icon

Kto má doma neskutočného žiarlivca?

1. júl 2023

Kto má doma neskutočneho ziarlivca ako to dávate ženy prosím

stanulienkat
1. júl 2023

Treba utekat. Co najdalej. Co najrychlejsie. V ziadnom pripade s nim dieta. Su to psychopati.

viestta
1. júl 2023

Nastastie som od takeho vcas utiekla. Teda utekat som ani nemusela, poslala som ho do teplych krajin skor ako by som sa s nim musela trapit, stacili dva excesy a vedela som, ze toto nie je pre mna.

monikkatt
1. júl 2023

Utekat.. co najrychlejsie a co najdalej

pribinak
1. júl 2023

Tu je skôr otázka nie ako to zvládnuť ale ako rýchlo zdrhnut

Takýto chlap sa nezmení a vekom bude len horšie

karolinakovac
1. júl 2023

Už včera bolo neskoro. Ak nechceš skončiť psychicky a fyzicky na dne tak čím skôr sa pobal a odíď.
Ja som od takého odišla pred pár týždňami a nič lepšie som spraviť nemohla. Žiaril na moju rodinu, na kolegov, na všetko.
Ale priprav sa že rozchod bude extrémne ťažký...Psychopati Ťa nenenechajú tak ľahko odísť...

laurikagab
1. júl 2023

ked sme spolu chodili tak sa neprejavil vobec cca 9 rokov, potom prve roky v manzelstve hroznee..pochopila som zeny, ktore to zazili a teraz zase ok..mam opat slobodu aku som vzdy mala😀 uz by som nespravila krok spat, nikdy mu neustupuj..ja som to robila aby neboli ‘hadky’, aj tak si nasiel vzdy nieco..ale doplietol ma tak, ze nakoniec som sa sama rozhodla, ze nepojdem nikam..co sa tyka starostlivosti o seba-oblecenie, uprava na to nikdy neziarlil. ASpon to tak vyzeralo. Poznam zeny, ktore sa nemohli nikde zdrzat s kolegynami, hned domov a taktiez oblecenie museli nosit adekvatne , co sa muzivi zdalo vhodne..to musi byt utrpenie😳 to ta znici, budes zit cely cas v strachu..nezila by som so ziarlivcom nikdy..ale osobne som zazila

wonder13
1. júl 2023

Dobre ti radia vyššie, odíď z kratšej cesty... zažila som kontrolovanie telefónu, len spomenúť kamarátov zo školy bolo neprípustné a čerešnička bola keď ma sledoval .... Inak bol fajn chlap, zniesol by mi aj modré z neba, zábava, sympoš ale žiarlivosťou všetko zničil.

marca12
1. júl 2023

Od takeho len utekat. Zeny si naivne myslia,ze je to prejav lasky,no nie je. A navyse ziarlivci su nevernici.

deti95060810
1. júl 2023

bolo zle keď sa mi aj niekto pozdravil...
a keď som sa učesala do obchodu a troška namaľovala pery tak bol krik že ma isto niekto v obchode čaká...

marianarem
1. júl 2023

Kamoska mala, rozviedla sa. Kolegyna mala, rozisla sa. Tam sa tazko nieco robi, ak si to chlap sam neuvedomi, ze blbne, a nebude sa sam chciet zmenit. Vacsinou sa to len stupnuje, az je to na nevydrzanie.

lenusa20
1. júl 2023

Rozviedla som sa.

autor
2. júl 2023

Je to neskutočne na nervy neviem mu nijako vysvetliť že by som ho nikdy nepodviedla .. furt má na mňa nejaké výčitky.. či už ohľadom oblečenia maľovania sa hoc čoho .. inak je super ale táto žiarlivosť to všetko dobré zabíja

viestta
2. júl 2023

Autorka, nie nie je super. Svojou ziarlivostou nici zivot sebe, tebe, detom. On ma sam so sebou najvacsie problemy, so svojim sebavedomim, ma komplexy, ma nejake traumy, ktore nedokazal doteraz spracovat. Mas dve moznosti, bud sa obrati na psychologa a bude svoj problem riesit alebo budes to trpiet. Je otazka casu kedy sa ti svojim spravanim zhnusi tak, ze uz ani nebude "super" a kazdy den s nim bude peklo na zemi (priznaj si uz teraz je to peklo bez vychodiska). Pretoze na rozdiel od nevery, vernost nedokazes. Tak sa zamysli dokedy si ochotna toto trpiet.

cacianka
3. júl 2023

Skús mi zrkadlit.
Zatiaľ, kým mu dáš pá pá.
No jasné osprchoval si sa a tým voňavým, suseda ťa čaká ? Oholil si sa, frajerke vadí pichlava brada ?
Áaaa ostrihaný, jasné frajerka ťa poslala
Zjedol menej - halooo chudnes kvôli frajerke ?
Zjedol viac - nenavarila ti ?
Nové tričko? Pred ktorou ideš machrovat ?
Chces sa páčiť ženám v robote, v buse, v obchode, ?