to radsej chcem vediet hned, aby som mohla za nim zvnutra zavriet dvere. Reci typu vazime sa navzajom, tak nevera nehrozi su naivne...Muzi su od prirody lovci a majstri pretvarky..ako sa hovori, ked suka neda, chlap nepyta... 😉
nie, nemám za potreby kontrolovat ho.... sme manželi a manželstvo je hlavne o dovere 😀
Občas mu ho prebehnem :D pre istotu. Sklamal ma raz a poooooriadne, ked sme ešte neboli manželia.. Dlho som mu nedokázala veriť a podozrievala ho, po štyroch rokoch som už v pohode, ekd ide na služobku alebo s kamošmi na futbal, nehisteričím.. ale riadim sa heslom: Dôveruj, ale preveruj, a raz za čas sa pozriem 🙂 manžel zas o tom vie, celkovo si pred sebou mobily neskrývame a v počítači máme svoje heslá na maily nastavené autmaticky
Ako som citala niektore prispevky, som z tych ZIEN, ktore muzovi idu do telefonu - a on mne. Nevadi nam to, pretoze nemame pred sebov ziadne tajnosti. Tiez na maily mame hesla. Ani ma nenapadlo, ze by mu mohol napisat sms niekto iny ako ja 🙂.
Nemame pred sebou ziadne tajomstva, takze nie je problem ak citam jeho esemesky alebo naopak on mne. Bezne volavam z jeho telefonu, lebo ma vyhodnejsi pausal na telefonovanie. Ale nelaka ma to volajako velmi - mozno prave preto, ze mozem 🙂
podla mna su dve rozne veci - pouzit muzov mobil a smirovat v jeho mobile. Aj ja pozeram v chlapovom mobile predpoved pocasia (mne sa neda nastavit) alebo sa pozriem, kto mu vola, ked zvoni a ja som nahodou blizsie (neskumam, kto to je, len pozriem na meno pripadne cislo). Ale neleziem mu do smsiek, mailov, neskumam kto a ako casto vola alebo komu volal on, nekontrolujem fotky a nelustrujem kalendar. Obcas pouzijem jeho telefon ( spravidla ked je moj vybity) alebo on moj (spravidla ked si svoj zabudne doma 😀 ), ale telefony si nekonrolujeme.
Nikdy som sa mu nehrabala v mobile a ani na to nemam dovod... Vztah ma byt zalozeny na dovere.
Ked mu zazvoni mobil a je v inej izbe napr tak sa pozriem kto vola a prinesiem mu ho. Rovnako aj s SMSkou. Maximalne ked ma napr spinave ruky a nemoze dvihnut sam, tak ak mu vola niekto znamy, dvihnem a poviem, ze nemoze. A to vsetko len s jeho vedomim.
Na mieste tych zien, ktore maju nutkanie prezerat muzov mobil, by som sa zamyslela o com potom taky vztah je...
Ja áno,nie pravidelne ale skúmam,.. 🙂 A aj on to dobre vie a ja viem,že to robí aj mne ked sa sprchujem alebo tak,... No nevadí mi to a ani jemu.Veď nemáme žiadne tajnosti pred sebou,tak prečo by sme nemohli,... Mám dobrú kamošku a ona s mužom si to nerobia,,...Ona mu necháva voľnosť a on si to neželá a je veľmi zlý keď sa mu len telefonu chytí,že mu ho chce preložiť,... A ona sa vždy smeje.No ja by som to osobne nezniesla,... a prečo by som vidiet nemohla?To znamená,že má tajnosti,... A ja viem,že má,....a ako to viem??No tak,že jej muž mi vypisuje a nie sú to len smsky typu cmuk ale už vážnejšie,... No nepáči sa mi to a už prišiel aj k nám ked som bola s detmi sama bez muža a kamška odišla mame na 4dni z trnavy do trenčína.Chytil ma za koleno tak som sa zodvihla a presadla si,... No moj muž o tom vie a nakoľko máme teraz aj my problémy,tak som to povedala kamoške,aby vedela.Keď si to dovoli na mna dovolí si aj na iné,... A ja jeho k životu nepotrebujem....Chcem tým povedať,že netreba im dávať voľnosť,pretže to rýchlo zneužijú.Bolo to tak vždy je to tak teraz a vždy v buducnosti to aj bude. 😠 😠 Proste sú ako malí a nevedia čo so sebou a skúšaju čo to dá.... Takže u nás mať muž volnosť nikdy nebude.... 😉
ahojte neláka ma pozrieť si drahého mobil ,nikam nechodí pozná len prácu,deti,som rada ked občas ideme k jeho sestre,alebo k neterkám nevidím nato dôvod sme spolu 16 rokou a veríme si 😉
.uhm ja si obcas priatelov telefon pozrem ked ma snim necha osamote :D aa heslo nerob to co by si nechcela aby robil tebe u mna neplati ja by som nemala ziadny problem aby mi prelistoval telefon alebo hocijaku socianu siet. milujem jeho a nikoho ineho by som nechcela..ale chcem si byt ista ze je to aj z jeho strany a zvedavost mi obcas nedovoli nepozret sa :D
my sme manzelia este len rok ale celkovo sme spolu osem a nikdy som nemala nutkanie alebo iniciativu sa mu hrabat v mobile alebo emailoch. Naco, ked nie je na to dovod......Keby som si z jeho mobilu chcela zavolat tak mi ho bez vsetkeho poda a neschovava ho predomnou. Tym padom viem, ze tam nema nic, co by tajil. Ani on mi nestuduje spravy.
nie, nepozerám
Nie nepozerám....vzťah má byť o dôvere a telefón k tomu aby ma podviedol nepotrebuje....všetko sa dá do určitého času zatajiť a pravda sa vždy ukáže 🙂
Tak vcera som to urobila a skoncilo to ...... asi dva mesiace som mala takeho tusaka, ze sa nieco deje... nic konkretne, muzovi som asi pred dvoma mesiaci povedala ze sa mi nieco nezda... aj konkretnu osobu som mu povedala, jeho kolegynu..povedal ze s nou nic nema, ze ma lubi, ze sa mu ani nepaci atd...
to ze ma lubi mi hovori casto, robi pre nas vsetko 🙂 je to uzasny otec, partner, milenec, jasne pohadame sa, ale to asi vsetci... toto leto sme sa vsak hadali stale, bo ja som mala chrobaka v hlave, ze urcite si niekoho nasiel... dva mesiace som smirovala, kukala jehoo FB, tej kolegyni, ale nic som nenasla, sem tam ona lajkovala jeho foto...raz s nou dokonca aj volal predomnou, bol to pracovny rozhovor, on mal akurat dovolenku, pytala som ho ze ako dovolenkuje a tak...
mne to hned vadilo, on sa iba smial, ze uz som asi dlho doma 😀 😀
v nedelu sme bolii na nakupoch, muz sa siel ostrihat a ja s malym po obchodoch, po chvili som sla nieco este za nim a on telefonoval, ked sme sa priblizili zlozil...
tak som si povedlaa urcite volal s nou, zajtra mu ten mobil kuknem.
prisiel z prace, siel do sprchy, mobil si nikdy neschovala, nebere zo sebou... ma take velke HTC, neviem to ovladat, otvorila som to horko tazko, dala volane cisla a kukala,ziadne volane vcera o tom case, urcite to vymazal, jasne..... ako som kuukala na tie kontakty, omylom som vytocila jedno cislo, spanikaria som... omg, teraz mu to budem musiet povedat, ten chlap co som ho vytocila volal spat... muz vysiel zo sprchy a ja cela uplakana som mu vsetko do detailu povedala, ako zziarlim uz dva mesiace.. ako vcera volakomu volal a ze to tam nema a tak.
muz sa cely cas iba smial, vobec sa nenahneval ze som mu do mobilu sla, ze nema co skryvat, pekne mi ukazal vcerajsie hovory, a predsa sme ten hovor nasli vo volanych, volal bratovi... cas sedel 🙂
citila som sa strasne trapne pred nim, ako som chodila dva mesiace ofucana, a on nevedel za co, ako som nespavala a moja fantazia nemala hranic, vymyslala som si ja sama v hlave ako ma podvadza... 😀 😀 😀 😀
tym vam chcem len tolko povedat, ze radsej byt uprimna a ked mate nejake pochybnosti, radsej to hned povedat partnerovi ako to dusit v sebe... a este mi povedal, ze keby som sa nepriznala, on by na to urcite neprisiel 😝 🙂
niee... nikdy,, ani ma to nenapadlo.... verime si navzajom , milujeme sa .... :-*
Manzelovi som sa zacala hrabat v mobile potom ako sa mi doniesli reci o jeho nevere,,a potvrdilo sa,,,kedze sa to tahalo asi rok aj pol rozviedli sme sa,,,teraz som druhykrat vydata a robim to sem tam..preventivne..po predchadzajucich skusenostiach dufam pochopitelne,,,
nie 🙂

Nie, dôverujem mu, a on si tiež nedovolí hrabať sa v tom mojom