Kontrolujú vás manželia a stanovujú vám čas príchodu?
Ahojte damy, su vaši muzi tiez taki kontrolori,ze ak chcete ist s kamoskou, stanovia vam presmy cas- ze napr. Do 2h nech ste doma?? A píšu vam popritom,co robite a ako je atd. ?
@simca06022011 taketo spravanie z jej strany by si koledovalo a fyzicke napadnutie.
Vy co jej tu radite nech sa mu vzoprie asi fakt nerozumiete, ze on je cisty psychopat a keby citil ohrozenie svojej nadvlady, tak jej prinajmensom leti facka? 🤔 to nie je normalny clovek, ktory si prizna chybu a bude chciet pocuvat.
@mizoko lenze on by sa s takouto sebavedomou zenou, ktora pozna svoju hodontu a hranice a bude za ne bojovat, neusadil (autorka, prepac). Takze zbytocne taketo hypoteticke scenare.
@jana35798 nehnevaj sa. Nikdy ani raz by som mu to netolerovala = v momente ako sa ma dotkne volam.policiu a odchadzam. Ja sa prave taketo typy vobec nebojim konfrontovat. Nemusim vobec chapat ci je taky alebo onaky. Mali sme aj taky priklad a to ze tu babu napadol bolo to najlepsie co sa jej mohlo stat v dlhodobom kontexte samozrejme. Prave tie co sa trasu ze daco neurobia spravne a nebodaj " dostanu" trpia najdlhsie a skor ci neskor to nasilie aj pride a aj to toleruju a neodidu.
V takomto vztahu ani nik nema co ostavat, ked neexistuju tam dohody, kompromisy a tolerovanie druheho cloveka.
@anonym_autor no povedala som, ze budem dokedy uznam za vhodne kedze som dospela....a to som aj dodrziavala. Ved realne co urobi? Rozvedie sa kvoli tomu? Ved by ho sudca vysmial 🙂 A fucanie ho preslo, kedze ja som sa tvarila ze nevidim ze sa fuci a bavila som sa s nim normalne....tak casom to prestal riesit..On bol tak nauceny z domu ze svokor svokre takto cas vymeriaval, dokonca svokra ked oslavovala daavno 50tku svoju tak jej svokor v praci dovolil byt do 18stej na oslave, oslava zacinala o 17stej.....
@anonym_0f7d65 neeeeeeeeeeeeeeeee to je sef
ani som to necitala cele... ono to, ze si neokusila , plny charekter toho , co mas doma je len preto, ze posluchas bohuzial ako psik na povedl, nevzdorujes a nemas nazor... a tej tvojej kamaratke , ktora cestuje 100km za tebou sa tiez cudujem, aby cesta jej trvala dlhsie ako samotny cas... som zvedava, dokedy ju to bude bavit.... a tie reci o tom, ako sa nemozes rozviest lebo mamka, svokra a neviem kto odveci to bude tazko znasat... dievca bud sa zobud, alebo nelamentuj... v tomto pripade je to naozaj len bud alebo
@sova7 ked nezasiahne autorka nezmeni sa nic. Jedine zw by ju zabil. Ja nepoznám mechanizmus zmagorenia týranej ženy preto moje slove vyznievajú mozno kruto a neempaticky. No ked uz je v tom raz dieta tak sa vykašlem na svoje zmagorenie a aspon kvoli dieťaťu zdrham. Potom tu bude vyplakávať zas ako ta žena co jej dieťa je v muzovej starostlivosti a dieta je tak zmagorene zw ju ani nechce vidiet. Bola sprostá ze si s ním urobila dieta aj ze ostala. Ma iba same výhovorky. Ale vzdy môže nieco zmeniť. Pravda keby chcela
@anonym_c277f1 toto už mi príde ako stokholmsky syndróm a iné veci ona už podľa mňa ani nema svoju osobnosť nič s tohto sa vylieza ťažko tiez ako tu niekto písal tu treba opatrne on keď zistí že chce odísť moze ju zbiť zabiť ublížiť jej. Tieto ženy končia ako trosky alebo s toho stresu vážne ochoreju. Ona už nema čím myslieť tu je to vypnuté vycvičené a v režime základneho prežitia
@jana35798 nehnevaj sa. Nikdy ani raz by som mu to netolerovala = v momente ako sa ma dotkne volam.policiu a odchadzam. Ja sa prave taketo typy vobec nebojim konfrontovat. Nemusim vobec chapat ci je taky alebo onaky. Mali sme aj taky priklad a to ze tu babu napadol bolo to najlepsie co sa jej mohlo stat v dlhodobom kontexte samozrejme. Prave tie co sa trasu ze daco neurobia spravne a nebodaj " dostanu" trpia najdlhsie a skor ci neskor to nasilie aj pride a aj to toleruju a neodidu.
V takomto vztahu ani nik nema co ostavat, ked neexistuju tam dohody, kompromisy a tolerovanie druheho cloveka.
@simca06022011 ja uplne suhlasim. Cokolvek z toho, co autorka popisuje by sa mi stalo len raz. Taka este nehrala aby som skakala ako muz piska. Pustila som k sebe partneta, nie gestapo.
Na druhej strane sa viem vcitit, ze ma strach. Nic ine nepozna len ako posluchat. Hlava vymyta ked sa vobec pyta ci neprehana, ked sa jej jeho opatrenia nezdaju byt v poriadku.
Aj tak si myslim, ze najlepsie pre nu bude este chvilu vydrzat, zdoverit sa osobe, ktorej veri (kamoska, rodicia), usetrit aspon nejake peniaze na start, najst si pravnika a utiect kade lahsie.
Ten psychopat sa nezmeni, bude len horsie.
@anonym_c277f1 toto už mi príde ako stokholmsky syndróm a iné veci ona už podľa mňa ani nema svoju osobnosť nič s tohto sa vylieza ťažko tiez ako tu niekto písal tu treba opatrne on keď zistí že chce odísť moze ju zbiť zabiť ublížiť jej. Tieto ženy končia ako trosky alebo s toho stresu vážne ochoreju. Ona už nema čím myslieť tu je to vypnuté vycvičené a v režime základneho prežitia
@sova7 ale zase nerob zo mna trosku len na zaklade toho, co si precitala, clovek tam vzdy napise len istu cast, vsetko sa neda, to by som tu den presedela. No idem si teda postavit hlavu a budem prec namiesto 5h dve. Napisem vam potom,ako to dopadlo. Mobil budem ignorovat, dam si rezim lietadlo.
@sova7 opacne, namiesto dvoch hodin, 5 alebo 6.
@simca06022011 ja uplne suhlasim. Cokolvek z toho, co autorka popisuje by sa mi stalo len raz. Taka este nehrala aby som skakala ako muz piska. Pustila som k sebe partneta, nie gestapo.
Na druhej strane sa viem vcitit, ze ma strach. Nic ine nepozna len ako posluchat. Hlava vymyta ked sa vobec pyta ci neprehana, ked sa jej jeho opatrenia nezdaju byt v poriadku.
Aj tak si myslim, ze najlepsie pre nu bude este chvilu vydrzat, zdoverit sa osobe, ktorej veri (kamoska, rodicia), usetrit aspon nejake peniaze na start, najst si pravnika a utiect kade lahsie.
Ten psychopat sa nezmeni, bude len horsie.
@jana35798 ale nemam tak vymyty mozog, aby som slepo posluchala, aj ked ano, viac menej to aj robim, ale, dost ste ma tu podporili,takze verim,ze to zmenim, pomalymi ale istymi krokmi
Držím ti palce
@pikachu999 dakujem,si zlatá
@anonym_autor drzim ti palce a verim ti ze to dokazes
Zeny ktore ze vám by sa to nestalo uvedomte si ze nie kazda zena je silna, vie sa branit a postaví sa za seba
A po dalsie videla som zivy priklad toho ako sa zo silnej zeny stala troska
Nikdy neviete co zlomi vas
@sova7 ale zase nerob zo mna trosku len na zaklade toho, co si precitala, clovek tam vzdy napise len istu cast, vsetko sa neda, to by som tu den presedela. No idem si teda postavit hlavu a budem prec namiesto 5h dve. Napisem vam potom,ako to dopadlo. Mobil budem ignorovat, dam si rezim lietadlo.
@anonym_autor no ak to čo píšeš je len časť potom je to ešte horšie. Tak ty si v tom tak že nevidíš tie sracky ale zvonka je to ťažké vítanie a žiť by som to nechcela. Nedávno som hovorila so ženou ktorá už je sama ale s toho života stresu nervov prekonala rakovinu
@sova7 opacne, namiesto dvoch hodin, 5 alebo 6.
@anonym_autor a v com sa zmeni tvoja situácia. Poprosis o dlhšiu vychádzku kde budeš stále sledovaná a? Vieš o tom že v zdravom vzťahu žena nemá povolené vychádzky? Tebe to už ani choré nepride tak si v tom zaseknutá a vycvicena
@anonym_autor treba sa pozrieť na to komplexnejšie. Buď je manžel typ, ktorý podvádza, vie čo je to klamať a tak potom ľahko uverí , že aj yt klameš. Sám sebe. Potom môže byt situácia, že si bola neverna a muž už nedokáže veriť, u nás v praci všetky ženy 😳🤫, takže viem o čom hovorím. A potom je nejaký problém u neho, s charakterom. Treba zistiť
@anonym_autor treba sa pozrieť na to komplexnejšie. Buď je manžel typ, ktorý podvádza, vie čo je to klamať a tak potom ľahko uverí , že aj yt klameš. Sám sebe. Potom môže byt situácia, že si bola neverna a muž už nedokáže veriť, u nás v praci všetky ženy 😳🤫, takže viem o čom hovorím. A potom je nejaký problém u neho, s charakterom. Treba zistiť
@mooonika1975 kokos ale kamery bez jej suhlasu, odobzdavanie vyplaty, nemoze mat socialne siete a nemoze chodit von to nie je uz trochu moc?
@jana35798 ale nemam tak vymyty mozog, aby som slepo posluchala, aj ked ano, viac menej to aj robim, ale, dost ste ma tu podporili,takze verim,ze to zmenim, pomalymi ale istymi krokmi
@anonym_autor mas vymyty mozog, nechavas sa sledovat cez kameru natacat, mas vychadzky ako pes a vydeluje ti peniaze. Musis mu robit fajku jednostrannu 9r o teba sa nezaujima a este ta aj ponizuje. Asi ti to fakt nedochadza?
@anonym_autor další truhlik, ktorý si myslí, že žena je jeho majetok. Nie je tvoj otec,aby ti prikazoval čokoľvek. Ste rovnocenní partneri, si dospelá a svojprávna.
@mooonika1975 kokos ale kamery bez jej suhlasu, odobzdavanie vyplaty, nemoze mat socialne siete a nemoze chodit von to nie je uz trochu moc?
@anonym_c277f1 emocionálne, ekonomické a psychické týranie.
@anonym_autor ti sa tesim, ze si to takto zhodnotila. Kym si stale uvedomujes, ze to, co sa ti deje nie je spravne, este mas nadej 🤗
@anonym_c277f1 samozrejme že je, je to extremne moc.. je to ešte horšie, ako som po prečítaní prvých príspevkov predpokladala..
@anonym_c277f1 to som necitala. Odpisujem na prvý jej príspevok
@anonym_c277f1 samozrejme že je, je to extremne moc.. je to ešte horšie, ako som po prečítaní prvých príspevkov predpokladala..
@oneinamillion mna velmi mrzi ze tak niekto dokaze zit. Zaroven do mna vzdy vojde strasna zlost. Ja mat takeho muza tak ho dobijem do fialova.
@anonym_autor mas vymyty mozog, nechavas sa sledovat cez kameru natacat, mas vychadzky ako pes a vydeluje ti peniaze. Musis mu robit fajku jednostrannu 9r o teba sa nezaujima a este ta aj ponizuje. Asi ti to fakt nedochadza?
@anonym_c277f1 ma tak vymyty mozog že jej to všetko nedochadza a príde normálne
@anonym_c277f1 vymyslené, pridava stále viac a viac nezmyslov, aby téma zila
@anonym_eca7e3 keby to bolo vymyslené to by bolo ešte dobre ale v poriadku to nie je to je už na psychiatra
@anonym_autor autorka, no ako to pokračuje? Bola si preč tých 5 hodín?
Inak mi ťa je veľmi ľúto. Si chudák 😟
@callisia ak aj bola co pochybujem uz je modra
@callisia nebola, planujem ist cez vikend.
@anonym_eca7e3 no, poviem ti takz bodaj by 🙂

@anonym_c277f1 na psychiatra peniaze netreba len na psychológa. Tu už by mal niekto zasiahnuť a aj deti poriešiť sociálka v takomto prostredí čo s nich vyrastie?
@sova7 ked nezasiahne autorka nezmeni sa nic. Jedine zw by ju zabil. Ja nepoznám mechanizmus zmagorenia týranej ženy preto moje slove vyznievajú mozno kruto a neempaticky. No ked uz je v tom raz dieta tak sa vykašlem na svoje zmagorenie a aspon kvoli dieťaťu zdrham. Potom tu bude vyplakávať zas ako ta žena co jej dieťa je v muzovej starostlivosti a dieta je tak zmagorene zw ju ani nechce vidiet. Bola sprostá ze si s ním urobila dieta aj ze ostala. Ma iba same výhovorky. Ale vzdy môže nieco zmeniť. Pravda keby chcela