Kontrolujete svojím manželom mobil????
Ked je mimo manžel ,napr,sa sprchuje a mobil má položeny na stole neláka vas sa v nom poprehabavať???
ano pozerala som a našla som vždy niečo čo ma ranilo, nie neveru ale iné veci ohľadom jeho matky, dcery s ex. klamal vo fin.veciach atd. Teraz si ho radšej zablokoval. Po skúsenostiach ktoré v živote mám, tby som manželovi opätovne vliezla do mobilu uplne bez problemu
nie, nemam ani pomyslenie, ani dovod....
no mne sa nechce si ani precitat vlastnu sms a nie sa este hrabat v cudzom mobile :D
uz nie 😝
Určite nie. Ak by v ňom mal niečo, čo by chcel utajiť, tak by to predsa hneď vymazal, nie? 😅 takže beztak by som tam nič nenašla, takže načo 😀
sem tam.
nie, nemám dôvod, verím mu....🙂 ale priateľovi kedysi som to kontrolovala, lebo som mu neverila....a to čo som našla, ma teda vôbec netešilo... :( všetko je to o dôvere, ak neveríš, vzťah nemá budúcnosť...
nie
nie nerobim to
ako tu uz par bab pisalo, ano pozeram mu do mobilu - a v nom aj do mailu, facebook a vsetko co najdem 😀 ale nie preto ze by som kontrolovala, jednoducho preto ze je poruke a takisto ma on k dispozicii ten moj. Vsetko mame spolocne, viem (pevne verim) ze nic co by som tam nechcela najst nenajdem, najcastejsie sa mu v nom hrabem z nudy, pozriem ci tam nema ulozene nejake zaujimave clanky na precitanie alebo ci mu sestra neposlala nove fotky jej babatka a nezabudla ma dat do kopie.
@briketa panske trenky su superpohodlne hlavne na spanie, este by som si to s tym spodnym pradlom rozmyslela 😀 😉
veru nie 😀
nie
frajerovi som pozerala mobil .. nie tak, že o tom vedel, ale tajne .. vedela som, že niečo rieši s kamarátkou, myslím stavebné práce, ale nevyjadroval sa konkrétne, mala som podozrenie, že to je iba zásterka .. nič som nenašla, on mobil stále nechával pri mne, šancí som mala dosť, až jedného dňa došiel špinavý od farby a v ruke pomôcky na maľovanie 😀 😀 😀 mobil stále nechával pri mne, nebrával ho so sebou po byte, ale už mi to nestálo za to .. až jedného dňa ho zobral so sebou do kuchyne, kým jedol .. dva mesiace na to som cez kamošku zistila, že má inú
.. čiže ja neprehľadávam pokiaľ nemám dôvod, ani nepozerám s cieľom, že idem kontrolovať čísla, smsky .. pokiaľ mi dá človek do ruky mobil, na pozri si fotky, tak pozerám všetky za sebou, nie iba tú jednu .. kým nemám podozrenie, tak iný mobil ma nedráždi 😎
z manzelovho mobilu volam ked mam ja minuty kredit, ale jeho sms necitam. Poznam jeho heslo na mail, ale do mailov mu bez dovolenia nenakukam. Tak isto mu neotvaram sukromnu postu a vrecka mu prekutram len ked idem prat. 1. mu doverujem, 2. nemyslim si, ze ak by aj mal nieco na rovasi, bol by taky hlupy a nechal by dokazy len tak dostupne....
občas neuškodi.ale hlavne ked sa začne spravat čudne.a ked ho dakto stale prezvana.a on je nervozny,ked sa na to spytaš.a voala,stale to iste čislo.takže podrobny vypis hovorov a samozrejme historia odoslanych sprav a to potom človek dostane aj infarkt.hlavne ked zisti,že mal pravdu.
mam partnera, ale ano kontrolovala som, lebo som bola zvedava, vela nerozpraval o minulosti...
nasla som aj esemesku, asi byvala, ale k nicomu podla toho nedosla, lebo neskor pisala, ze ma novu znamost, a aj odcestovala...
aj ked o byvalych rozpraval bola som zvedava...no potom to bolo par krat v nasom vztahu, ale kedze som tam nic zaujimave nenasla, a doverujem mu, uz nemam potrebu kontrolovat 😉, ani to uz nerobim....
to ako keby si sa pytala ci Kontroluju vam vaši manželia mobil?????????????
Preco by to robili, neni vztah o dovere??????????????????
Keď človek nemá čo skrývať, neklame, nepodvádza, je mu úplne fuk, že si partner vezme jeho mobil a zavolá si z neho,alebo sa v ňom pohrabe..v jeho prítomnosti či bez nej. Moj mobil si može chlap vziať hocikedy a platí to aj naopak.
napadlo ma to párkrát, ale nepozrela som sa...a to ani napriek tomu, že pracuje asi 150km odo mňa a chodí domov len 2x za mesiac aj to len na 3dni...a to mám z minulosti zlé skúsenosti...mužovi som pozrela mobil, lebo som mala podozrenie, ktoré sa mi potvrdilo...ale u priateľa nemám pocit, že by to bolo potrebné...
kedykoľvek si aj priateľ vezme môj mobil a zavolá z neho, či si pozrie niečo, ale do sms mi nikdy nešiel, aj ked by mohol...dôverujeme jeden druhému a nemáme čo skrývať...
nie...nekontrolujem, ani si ich neskryvame pred sebou. Ked mam nahodou moj vybity a potrebujem nieco mrknut cez net, poziciam si jeho a opacne ;) ale aby som kontrolovala...
nenazvala by som to kontrolou, ale obcas sa kuknem...teda zvykla som sa kuknut, dokedy si manzel naporiadil ten jablkovy telefon, ktory ja moc nemusim.
este to tak...
ženy, ženy....
samozrejme, a čo je na tom? mne môže on môj mobil prekutrať koľko chce a nenájde tam nič lebo nič neskrývam...on má mobil položený voľne na stole, ale verím tomu, že neni taký sprostý, aby nevymazal to, čo nechce aby som sa dozvedela...podľa mňa, je to normálne...
Nie, doverujem mu.
Dievcata, len radsej nevravte ze by ste sa k tomu NIKDY neznizili. Nikdy nehovor nikdy. Clovek take nieco zvycajne bezdovodne nerobi, ale kazdemu sa moze stat ze raz pride situacia ze uz to NIKDY nedodrzite. Ja som roky 100%-ne doverovala a ani by mi to nenapadlo, ale potom som nahodou natrafila na dost vela veci na jeho FB - uplne nahodne, odisiel od notebooku a nechal to vsetko zapnute na ploche. A uz sa to viezlo - skontrolovala som aj ine soc. siete, mobil a vsetko. Nebola to nevera v pravom slova zmysle, ale taka virtualna. Tak ma to sokovalo! Nasledovali brutalne sceny a obdobie, ked som vobec nedoverovala a kontrolovala pravidelne. Teraz je to uz skoro v normale, nekontrolujem skoro vobec, ale uz ani nemam pocit, ze by bolo treba. Ale kedysi som tiez bola hrda na to, ze by som sa NIKDY neponizovala tym, ze by som ho kontrolovala. - a zivot ma naucil... ☹
ANO, no a co, dokonca pred nim, aj on predomnou, nemame co skryvat
Necitam,vsetky prispevky.Reagujem teda na tvoju otazku.Nie ,ja mobil mm nekontrolujem.Ani on mne.Ak mam ja alebo on mobil vybity jasne ,ze si pozicia on moj alebo ja jeho ale vobec ma nelaka co v nom ma.Je to asi v tom ,ze si doverujeme.
to je podla mňa príznak nedôvery, ja nepozerám, lebo ma to nezaujíma. my si hovoríme všetko tak viem že tam stejnak nič nenájdem, len by som sa zhodila ako pred ním tak aj pred sebou. Avšak ak by som predsa len spozorovala dájaku zmenu v správaní, alebo chovaní asi by som ten mobil vzala do ruky, takže nikoho kto to robý neodsudzujem a z vlastnej skúsenosti z predchádzajúceho vzťahu viem že tam nájde človek aj to čo nechce vidieť.

nie nikdy!!!!