Kto by chcel ísť do relácie Zámena manželiek?
Ahojte koceny, chceli by ste niektore skusit TV relaciu Zamenu manzeliek??? ...zo srandy, ...kvoli rodinnym problemom, ...len tak pre zmenu, ...pre financie???
Ak ano piste mi do IP.
Rada by som to vyskusala aspon by som zmenila trosku prostredie a inu rodinu.
áno,ja by som to tiež rada vyskúšala 🙂 🙂 🙂
Ja teda nie...jednak by som maleho nenechala s cudzou zenou a zas nepotrebujem sa pretrcat v tv a robit zo seba blbca,tych par eur zato ozaj nestoji
No mna by tiez zaujimala ta suma. 🙂 Viem ze v Cechach to bolo 60 000 Kc, tak na Slovensku kol 1500 - 2000 € by to mozno aj mohli vyjst. ;) ale neviem, lebo cesi to maju inak nez my. Kazdopadne kto do toho pojde, pytajte si vyssi honorar. :D
Chcem to vyskusat laka ma to
@petulda333 ved to. Ja som to kedysi pozeravala ale ked vidim niektore tie rodiny tam ako ziju a tak tak mi je na nic. Ale chapem ze vacsinou idu do toho rodiny ktore by si potrebovali financne polepsit
@petulda333 Presne ako si napísala - tiež by som nešla zo seba nechať robiť blba za pár Eur. Sa vôbec divím tým ľuďom, že do toho idú...... 😨
...no su ludia ktori tam zo seba idu urobit ludia a su ludia , ktori zo seba blbca robit nebudu, ide o to do ktorej skupiny sa date, ja som v tej druhej a nie nie je to kvoli financiam ide o skusenost
Mňa by skôr zaujímalo, veď ja som celý deň v robote.. a keď je niekto doma stíha viac. Ľahko by sa tu dakomu rozkazovalo a ukazovalo nedostatky ( u mňa večne veľa vecí na žehlenie) ked má na to celý deň. A nie len vecer
Je to uplne chore uz len ta myslienka
@engie2 ???
K comu to ke?
@luciferkax omylom, neviem asi mala cosi postlacala. Pardon
Tie rodiny co tam idu su vacsinou nejake socky a podobne skrachovane existencie. Neviem si predstavit ze by ku mne prisla nejaka socka zena a tu by bola (To by bol este ten lepsi pripad). Horsie je, ze manzelka by isla k tym sockam, do nejakej spinavej zatuchnutej domacnosti, to by asi neprezila. Inak je ta relacia len tragikomedia ludskych osudov a sociek
Ahojte a kde by som sa mohla prihlasit rada by som vyskusala nieco nove v inej rodine
No neviem co je horsie... Ci ta co sa prihlasi pre to aby zazila (sebecky) nieco nove lebo sa doma nudi (namiesto toho aby vymyslela nejaky novy impulz a vietor do plachiet) a nezodpovedne riskuje to, ze k jej detom pride nejaky total blazon, ktory tam bude s JEJ castokrat aj uplne malilinkymi detmi v jednej domacnosti (plus otec v praci a su casto s nimi same) 10 dni, alebo ta co sa prihlasi pre prachy a necha sa zhodit prinajmensom pred celym ceskom a slovenskom.... Neviem sa rozhodnut... Kazdopadne takto funguju nase televizie a su tam niekedy take strasne pribehy, ze som stastna za to ako zijem 🙏
Vôbec nie 😱 Kedze my sme normálna slušná rodina, tak mňa by dali niekde do osady. 1000€ mi zato nestojí.
Jedine absolutny zufalec?
Nesla,lebo mam vsetky zuby😆Ja mam pocit,ze tam hladaju hlavne takych,co ich nemaju😂
@nelusiatko Ja sa cudujem aj tym, co to niekedy sledovali.

Dochadzaju rodiny? Robite nabor?