icon

Má chlap právo udrieť ženu, hoci ho vyprovokovala?

janusienka
12. feb 2014

založila som si nový nick tu,dopredu hovorím,lebo chcem trošku anonymity.chcela by som sa spýtať vás,žienky,asi trošku skúsenejšie ako som ja.
dlho som sa odhodlávala založiť tu nejakú tému takúto.ale nedalo mi to.aký máte na to názor.
v skratke::stalo sa to už dávnejšie,cca pred pol rokom.Som so snúbencom 4 roky.máme obaja len 24 rokov.Prvý vzťah náš.On je dosť uzavretý,introvertný,málo čo povie,ale má ma rad,to viem.Náš vzťah si už za tie roky prešiel vážne všeličím.Hádky hrozné,najmä ja sa hádam,ked vidím nejaké veci na ňom zlé,alebo ak niečo on zle robí.potom aj dvakrát sme sa rozišli,nakoniec sme sa vrátili k sebe,lebo ma o to prosil.
Pred pol rokom,sme obaja popili čo to,boli sme vážne pripití,no ON viac..A nás to dosť vzalo,kedže nepijeme.A začala som mu hovoriť o tom,ako sa mi páči jeden náš spoločný kamoš,aký je fešák aké má pekné telo,ako si s ním rozumiem,že by som ho možno chcela (bola som si istá,že si môžem všetko k partnerovi dovoliť,bola som presvedčená o tom,že ma nikdy neudrie),no ako som to vravela,tak vstal a šiel sa napiť čaju ,ja som kráčala za ním,nech mu to ešte " dovyrozprávam",čo mienim.a vtom to prišlo. jemná facka,skôr také obšuchnutie,ani sa nezahnal ani nič,skôr len taká " výchovná slabá " .aby som bola ticho ..bola to skôr "ťapka ",nič mi neostalo ani na líci,ani nič,a ON ostal úplne pokojný,nič nepovedal,len neskôr ,ked ja som plakala ,tak že či som v poriadku.Nemal potrebu sa mi ospravedlniť ani nič.JA popravde odvtedy som s ním stále,ale ten obraz ,sa mi akosi vryl do pamäti,že mi dal po líci.bolelo ma to duševne,líce len štípalo ...ako viem,že som ho provokovala,ale neviem,Obávam sa ,čo bude dalej.nemal agresívne sklony predtým,len je strašný nervák,to vieme všetci.Obávam sa,že mi strelí aj niekedy inokedy.Potom o pár dní neskôr,ked sme sa o tej facke rozprávali,tak až POTOm sa mi omluvil.:( aj to len tak,že " prepáč" cez zuby,nemal potrebu sa ospravwdlniť vobec.bral to asi ako normálnu vec.bojím sa,či sa v nom neskrýva násilník,lebo jeho otec bol násilnícky k jeho matke.
babenky,poradte,čo s tým? 😒 😒

Strana
z14
sari24
22. feb 2014

Nečítala som všetky príspevky, len tie na začiatku. Ale mám pocit, že túto tému som videla už aj na inom fóre a tam ju ľudia sprdli rovnako ako tu 😉 A teraz k veci

@janusienka Som názoru, že ak sa žena chová ako sprostá hus, tak áno má chlap jej jednu plesknuť po pysku. Chlap nemá biť ženu bezdôvodne alebo ak dokopy nič neurobí. Ale na to, že máš 24 rokov, tak to čo si urobila je riadne úbohe. Vlastne už tu dosť veľa žien napísalo niečo podobné čo ja. O tom, že si hrozne egoistická ani nehovorím. Mám pocit, že každá druhá veta od teba začína "JA". A čo on? Nemal sa cítiť zle? Sa stavím, že keby takto rozprával o nejakej fešande, tak neže mu dáš facku, ale ho strieskaš jak hada, ako fúria navrieskaš ešte ho aj pobalíš a vykopneš. Áno zaslúžila si si a zaslúžila by si si ešte jednu za to, že sa vôbec obhajuješ a oháňaš tým ako sa teraz bojíš. Máš čo si chcela. Mne by v živote nenapadlo ani v úplnom alkoholickom opojení natrepať priateľovi, ktorého ľúbim takéto hovadiny! Ani si nemyslím, že ste stvorení pre seba, keď ste sa už dva krát stihli rozísť. Neviem si predstaviť ako budete spolu fungovať po svadbe. A písala si vetu, že ako by sme sa my tvárili keby ten môj mi struhol. Našťastie mám toľko rozumu, že si vždy chybu uvedomiť viem. A vždy po konflikte si to preberiem v hlave, že čo on urobil zle a čo ja a zhrniem si to. A ak výjdem z toho vinná ja, tak poviem prepáč. A ak by som toto urobila tomu svojmu a vylepil by mi, tak zaručene mi čoskoro dojde, že ježiš ja blbá tepša a držala by som klapačku a viac doňho nerýpala a povedala by som prepáč zase raz 😉 Keby ma udrel len tak z rozmaru, áno, to by som mu dala pocítiť.

Čiže jedine čo ti poviem - dospej, lebo mám menej rokov než ty a je mi trápne aj za teba, že toto musím vysvetlovať dospelej žene, ktorá by mala mať ešte viac skúsenosti. A nehovoriac tu o ostatných babách, ktoré sú podaktoré už aj matky a maju dlhoročné manželstvá.

bastika
26. feb 2014

ja by som jej strelila dve poriadne 😀 byt v tej situácii. Bože môj este ide za ním a pokračuje🙂 ovca 😀

bibika55
28. feb 2014

@janusienka Zamyslite sa nad sebou!!.Od iného chlapa by bola facka silnejšia.

sandrika1986
4. mar 2014

Nie, chlap nemá právo ruku položiť na ženu ...

snacky
4. mar 2014

Udrel ta raz, udrie ta znova. Nikto nema pravo udriet partnera, ani muz ani zena. Zle si sa k nemu spravala, ale nemal ta udriet.

Strana
z14