Kontrolujú vás manželia a stanovujú vám čas príchodu?
Ahojte damy, su vaši muzi tiez taki kontrolori,ze ak chcete ist s kamoskou, stanovia vam presmy cas- ze napr. Do 2h nech ste doma?? A píšu vam popritom,co robite a ako je atd. ?
Kto nezažil, nepochopí. Zdieľanie polohy cez mobil, kamery, odpočúvanie, hrabanie sa v mobile... Dávaj si pozor, lebo ak prečíta túto diskusiu, čo si založila, môžeš od neho schytať.
@anonym_c277f1 mne podľa jej slovníka tiež veľmi nie
@mizoko a aký mam podla teba slovnik, resp. Aky ho mam mat?
Kto nezažil, nepochopí. Zdieľanie polohy cez mobil, kamery, odpočúvanie, hrabanie sa v mobile... Dávaj si pozor, lebo ak prečíta túto diskusiu, čo si založila, môžeš od neho schytať.
@anonym_f15a2c ano, aj hrabanie v mobile bolo, preto nemam soc.siete ziadne.. tri roky.
@anonym_f15a2c odpocuvanie by nemalo byt, hadam, nasla som minule cez AI na ake cislo treba volat,aby sa zistilo.ci je tam appka na odpocuvanie
@oneinamillion tebe nepride výhovorka co by si pomysleli rodicia mimo? My o autorke nic nevieme mozeme si vsetci iba domýšľať. Ma zodpovednosť za dieta, vedela si ho urobit ma sa aj postarať. Povies mi preco neurobila nic? Nezverila sa mame alebo tej kamarátke s kt pravidelne chodi von ze je tyrana? Preco nešla miesto kavicky psychologovi? Mne tato žena ako tyrana nepride prepacte
@anonym_c277f1 kamaratke som sa zverila s takmer vsetkym,.zvysok jej dopoviem najbližšie,lebo to nemalo konca kraja
@anonym_f15a2c ano, aj hrabanie v mobile bolo, preto nemam soc.siete ziadne.. tri roky.
@anonym_autor od podobného magora som odišla s 2 malými deťmi, bola som bez rodiny, obrátila som sa na Mymamy v Prešove. Veľmi mi pomohli.
@oneinamillion tebe nepride výhovorka co by si pomysleli rodicia mimo? My o autorke nic nevieme mozeme si vsetci iba domýšľať. Ma zodpovednosť za dieta, vedela si ho urobit ma sa aj postarať. Povies mi preco neurobila nic? Nezverila sa mame alebo tej kamarátke s kt pravidelne chodi von ze je tyrana? Preco nešla miesto kavicky psychologovi? Mne tato žena ako tyrana nepride prepacte
@anonym_c277f1 aj mne samej pride.odveci,ze mi vzdy zalezi na tom,co si iní pomyslia,v tomto rpipade jeho rodicia a ze budu nešťastní lamentovat,ze som dietati znicila rodinu a detstvo.
@oneinamillion ďakujem ti za pochopenie,fakt si to vazim. Mne to neprislo az ako tyranie, ale enmery minposlala clanok a tam su oste veci spomenute,ktore sa u nas deju,.aj vysmievanie za vzhlad, ponizovanie kvoli hmotnosti a take veci.. a ano, aj take sa deje,.o niektorych veciach som povedala,alw prislo minto,ze v tom nemam podporu,tak som dalej nerozpitvavala. A ku psychologicke som chcela ist, ale kedze mame spoločny ucet,kde idu hlavne moje penaize, nemala by som ich ako vybrat a minut,aby si to nevsimol
@anonym_autor ako môžu ist do spoločného úctu hlavne tvoje peniaze ked si pisala ze ta ponižuje ako žena zarobí tretinu mužovho platu? On nedáva celu výplatu do vášho uctu?
@anonym_c277f1 kamaratke som sa zverila s takmer vsetkym,.zvysok jej dopoviem najbližšie,lebo to nemalo konca kraja
@anonym_autor keď rozprávaš s kamarátkou mobil nechaj v druhej miestnosti
nie je problém, mať v mobile aplikáciu ktorá odosiela polohu, snímky obrazovky, čo píšeš na klávesnici aj zvukové nahrávky čo hovoríš
nemusíš mobil nabíjať oveľa častejšie ako predtým?
@anonym_c277f1 aj mne samej pride.odveci,ze mi vzdy zalezi na tom,co si iní pomyslia,v tomto rpipade jeho rodicia a ze budu nešťastní lamentovat,ze som dietati znicila rodinu a detstvo.
@anonym_autor boze ved ked na to pride mas xy veci ktoré ked povies sa budu hanbiť. Podla mna stačí ked povies ze ta sleduje cez kamery. Preboha preco si dovolila dat kamery do bytu? Aj ty k ním mas prístup ci len on?
@anonym_autor ako môžu ist do spoločného úctu hlavne tvoje peniaze ked si pisala ze ta ponižuje ako žena zarobí tretinu mužovho platu? On nedáva celu výplatu do vášho uctu?
@anonym_c277f1 lebo idú, fakt.. jeho nejdú,on zaplati energie zo svojho,hypo a co zvysok boh vie,ked mi aninnechce povedat kolko zarobi
@anonym_f15a2c odpocuvanie by nemalo byt, hadam, nasla som minule cez AI na ake cislo treba volat,aby sa zistilo.ci je tam appka na odpocuvanie
@anonym_autor odpočúvacie zariadenie ani nenájdeš. Vyzerá ako USB kľúč, len má malý "dzindzík" zapnúť -vypnúť, alebo je ako el. rozvodka, pero, malá čierna krabička....
@anonym_autor boze ved ked na to pride mas xy veci ktoré ked povies sa budu hanbiť. Podla mna stačí ked povies ze ta sleduje cez kamery. Preboha preco si dovolila dat kamery do bytu? Aj ty k ním mas prístup ci len on?
@anonym_c277f1 nedovolila, teda,pvodna zamienka bola ina,.a.ja k nim pristup nemam. No.blba som tiez
@anonym_c277f1 lebo idú, fakt.. jeho nejdú,on zaplati energie zo svojho,hypo a co zvysok boh vie,ked mi aninnechce povedat kolko zarobi
@anonym_autor ja mam dost fakt uz z toho co píšeš.
@anonym_autor odpočúvacie zariadenie ani nenájdeš. Vyzerá ako USB kľúč, len má malý "dzindzík" zapnúť -vypnúť, alebo je ako el. rozvodka, pero, malá čierna krabička....
@anonym_f15a2c preboha. Nesranduj. Kde by mi to mohol strcit ? Do kabelky? Radsej si vzdy inu zoberem
@anonym_autor keď rozprávaš s kamarátkou mobil nechaj v druhej miestnosti
nie je problém, mať v mobile aplikáciu ktorá odosiela polohu, snímky obrazovky, čo píšeš na klávesnici aj zvukové nahrávky čo hovoríš
nemusíš mobil nabíjať oveľa častejšie ako predtým?
@anonym_bcc401 s kamoskou chodime do kaviarne,nemam tam kde dat mobil. Ani nestras. Dnes som ho nabijala uz 2x a to ma rok a cely den rozmyslam, rpeco sa tak vybija,ked som ani von v chlade nebola. Ako najdem tie appky?
@anonym_c277f1 nedovolila, teda,pvodna zamienka bola ina,.a.ja k nim pristup nemam. No.blba som tiez
@anonym_autor uz mam naozaj pocit ze to je vymyslené. Neviem ci sa smiať alebo plakat. Nechapem ako si toto mohla dovoliť.
Prosimta odpovedz mi na toto. Byt je tvojej babky takze by si mala kde bývať. Preco je taký problem rozviesť sa vyhodiť ho a požiadať o výživné?
@anonym_autor uz mam naozaj pocit ze to je vymyslené. Neviem ci sa smiať alebo plakat. Nechapem ako si toto mohla dovoliť.
Prosimta odpovedz mi na toto. Byt je tvojej babky takze by si mala kde bývať. Preco je taký problem rozviesť sa vyhodiť ho a požiadať o výživné?
@anonym_c277f1 ja sa ti ani nečudujem, keby tu napisem uplne vsetko, tak by tomu pomaly nikto neveril. A mne by napisali ,ze som snad Rosamunde Piltxher.No preto,ze babka byva v nasom 1i byte. Mame vymenene. To je jedina komiplikacia, babkunzas prestahovat tu,.tamto by sa tym padom muselo predat alebo by ma musel vyplatiť, len babka ho ma rada, jej som sa ani nikdy nestazovala, to je stara generacia, antirozvodova. Aby ma potom aj ona nevykopla odtial,ze sa nahneva.
@anonym_f15a2c preboha. Nesranduj. Kde by mi to mohol strcit ? Do kabelky? Radsej si vzdy inu zoberem
@anonym_autor našla som si niekoľko. Doma nechával, keď bol mimo bytu, tie som časom našla, ale netuším, koľko som toho mala kade-tade. Najmä v práci keď som bola, išiel zošalieť.
@anonym_bcc401 s kamoskou chodime do kaviarne,nemam tam kde dat mobil. Ani nestras. Dnes som ho nabijala uz 2x a to ma rok a cely den rozmyslam, rpeco sa tak vybija,ked som ani von v chlade nebola. Ako najdem tie appky?
@anonym_autor appky nenájdeš, sú dobre ukryté, skús si nenabiť telefón a nech sa ti v práci vybije, takže cestou domov už budeš bez kontroly, ako sa bude správať či nebude šalieť
alebo ho "omylom" zabudni doma a nenos zo sebou
@anonym_c277f1 ja sa ti ani nečudujem, keby tu napisem uplne vsetko, tak by tomu pomaly nikto neveril. A mne by napisali ,ze som snad Rosamunde Piltxher.No preto,ze babka byva v nasom 1i byte. Mame vymenene. To je jedina komiplikacia, babkunzas prestahovat tu,.tamto by sa tym padom muselo predat alebo by ma musel vyplatiť, len babka ho ma rada, jej som sa ani nikdy nestazovala, to je stara generacia, antirozvodova. Aby ma potom aj ona nevykopla odtial,ze sa nahneva.
@anonym_autor verim, ze keby si si sadla s mamou a vsetko jej povedala hanba-nehanba tak by ti pomohla. Sama to nezvládnes proste na to nemáš. Vsetko sa da vyriešiť len musis prestať vravieť preco sa to neda a hľadať preco sa to da. Ale ak zotrvas v tom vzťahu potom si budes darmo trieskať hlavu o stenu. Uz nebuď hlúpa a postáv sa za seba. Psychológ právnik mama. A mas nárok na polovicu jeho uctu takze ti dobre radim zariad aj to aby si z toho nieco videla.
@anonym_autor rovnako ked povies babke ze ta sleduje cez kameru nemozes chodit von uraza ta ponižuje robis slúžku a otroka nedáva ti peniaze atd tiez by sa zlutovala a za pokus nic nedas.
Lebo idu tvohe peniaze na spolocny ucet. Jeden z vas musi byt majitel , kto?
Preco si neotvoris svoj ucet? Teraz hned?
Ako si sa pokusila odist a preco to nevyslo?
Byt je babky, hypo mate na aku nehnutelnost?
Dohodni najskor vo svojej rodine vsetko (za tou mozes chodit sama? Ak nie, tak pri najblizsom stretnuti s kamaratkou si pozicat jej mobil alebo ju poprosit, nech Ti ten najlacnejsi cisty mobil so SIM kartou zozenie, aby si vybavila, co potrebujes).
Mozno bude ochotna babka byvat s Tebou a dietatom a muz nech ide do jednoizbaku a Tvoju cast jednoizbaku nech po rozvode vyplati samozrejme. Pri oznamovani by idealne mal byt Tvoj otec alebo bratranec, niekto, kto by to ustal, pokial by situacia eskalovala. Idealne, aby s Tebou ostali byvat az kym sa muz neodstahuje. Alebo sa vrat na cas k rodicom, kym sa postavis na nohy.
@natalka13 vies co by povedal? Ze co chcem robit tal dlho na kave ci rozoberat hovadiny a ze co dieta, ze kamoska mi je prednejsia ako moja vlastna krv a jeho mama nikam nechodila, ale ze my feministky si myslime,ze mozeme vsetko a zarobime pritom tak tretinu z muzskeho platu atd
.presne do toho by to sklzlo. ( Takto sa uz vyjadril)
@anonym_autor prebohaaaa. Zena utekaj kade lahsie. Od toho chrapuna nic dobre necakaj do buducna 😬
Skončila som na strane 3. Prečo sa treba hneď rozvádzať? Nabudúce keď pôjdeš von tak normálne povedz Idem von a neviem kedy prídem. Hotovo. Keď je inak dobrý muž, len v tomto mám nedostatky tak sa s ním nerozvadzaj. To nie sú iné riešenia už naozaj, len rozvod a psychológ? Pokiaľ nie je agresivny tak si s ním normálne sadni večer a povedz mu že ťa to trápi a uvidíš podľa toho ako bude reagovať on. Nedaj sa tu nahovoriť na rozvod, poznáš svojho muža tak to rieš s ním. Hlavne sa o tom porozprávajte.
A k otázke, nieje to normálne, môj muž to nerobí
@tim23 tak citaj dalej 🤦♀️ tu nic ine nepomoze len odist.
@anonym_autor appky nenájdeš, sú dobre ukryté, skús si nenabiť telefón a nech sa ti v práci vybije, takže cestou domov už budeš bez kontroly, ako sa bude správať či nebude šalieť
alebo ho "omylom" zabudni doma a nenos zo sebou
@anonym_bcc401 to by som urobila, len lvoli dietatu neviem no... niekedy, ked sa nieco deje volaju zo skolky.
@anonym_autor verim, ze keby si si sadla s mamou a vsetko jej povedala hanba-nehanba tak by ti pomohla. Sama to nezvládnes proste na to nemáš. Vsetko sa da vyriešiť len musis prestať vravieť preco sa to neda a hľadať preco sa to da. Ale ak zotrvas v tom vzťahu potom si budes darmo trieskať hlavu o stenu. Uz nebuď hlúpa a postáv sa za seba. Psychológ právnik mama. A mas nárok na polovicu jeho uctu takze ti dobre radim zariad aj to aby si z toho nieco videla.
@anonym_c277f1 vies co, aj keby som z toho ictu nic nevidela, mne je to jedno, hlavne chcem pokoj. Pockaj odpisem ti este

Už prvé uvedomenie, ze si sem napísala. Inak ten orál, ktorý Ti nerobí!už 9 rokov. Tak tipujem, ze ty mu ho robiť musíš. V témach o sexe vždy píšem ženám takýchto pacientov, ze egoista v posteli sa VŽDY VŽDY VŽDY ukáže aj v každej oblasti partnerstva. Už vtedy si mala utekať.
1. Volaj psychologičke.
2. Zdôver sa rodičom/kamarátke
3. Zavolaj si do okolitých centier, ako som Ti písala v inom komentári. Oni Ti vedia pomôcť cez psychické veci, právne, až po aktívny odchod. Tomuto nemôžeš sama v byte povedať odchadzam. Pri odchode on nesmie byt on doma a ty musíš mat pomoc viacerých ľudí-aj v tomto ti vedia v centre pomôcť.
Porodila si dieťa, chceš, aby takto žila tvoja dcéra alebo aby tvoj syn takto tyranizoval svoju rodinu?Lebo nič iné z toho nevyjde, ak s ním ostaneš. A môže sa stať, že ak máš syna, pridá sa po čase k otcovi a budú Ťa ponižovať dvaja.
Srať na jeho rodičov, oni za Teba tento zivot žiť nebudú, ty musíš túto generacnu traumu zlomiť KVÔLI svojmu dieťaťu a jeho peknej budúcnosti! Bodka.
@enmery ja z bytu neodidem, to mame kus komplikovane a byt je mojej babky.