icon

Kto platí test otcovstva?

maggie59
16. dec 2011

Mna práve zaujíma presne tento prípad, ked obaja tvrdia ze dieta neje jeho, avsak dna preukazu ze je otcom, kto vtedy platí.

Prislo mi predvolanie na sud ohladne zapretia otcovtva, a žiadaju odo mna vyjadrenie
exmanzel popiera otcovstvo, je zapísaný v RL, žiada dna testy a aby sud vyniesol rozsudok, ze nie je otcom dietata. Ja si nie som ista či je môj syn jeho preto ma zaujíma:
1. ak sa ja vyjadrím, tiež, že to dieťa nieje jeho a v DNA vyjde, že je tak kto potom plati testy

Strana
z2
martinkatinka
16. dec 2011

@maggie59 - vieš ale žiadať spatne výživné od niekoho, kto nie je otec dieťata je asi blbosť, pretože zbytočne zaplatíš súdne trovy a testy.. a výživné nebudeš mať

maggie59
autor
17. dec 2011

@sisaha tak si potom precitaj ze co ste tu rozoberali namiesto toho co bolo temou tejto diskusie!

sisaha
17. dec 2011

@maggie59 ja si myslim, ze vsetko so vsetkym suviselo.. Neriesili sme tu, co bude dnes na obed..

irriss
17. dec 2011

@maggie59
Nesmis se na nas zlobit, nechala jsi nas tu samotne..rozvijeli jsme svou fantazii ale zaroven i mozne priklady, pouzitim vlastni zkusenosti...
Kdyz se Ti nas postoj nelibi, mela by ses zamyslet nad tim
"PROC"
- protoze jsi nam dala jen cast informaci
- protoze Te trapi skutecnost, mozna Te pronasleduji "vycitky"...a prala by sis reseni..

Poradim Ti (i kdyz nerada radim)...pokud chces uprimnou a jasnou radu ohledne toho, co Te trapi, mela bys napsat VSE - vcetne toho, jak to citis, co Te boli..a bez obav, ze budes vystavena "posuzovani"
Kdykoliv sem nekdo prijde uprimne a je soucasti Diskuse, je rad a nestezuje si....
Zvaz to, pokud nam vysvetlis a priblizis situaci, nikdo tu nebude zaplnovat radky zbytecnyma dohadama.. 😉 a Ty dojdes k realnemu "vysledku" ci moznosti jak situaci resit...
Nekdy pravda boli, ale je porad lepsi nez couvani a polovicni pravda.. 😉
Hodne stesti 🙂

Strana
z2