Lenivý manžel
Keď som sama doma so synom 2r, chodim s nim von na ihrisko každý deň. Aj do iného mesta autom, proste stále niekam ideme, len aby bol vonku, ked ma omrzia naše ihriska pri bytovke, tak ideme na vzdialenejšie miesta.. Keď nemám doma veľa roboty, tak aj dvakrát za deň, lebo tam aspoň beha a doma by mi z neho preplo. Ale keď je doma manžel, aj tri dni za sebou je doma, tak ho bravat vonku nechcem zevraj je teplo, jemu sa nechce do toho tepla, vôbec mu nezáleží ze to dieta potrebuje vzduch a radšej ho tu doma okrikuje, akoby ho mal zobrať von. Ja fakt odmietam chodiť s dieťaťom nonstop sama každý boží deň von, ved ma aj otca. Dúfala som ze ho vezme aspoň na hodinku aj dnes, ale nie, leží pred telkou, a vyhovára sa ze je tam horúčava... Ved teraz už o takej piatej poobede sa celkom dá, mame tu ihrisko úplne schované pod stromami, nechápem čo je taky...
@tramtada31 ale tu vobec nejde o to kde travi cas mama so synom. Kazdy ako uzna za vhodne. Tu ide o to, ze otec netravi cas ani so synom vo dvojici a ani v trojici s mamou. Je uplne jedno ci by sli do lesa alebo do lunaparku, mal by so synom travit cas a nie valat "oné" na gauci
@galganka 😂😂😂👍
Ak pozerá Tour de France, ktorá teraz beží, tak jedine nájsť terasu s televízorom pri ktorej je detské ihrisko.
Choď na ihrisko a on nech navarí a poupratuje🤪
On oddychuje veď ma 3 dni voľna....keby chcel tak doobeda pôjde von, pokým nie je teplo a poobede sa s ním pohrá.Ale nechce...asi si zvykol, že všetko robíš ty, alebo musíš byť aspoň prítomná.
To by ženy asi celé leto nechodili von s deťmi, potom zase prší, je zima obliekať, vyzliekať overal od snehu mokrá dĺžka...tým chlapom je fakt lepšie v práci a doma chrobák na chrbte
Nebavi ho chodit s 2rocnym krpcom, teba to "bavit" musi. Ano, tvoje ocakavania su realne, ale vybrala si si zleho otecka. Cize vychadzajme z toho, co mas k dispozicii. Ja navrhujem ihriskove aktivity v trojici a potom sa uvidi. Dalsie dieta zatial neplanujte, pre istotu😉
Nie vsetci rodicia su rodene matky a otcovia, niektori si len splnia rozmnozovaciu funkciu a nejako to uz dopadne.
@viestta tak potom treba hľadať aktivity, pri ktorých by sa muž autorky nasiel. Ak rad chodi na ryby, ist s ním rybárcit, ak rad zbiera hríby, tak ist s ním na hríby, ak rad posedava, tak najst restiku, kde sú detské prvky pre takto male deti atd. Ten vzťah otec dieťa sa tiež musí nejak vytvoriť, keď to v sebe ten chlap nemá.
@tramtada31 mne to vysvetľovať nemusíš. Skus to vysvetliť tomu pánovi, ktorý je hlavnou postavou tejto debaty.
musis pockat,kym budes mat v synovi spojenca-povies mu,zavolaj ocka von...
moj manzel je tiez typ, ze vacsinu veci planujem ja a vzdy to tak bolo ALE s malym je skvely, vymysli aj sam a idu na vylet, na bycikel, vlaky pozriet, lietadla pozriet a ked nic nevymysli, tak mu skratka oznamim, ze ide s malym von 🙂
To si mala učiť od perinky zapájať do všetkých činností okolo starostlivosti a k tomu patrili aj prechádzky občas s kočíkom. Myslim,že veľa pracujúcim mužom sa nechce nie je sám. Môj veru musel aj na štedrý deň s nimi do parku keď boli malý v treskúcej zime aspoň na hodinku keď sa s nimi nedalo už vydržať dnu. Nato vždy spomíname 🤭🤦♀️

@viestta tak ale maly predpokladám, že necumi pol dňa do počítača. Aj hra osve doma a občasne nudenie sa nie sú na skodu. Alebo hľadať spolocne aktivity. My sme dnes boli napr v lese opekať a prezili sme to k vzájomnej spokojnosti vsetkych zúčastnených a nemuseli sme byt na ihrisku.