icon

Kto má ustúpiť prvý?

radkanika
8. okt 2016

Žienky, prosím si názor. Sme s priateľom spolu len krátko. Je odo mňa starší o 8 rokov. Ide o to, že on je trochu konzervatívnejsi, bez jeho súhlasu som dala na soc.siet jeho súkromné fotky, ktoré boli určené len pre mňa. Samozrejme, že bol album zabezpečený, súkromný, viditeľný len pre mňa a neho, čiže nik iný ich nemal šancu ani len vidieť. Bolo to len preto, že som mala plnú pamäť v mobile a tak som ich prvoplanovo uložila tam, miesto PC, prišlo mi to rýchlejšie. Krátko na to mi písal, čo robia jeho fotky na soc.sieti, že on by si nič také nedovolil a napriek môjmu vysvetleniu napísal, že soc.sietam neveri a každý lepší programátor sa k nim v pohode dostane ak chce. Ok, tak som hneď album zmazala, aj mu to napísala, ale bol dosť naštvany, tak som sa naštvala aj ja, že z toho robi takú vedu, ospravedlnila som sa, a viac dom neodpísala. To bolo včera večer. Napísal mi potom, ze ma ľúbi. Na to som nereagovala a v noci došla sprava iba "dobrú nocku prajem". Trucovala som. Takže som neodpísala. Lenže odvtedy mlčí aj on. Je síce mimo nášho mesta, je rozvedený a šiel k svojim rodičom na víkend, aj za dcérkou, takže viem ze sa jej venuje celý víkend a užíva si chvíle s nou, keďže je s ňou menej a miluje ju nadovšetko. Ale tak čakala som, že sa ozve... A on nič. Ja som nahnevaná... Za iných okolností by som sa ozvala prvá, áno urobila som chybu. Ale ja som sa ospravedlnila, a on tiež mohol reagovať inak a nie sa hneď naštvať a on sa mi za hlúpe poznámky keď sa naštval neospravedlnil. Tiež by mohol... Takže teraz mlčíme obaja. Štve ma to, cely deň čumím na mobil. Chyba mi a ľúbim ho. Ale proste nie som schopná urobiť prvý krok, mam pocit, že by mal on, keďže tak reagovať vôbec hneď nemusel a mohol sa tiež ospravedlniť... Zajtra večer sa vráti, mali sme sa vidieť.. Ale takto :/ co si myslite vy, kto má urobiť teraz prvý krok?

catherinah
8. okt 2016

Velmi detinske chovanie. Dobre, ze si mu to aspon vysvetlila. A do buducna sa hentak neoduvaj!!!

papricka33
8. okt 2016

@obsadenemeno ja tam stále vidím demo, alebo temeno 🙂

obsadenemeno
8. okt 2016

@papricka33 pokial nie debo, tak sa da..... 😀

naniatko172217
8. okt 2016

Nechapem ani nazov tvojho prispevku.. Kto ma ustupit prvy? Ved ti napisal a nie raz, ty len trucujes. Co cakas, ze ti bude pisat stale a ked budes mat pocit, ze si sa dostatocne vytrucovala, tak mu odpises a s usmevom idete dalej? Ved sa nechovaj ako 15-rocne dieta. A ked dobre vies, ze nema rad socialne siete, tak tam netrepem asi sukromne fotky, nie? Mas na to v prvom rade PC. Som zvedava, ake rososo by si mu predviedla, keby to urobil on tebe.

obsadenemeno
8. okt 2016

@papricka33 alebo temena?

alexandraalexandrova
8. okt 2016

@radkanika kks, to nemyslis vazne, ze? Ty trucujes? Ty cakas ze sa ti priatel bude plazit pri nohach, hoci ty si ta co si urobila maximalne nespravnu a nefer vec voci nemu? Uprimne, ja na jeho mieste by som sa zamyslela ci s tebou este chcem fungovat dalej...ty zjavne vobec nechapes ake dolezite je prenho sukromie a nerespektujes ani jeho postoj k socialnym sietam. A to ako milujuca partnerka by si mala...

radkanika
autor
8. okt 2016

@alexandraalexandrova rešpektujem. Ak by nie, hneď by som album predsa nezmazala.. Ako som písala, sme spolu krátko a stale sa len spoznávame, učíme, čo jednému ci druhému vadi a co nie. Fakt som nevedela, ze ho toto naštve, ak to dám súkromne. A hneď som to napravila aj sa ospravedlnila.

charity
8. okt 2016

@radkanika Uz si tu sms precital alebo vypina mobil ked je "s rodinou"?

veronikastrickova
8. okt 2016

Ako zeny naozaj nechapem, ze dokazete byt taketo... ja ta uplne chapem. Tiez nahadzujem foto na Fb, ked to potrebujem pre istotu niekam ulozit a dam ako sukromny. Zbytocne vyletel. A my zeny trucujeme rady, uz len z principu. Sme proste zeny. Keby bola decko, ako jej pisete, tak ten vztah hned ukonci po prvej hadke. Su spolu kratko, tak je jasne, ze nemohla tusit, ze tak zareaguje. Tak jej nepiste preboha take bludy. Chceka by som vidiet vase dokonale vztahy, bez jedinej chybycky z vasej strany.

radkanika
autor
8. okt 2016

@charity nie neprečítal. On všeobecne mobil veľmi nerieši, keď je v práci, venuje sa práci, keď je s rodičmi ci dcérkou, tak sa venuje im atď. Teraz je v Tatrách, aj keď skôr si myslím, že ma teraz chce nechať vytrapit sa a neriešit už dnes nič. Možno už aj spi.. Ako písal, že zajtra sa ozve... Tak asi sa ozve. Ale kedy a akým štýlom, to nedokážem odhadnúť. Viem, že ma ľúbi a zas nie je ten typ, čo by nedokázal pochopiť, sam povedal, že sú isté veci, ktoré ak sú už cez a prekročim hranicu, tak s ním už nič nepohne, ale pre hlúposť sa určite nerozide. Tak snáď toto nie je nič také tragické, aj keď báť sa bojím...

radkanika
autor
8. okt 2016

@veronikastrickova ach konečne niekto, kto ma chápe. Ja netvrdím, že som urobila správnu vec, ale zas nemyslím si, že ani snáď tu najhoršiu. Aj keď trucovať som už veru nemusela... Uznávam. A mohol byť teraz kľud. No už len dúfať, že ma ľúbi natoľko, že sa cez to prenesie a ja som sa zas raz poučila, čo pri ňom áno a co nie.

radkanika
autor
8. okt 2016

Hm, precital... A nič, žiadna reakcia.

charity
8. okt 2016

@radkanika Kamoska mala priatela, co tiez mobil neriesil... lebo na milenku mal zvlast mobil, ktory pri manzelke vypinal. Bud opatrna.

natalym
8. okt 2016

@charity No ešte to jej povedz.

charity
8. okt 2016

@radkanika A to by aj vysvetlovala preco tak salie ked hrozilo zverejnenie Vasich fotiek.

alexandraalexandrova
8. okt 2016

@radkanika nemyslim ze si pochopila o com tu pisem...skusim inak. Predstav si ze tebe na nejakej veci strasne velmi zalezi aj ked pre inych je to blbost. ja neviem, trebars neznesies ked ostane v dreze riad po veceri. Priklad. A tvoj partner, hoci o tom vie ze to neznasas ten riad tam necha s tym ze ved o nic nejde. Lebo jemu to nevadi a nechape ako to moze tebe tak strasne vadit. Nevytocilo by ta to? nemala by si pocit ze nerespektuje tvoju potrebu nemat v dreze riad? Tu nejde o to ci ty povazujes za banalitu dat do sukromneho albumu jeho fotky , ide o to ako sa on kvoli tomu citil...a ospravedlnit sa je jedna vec, ale mysliet to uprimne a uvedomit si co si tym u druheho sposobila je vec druha...vsetky robime chyby, to je fakt, ale s tym trucovanim to bolo uz fakt cez, lebo tym si dala najavo ze si svoju chybu vlastne nepriznavas, iba tak naoko...
no snad si to vyjasnite osobne

natalym
8. okt 2016

@alexandraalexandrova No ok, ale nie je nenechávanie riadu v dreze sprostý šikan? Však ak mu to vadí, tak ho umyje, nie? Viem, že sa jedná o príklad, ale v prípade riadu v dreze by som ho teda len preto, že to on neznáša neumývala.

alexandraalexandrova
8. okt 2016

@natalym to bol len priklad ktory ma napadol ako prvy...ide o pointu, ze ked viem ze tomu druhemu nieco velmi vadi, tak to nebude robit proti jeho voli a uz vobec nie bez jeho vedomia, lebo to narusa doveru. A su to sice male veci, ale ak sa ich vo vztahu nazbiera privela, potom je to zaciatok konca

papricka33
8. okt 2016

@obsadenemeno obsadtemeno 😀

papricka33
8. okt 2016

@radkanika dievča, ty na ňom strašne vysiš ☹ rob s tým niečo. Za chvíľu bude pán tvojho zivota.... Veď si sa mu ospravedlnila. Ja by som neurobila ani to. Kurňa, šak ho máš rada, patrí do tvojho života, tak máš jeho fotky uložené. Boli neprístupné verejnosti tak za čo sa ospravedlňovať? "Prepáč že ťa ľúbim a chcem mať tvoje fotky uložené. Nabudúce keď budem chcieť uvoľniť pamäť, tak ich rovno zmažem" ... Ja ho teda nepoznám, ale možno sa tým ani nezaoberá tak, ako teraz ty 😉 Je dcérkou, rieši si ju.

svetluska82
9. okt 2016

@radkanika no dievca zlate ak budes takto pubertalne reagovať aj na ine veci skor ci neskor ta opusti a pojde za rozumovo vyspelejsou.

timea7
9. okt 2016

@charity tiež mám pocit, že je trošičku ženatý - je s rodinou v Tatrách...s akou rodinou? Či sa mýlim?

vroni
9. okt 2016

Tak keby mi frajer ulozil sukromne fotky na socialnu siez, tak ho prizabijem. Mam uplnev pazi, cimu to pripada paranoidne, ja by som tiez vedela vselijako pomenovat obsesiu pchat svoje sukromie na nepatricne miesta. A keby sa este urazal - nuz, bol by okaslany. Ospravedlnenie sa, po ktorom sa dotycny zduje ako male dieta nema cenu.
@timea7, ved je u rodicov s dcerou, to nestaci na rodinu? Ved zase nehladajte spionov vsade, kde niekto povedal dobry den...

vroni
9. okt 2016

Inak super, ze na mobile sa nedaju opravovat preklepy...

radkanika
autor
9. okt 2016

@timea7 s rodičmi, sestrou, dcérou. On je už rozvedený dlhšie. Bývajú neďaleko Tatier, tak si tam vyšli. On už tam nebýva, odišiel kvôli práci, chodí tam len na víkendy. Hlavne kvôli dcérke.

radkanika
autor
9. okt 2016

No ale baby, neozval sa zatiaľ... A to už je určite hore. Ja viem, možno šli na nejakú túru, alebo co ja viem co. No aj tak. Mohol aspoň dobre ráno, keď videl včera ze sa snažím aj ospravedlniť aj že mi to je ľúto.

timea7
9. okt 2016

@radkanika Ok, ja ho v podstate chápem, ja by som reagovala podobne, čo sa týka tých foto. Ty sa začni správať ako dáma a nie ako decko na piesku, bude sa aj on správať k tebe ako k dáme.

radkanika
autor
9. okt 2016

@timea7 asi je to už fuk. Neozyva sa.

timea7
9. okt 2016

@radkanika neber to tak,môj partner ešte napríklad spí. Neozývaj sa ani ty, veď si sa včera ozvala, ale ak ti zavolá, ani slovkom sa nezmieňuj o tom, prečo ti nevolal, ani nenapísal SMS a pod. Buď pre neho trošku nedostupná, zaujímavá, nie tá, ktorá nespúšťa oči z mobilu, čo čaká, či zavolá, či napíše. Ži si svoj život, urob si program, ak nie si s ním. a najmä netrucuj, vždy je lepšie porozprávať sa, ak príde k nedorozumeniu, ako mlčať, to sa z malého problému stáva často veľký. Daj si poradiť od starej korčule.

sibalka21
9. okt 2016

@radkanika a kde si mu pisala? sms abo na nete?