icon

Krásne ženy a o deti nie je postarané

7. máj 2023

Čo si myslite keď vidíte vonku upravené pekne ženy na materskej s malými deťmi a ešte aj s bábätkom? Zvyknem take vidieť ale toto je už moc nedávno sa k nám prisťahovala nová suseda má dve malé deti asi 3-4 ročne a bábätko ta žena je každý deň namaľovaná tip top oblečená aj keď ide len do obchodu a do parku no ja neverím že má čas na svoje deti 😒😒 take normálne matky ako sme my sme radi keď sa vieme večer keď decká spia osprchovať.. ja si fakt robím starosti že o tie deti doma nie je postarané a ich otec príde domov len večer zvykla som vidieť cez okno

doriiis
9. máj 2023

@elmivelmi ....ži a nechaj žiť.Je to jej voda,jej elektrina,ona ju platí.Ja sa sprchujem aj pol hodinu...doslova 30 min.Neprehanaj a nebuzeruj

aurora33
9. máj 2023

@mirkava a čo je zle na tom keď niekto všetko stíha?

mirkava
9. máj 2023

@aurora33 nič, je to obdivuhodné

elmivelmi
9. máj 2023

@doriiis sz na to ze vy tu tuez nenechste zit a vysmievste sa autirkr ze sa neumyla vecer.Asi tak

elmivelmi
9. máj 2023

@dadis a osobna vev je aj to,ze s avecer nejde umyt,nie?To je len reakcia na akciu.

jj298
Odpoveď bola odstránená
anetka34
9. máj 2023

Ženy sa tu do nej pustili, pretože má naozaj zastaralé názory. Niektoré to viac prehnali, niektoré jej slušne napísali, aby sa skúsila aj ona zmeniť, že jej muž jej možno iba jemne naznačil, že má so sebou niečo robiť. Netreba hneď skákať a urážať sa. Treba sa zamyslieť a priznať si, že áno už sa toľko o seba nestarám, lebo som si myslela, že keď mám tri deti už netreba. Zase treba sa zamyslieť aj nad tým, že ona sa možno 15 minút maľuje a ja 15 minút pozerám cez okno kto čo robí.
Skús si kúpiť trebás knihu "Moc nášho podvedomia", alebo nejakú takú podobnú. Všetko čo vysielaš sa Ti vracia, si nervózna, je nervózna celá Tvoja rodina, alebo sa s mužom porozprávaj, ako Ti radila @martinkachrustikova.

Dopraj a bude Ti dopriate! Mne neubudne iba preto, že mu ja doprajem. Všetci môžeme byť šťastní a cítiť sa dobre. Povedz si: Prajem svojej susede, že je pekná a má harmonické manželstvo, aj ja budem mať takéto manželstvo!
Mám známu, ktorú som celé roky poznala ako večne namosúrenú a každý bol okolo nej zlý. Potom som ju po pár rokoch stretla v obchode a doslova z nej vyžadovala úplne iná energia, keď sme sa neskôr dali do reči, zistila som, že tiež začala čítať tieto knihy a zmenilo jej to život. Pochopila, že život funguje úplne inak. Tak ako si ho zariadiš.

h2
9. máj 2023

@jj298 Čo je práve na sprchovaní také strašne neekologické? Jazdíme autami, lietadlami, produkujeme obrovské množstvo odpadu, kupujeme každú chvíľu nové oblečenie, topánky, elektroniku... Nejaká sprcha, kde sa tá voda reálne nemíňa, ale vracia sa po očistení späť do prírody, by ma naozaj trápila najmenej.

jj298
Odpoveď bola odstránená
viestta
9. máj 2023

@elmivelmi ked sporivost zasiahne az do hygieny, tak to je s takym clovekom vazne. Pri kratkej sprche a dobrej sprchovacej hlavici minies 5 - 10 litrov vody. A naozaj, ked niekto potrebuje, nech sa sprchuje aj 10x za den, je to urcite lepsie ako raz za 10 dni. nie kazdy potrebuje v srche vystavat pol hodiny

bruneta880
9. máj 2023

@elmivelmi 😳 hádam je moja vec koľko krát za deň sa osprchujem, ty sa pred sexom neosprchuješ?
A...ak chceš, kľudne buď eko aj za mňa a kľudne sa sprchuj aj raz týždenne.

elmivelmi
9. máj 2023

@viestta a co je nehygienicke na jednej sprche denne?Napis mi! 3x za den je plytvanie,ale casom mozmo bude len jedna sprcha za tyzden pri tychto cenach a mozno onedlho aj nedostatku pitnej vody a energiach.Preto treba byt rozumny vo vsetkych smeroch ,nie niekto plytva a druhy ma nedostatok.Toto nieje o hygiene ale marnivosti.

elmivelmi
9. máj 2023

@bruneta880 hadam je vec autorky ze si vecer nedala sprchu nie??Tak skludni hormony a nevysmievaj sa a hlavne nedavaj seba ako vzor cistotnosti-lebo to je skor odstrsujuce.

jj298
Odpoveď bola odstránená
viestta
9. máj 2023

@elmivelmi pozri sa, je ked mam svoje dni, osprchujem sa aj 5x za den. Ked je horuco, tak tiez zakazdym ked je moznost aby som nechodila spotena. Vecer sa castokrat stava, ze dame sprchu 2x, raz pred spanim, potom po. Rano ked sa zobudim spotena, dam si sprchu napriek tom, ze som sa uz vecer 2x sprchovala. Su dni ked jedna staci, su dni, ked ich treba viac. Nebudem cakat do soboty, ako moja prastara mama, ked sa voda do bodvany zohrievala

h2
9. máj 2023

@jj298 Ale áno, točíme stále dookola tú istú vodu. Či myslíš, že po osprchovaní ide kam? Vracia sa do prírody, odtiaľ sa vyparuje, padá na zem v podobe zrážok, vsiaka do zeme a odtiaľ ju zase berieme. Naozaj máme oveľa väčšie problémy, čo sa ekológie týka, než sprchovanie jednotlivcov.

bruneta880
9. máj 2023

@elmivelmi čo je odstrašujúce na sprche?Som úplne pokojná 🙂
@jj298 ja som eko dosť a ako som odporučila aj
@elmivelmi kľudne sa sprchujte raz za týždeň.

simka1454
9. máj 2023

Niektoré ženy si tu aj čítate po sebe čo píšete? Áno radšej sa osprchovať aj viac krát za deň a nesmrdiet ako autorka čo sa osprchuje raz za týždeň. A vyhovára sa, že ona nestíha ale sledovať susedu, ktorá je upravená, na to čas ma. Veď si prečítajte čo píše za hlúposti a potom komentujte.

bruneta880
9. máj 2023

Toto je inak na MK úžasné, žena ktorá nedodržiava základy hygieny sa sťažuje, že jej muž slintá po upravenej a voňavej ...a my čo sa sprchujeme viac ako raz za týždeň sme strojcami ekologickej katastrofi 😂🙏

jj298
Odpoveď bola odstránená
jj298
Odpoveď bola odstránená
h2
9. máj 2023

@jj298 Jasné, že nie. Vo svojom predošlom príspevku som písala, že po vyčistení. Čiže najprv ide, samozrejme, do čističky odpadových vôd. Prišlo mi zbytočné to zase písať, veď to je jasné každému. Ty píšeš, ako keby sa všetka použitá voda niekde skladovala a už nikdy na nič nepoužila.
Problémy s vodou sa objavujú v lete kvôli nedostaku zrážok. Ten ale s nadmerným sprchovaním nijako nesúvisí.

viestta
9. máj 2023

@jj298 ked sa sprchujem viac ako raz denne, tak ani kozmetiku nepouzivam, ta voda okolo mna pretecie len s tym co so mna splachla. A nie je to len kvoli tomu, ze som porovliva a setrim sprchac, je to aj tym, ze myslim aj na ekologiu a aj z uplne najsebeckejsieho dovodu, ze nebudem na seba zbytocne placat chemiu

h2
9. máj 2023

@viestta Presne tak. Tiež sa sprchujem viac, ako len raz denne, ale nemydlím sa zakaždým od hlavy po päty.

bruneta880
9. máj 2023

@jj298 kde píšem že sa sprchujem pol hodinu?
Daj mi sem screen alebo sa nauč čítať

jj298
Odpoveď bola odstránená
doriiis
9. máj 2023

@jj298 ....takže mne si to adresovala.Beriem na vedomie.Dakujem.🫡

jj298
Odpoveď bola odstránená
mirkava
9. máj 2023

Super žienky, teraz je to o sprchovaní 😊 ja raz denne a to večer. Výnimočne aj ráno väčšinou v lete. 😁

simona20201309
9. máj 2023

Nečítam ako ste sa dopracovali k polhodinovej sprche, ale to je podla mna ešte viac zabitý čas ako sedieť na telefóne 😀
Neviem kto s tým vyšiel von, ale odporúčam skrátiť sprchu na maximálne 5min q zvyšných 20 minút sa venovať manželovi. A nechať si ešte 5min na sprchu PO.... určite príjemnejšie a zmysluplnejsie strávený čas. Ako bonus navyse sú nejaké tie kalórie spálené