icon

Kontrolujú vás manželia a stanovujú vám čas príchodu?

8. nov 2025

Ahojte damy, su vaši muzi tiez taki kontrolori,ze ak chcete ist s kamoskou, stanovia vam presmy cas- ze napr. Do 2h nech ste doma?? A píšu vam popritom,co robite a ako je atd. ?

Strana
petamich
8. nov 2025

😬😅 nie este to tak, maximalne mi napise, ze on uz ide spat, moj manzel mi nepise ani, ked som cely vikend prec, ze ved si to mam uzit..

billy_jean
8. nov 2025

Prosím? Môj muž má Boha pri sebe...

anonym_94eb73
8. nov 2025

Co?

katica06
8. nov 2025

Žije v šťastnom manželstve nie v domácom väzení

anonym_d5c68a
8. nov 2025

Ano synovy vzdy povieme do kedy musi byt doma a aj mu volame.
Ocividne tvoj muz sa pomylil s tym,ze si jeho dieta a nie manzelka.

anonym_6724cd
8. nov 2025

Nie, žijem s normálnym muzom. Ten tvoj je psychopat

smajliica
8. nov 2025

Nie, naposledy mi toto robili rodičia keď som mala 14 😅

sara07
8. nov 2025

nie , toto by som nezniesla
ked som preč, napišem že som v pohode docestovala, nie nevolam ani on mi nevola a ani naopak
aby mi určoval dospelej večierku ? som sa nestahovala od rodičov len tak
a s niekym ako ty pišeš by som nezniesla byt, čo si majetok ?

minenkaa
8. nov 2025

@anonym_autor no by som bola pekne blba byt hore ešte o druhej v noci

anonym_26bd96
8. nov 2025

😁😁lutujem ta

autor
8. nov 2025
@minenkaa

@anonym_autor no by som bola pekne blba byt hore ešte o druhej v noci

@minenkaa ale tak.som.to nemysella,ale ze vam vyclenuje hodiny. Ze do dvoch hodin nech si doma..nie do druhej rana

stellarstar
8. nov 2025

@anonym_autor nie a ani ja jemu nestanovujem kedy ma byť doma. Sme obaja dospelý a normálny

minenkaa
8. nov 2025
@anonym_autor

@minenkaa ale tak.som.to nemysella,ale ze vam vyclenuje hodiny. Ze do dvoch hodin nech si doma..nie do druhej rana

@anonym_autor moj muz je rad že ma kľud a nie aby ma kontroloval

autor
8. nov 2025
@anonym_6724cd

Nie, žijem s normálnym muzom. Ten tvoj je psychopat

@petamich
@billy_jean
@anonym_94eb73
@anonym_6724cd ano, ja mu hovorim,ze to mi ani rodicia nerobili,ked som u nich zila. Jemu to pride ok a este to cele prekruti.

anonym_d8175c
8. nov 2025

@anonym_autor nie. existuju taki ludia, manželovia aj manželky. to nie je rešpektovanie normálnej slobody.
V rovnocennom vzťahu jeden partner má sám povedať kedy príde, a druhý partner to rešpektuje, pokiaľ nejde o extrém, a nevypisuje, pokiaľ sa nezačne vážne obávať, že kde si, sú 2 hodiny ráno, vravela si , že budeš doma 1:30,
daj vedieť, či si okej.

minenkaa
8. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor čo stihneš za dve hodiny

autor
8. nov 2025
@anonym_d8175c

@anonym_autor nie. existuju taki ludia, manželovia aj manželky. to nie je rešpektovanie normálnej slobody.
V rovnocennom vzťahu jeden partner má sám povedať kedy príde, a druhý partner to rešpektuje, pokiaľ nejde o extrém, a nevypisuje, pokiaľ sa nezačne vážne obávať, že kde si, sú 2 hodiny ráno, vravela si , že budeš doma 1:30,
daj vedieť, či si okej.

@anonym_d8175c no ved prave a ked meskam.nahodou do 10.mimut,tak mi pise,ze krista,kde si. Uz si mala byt doma..oklamala si ma

autor
8. nov 2025
@minenkaa

@anonym_autor čo stihneš za dve hodiny

@minenkaa no co stihnem za dve hodiny? Hovno skoro.
S prepacenim

anonym_0126b2
8. nov 2025

Nikdy v zivote som nevidela v slove kontrolor tolko chyb. Pise sa to „psychopat”.

gejb
8. nov 2025
@anonym_autor

S prepacenim

@anonym_autor toto keby mi napísal môj muž tak sa ho spýtam ci sa s koňom zrazil . Akože prečo že máš byť doma? Treba novorodenca nakojit alebo co?

minenkaa
8. nov 2025
@anonym_autor

S prepacenim

@anonym_autor tak a kto ti káže ho pocuvat

anonym_0a94b2
8. nov 2025
@anonym_autor

S prepacenim

@anonym_autor a ked niekam ide on, tiez mu stanovujes ked by ma prist domov a ked nepride mu hned v sekunde vyvolavas a robis s nim cirkus? Lebo aky pozicaj taky vrat.

simsalabim
8. nov 2025

@anonym_autor nie a dobre ti radim, toto nenechaj do sebou robit.

anonym_d8175c
8. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_d8175c no ved prave a ked meskam.nahodou do 10.mimut,tak mi pise,ze krista,kde si. Uz si mala byt doma..oklamala si ma

@anonym_autor tak to žial su už jeho paranoidné problemy.

"Prepáč, ale ubližuje mi, že ma tak kontroluješ. že mi nedáš priestor, prísť približne, okolo nejakej hodiny, a musím ako vojak presne na minutu,
a ešte ma aj obviníš, že som ťa oklamala. žiaľ, ja potrebujem slobodne žiť a dýchať.
Neviem, prečo
ti okamžite naskakuje režim
BOL SOM OKLAMANY, ODKOPNUTY, ZRADENY, OPUSTENY, NERESPEKTOVANY,
keď sa deje také niečo uplne normálne, že ja, tvoja rovnocenná partnerka,
proste nemám presnú hodinu príchodu domov .. alebo meškám pár minut...
ale úprimne ťa prosím, naozaj to skús vyriešiť, uzdraviť sa, so psychoterapeutom."

... a potom odiď, najlepšie na pár týždnov aj k rodine, ku kamoške, na dovolenku sama.

ivik4
8. nov 2025

Pre boha vobec
To by ani frajer nebol, nie ze manzel. Ani mi nevyvolava ked som s kamoskami, sem tam si max napiseme a to je vsetko

autor
8. nov 2025
@gejb

@anonym_autor toto keby mi napísal môj muž tak sa ho spýtam ci sa s koňom zrazil . Akože prečo že máš byť doma? Treba novorodenca nakojit alebo co?

@gejb nie,.mame dieťa, ale stvorrocne..ale nie som jediny rodic..

ukgirls
8. nov 2025

v zivote nikdy a ani by som mu nedala cas kedy pridem .. kludne chod spat nemusis ma cakat ...dovi dopo

kiki68
8. nov 2025

Nie, to ja poviem, ze do 2 hodin som doma a muz sa smeje, ze jasne moja 😂

autor
8. nov 2025
@anonym_0a94b2

@anonym_autor a ked niekam ide on, tiez mu stanovujes ked by ma prist domov a ked nepride mu hned v sekunde vyvolavas a robis s nim cirkus? Lebo aky pozicaj taky vrat.

@anonym_0a94b2 moja, vobec toto nerovim. Minule siel s kolegami, ze bude tri hodky. Prisiel o osem! Ked preslo 6, som akurat napisala ze ci je ok,. Neodpísal isla som spat.

krasneleto
8. nov 2025

@anonym_autor to robili rodicia do casu, kym som zdielala s nimi domacnost... a nebola som plnoleta... potom im postacilo iba vediet s kym a kde som a kedy cca pridem... a chcela by som stretnut toho odvazlivca, ktorý by mal potenciál určit mi kde a s kym mozem byt... a kolko :D toto nieeeeeeeeeeeeeeeee

Strana