icon

Kto by chcel ísť do relácie Zámena manželiek?

lili007
10. okt 2012

Ahojte koceny, chceli by ste niektore skusit TV relaciu Zamenu manzeliek??? ...zo srandy, ...kvoli rodinnym problemom, ...len tak pre zmenu, ...pre financie???
Ak ano piste mi do IP.

Strana
z3
strociatka
4. sep 2015

Dochadzaju rodiny? Robite nabor?

mirka00654
7. sep 2016

Rada by som to vyskusala aspon by som zmenila trosku prostredie a inu rodinu.

nikita1269
7. sep 2016

áno,ja by som to tiež rada vyskúšala 🙂 🙂 🙂

petulda333
7. sep 2016

Ja teda nie...jednak by som maleho nenechala s cudzou zenou a zas nepotrebujem sa pretrcat v tv a robit zo seba blbca,tych par eur zato ozaj nestoji

lollka
7. sep 2016

No mna by tiez zaujimala ta suma. 🙂 Viem ze v Cechach to bolo 60 000 Kc, tak na Slovensku kol 1500 - 2000 € by to mozno aj mohli vyjst. ;) ale neviem, lebo cesi to maju inak nez my. Kazdopadne kto do toho pojde, pytajte si vyssi honorar. :D

mirka00654
9. sep 2016

Chcem to vyskusat laka ma to

mladenca
9. sep 2016

@petulda333 ved to. Ja som to kedysi pozeravala ale ked vidim niektore tie rodiny tam ako ziju a tak tak mi je na nic. Ale chapem ze vacsinou idu do toho rodiny ktore by si potrebovali financne polepsit

evittam
9. sep 2016

@petulda333 Presne ako si napísala - tiež by som nešla zo seba nechať robiť blba za pár Eur. Sa vôbec divím tým ľuďom, že do toho idú...... 😨

nikita1269
11. sep 2016

...no su ludia ktori tam zo seba idu urobit ludia a su ludia , ktori zo seba blbca robit nebudu, ide o to do ktorej skupiny sa date, ja som v tej druhej a nie nie je to kvoli financiam ide o skusenost

erickatt
11. sep 2016

Mňa by skôr zaujímalo, veď ja som celý deň v robote.. a keď je niekto doma stíha viac. Ľahko by sa tu dakomu rozkazovalo a ukazovalo nedostatky ( u mňa večne veľa vecí na žehlenie) ked má na to celý deň. A nie len vecer

mircalla
11. sep 2016

Je to uplne chore uz len ta myslienka

engie2
12. sep 2016
luciferkax
12. sep 2016

@engie2 ???
K comu to ke?

engie2
12. sep 2016

@luciferkax omylom, neviem asi mala cosi postlacala. Pardon

operaphantom
16. sep 2016

Tie rodiny co tam idu su vacsinou nejake socky a podobne skrachovane existencie. Neviem si predstavit ze by ku mne prisla nejaka socka zena a tu by bola (To by bol este ten lepsi pripad). Horsie je, ze manzelka by isla k tym sockam, do nejakej spinavej zatuchnutej domacnosti, to by asi neprezila. Inak je ta relacia len tragikomedia ludskych osudov a sociek

kristina100
Autor odpoveď zmazal
sebastianmichal
10. aug 2020

Ahojte a kde by som sa mohla prihlasit rada by som vyskusala nieco nove v inej rodine

zuzicka256
11. feb 2022

No neviem co je horsie... Ci ta co sa prihlasi pre to aby zazila (sebecky) nieco nove lebo sa doma nudi (namiesto toho aby vymyslela nejaky novy impulz a vietor do plachiet) a nezodpovedne riskuje to, ze k jej detom pride nejaky total blazon, ktory tam bude s JEJ castokrat aj uplne malilinkymi detmi v jednej domacnosti (plus otec v praci a su casto s nimi same) 10 dni, alebo ta co sa prihlasi pre prachy a necha sa zhodit prinajmensom pred celym ceskom a slovenskom.... Neviem sa rozhodnut... Kazdopadne takto funguju nase televizie a su tam niekedy take strasne pribehy, ze som stastna za to ako zijem 🙏

mimikarol
11. feb 2022

Vôbec nie 😱 Kedze my sme normálna slušná rodina, tak mňa by dali niekde do osady. 1000€ mi zato nestojí.

mircalla
11. feb 2022

Jedine absolutny zufalec?

andel7766
11. feb 2022

@mimikarol ponukaju cca 3700e (100tisic ceskych korun), preto sa tam hlasia hlavne socialne slabsi..

nelusiatko
11. feb 2022

Platí taká rovnica: čím menej zubov, tým lepšia zámena 😄 Najmä tie české sú super, tak naschvál vyberajú takéto individuá 😄 Jediná v pohode baba bola Míša Delgado, doteraz ju sledujem na YT, ale čudujem sa jej, že išla do výmeny

mimikarol
11. feb 2022

@andel7766 😊 tak ani 3700€ by mi za to nestalo. Už som to roky nepozerala, voľakedy dávno som pozerávala. Keby sociálne slabší ok, ale tam sa hlásia ľudia bez rozumu. A tým nechcem nikoho uraziť samozrejme

iwesska
11. feb 2022

Nesla,lebo mam vsetky zuby😆Ja mam pocit,ze tam hladaju hlavne takych,co ich nemaju😂

mircalla
11. feb 2022

@nelusiatko Ja sa cudujem aj tym, co to niekedy sledovali.

Strana
z3