icon

Má chlap právo udrieť ženu, hoci ho vyprovokovala?

janusienka
12. feb 2014

založila som si nový nick tu,dopredu hovorím,lebo chcem trošku anonymity.chcela by som sa spýtať vás,žienky,asi trošku skúsenejšie ako som ja.
dlho som sa odhodlávala založiť tu nejakú tému takúto.ale nedalo mi to.aký máte na to názor.
v skratke::stalo sa to už dávnejšie,cca pred pol rokom.Som so snúbencom 4 roky.máme obaja len 24 rokov.Prvý vzťah náš.On je dosť uzavretý,introvertný,málo čo povie,ale má ma rad,to viem.Náš vzťah si už za tie roky prešiel vážne všeličím.Hádky hrozné,najmä ja sa hádam,ked vidím nejaké veci na ňom zlé,alebo ak niečo on zle robí.potom aj dvakrát sme sa rozišli,nakoniec sme sa vrátili k sebe,lebo ma o to prosil.
Pred pol rokom,sme obaja popili čo to,boli sme vážne pripití,no ON viac..A nás to dosť vzalo,kedže nepijeme.A začala som mu hovoriť o tom,ako sa mi páči jeden náš spoločný kamoš,aký je fešák aké má pekné telo,ako si s ním rozumiem,že by som ho možno chcela (bola som si istá,že si môžem všetko k partnerovi dovoliť,bola som presvedčená o tom,že ma nikdy neudrie),no ako som to vravela,tak vstal a šiel sa napiť čaju ,ja som kráčala za ním,nech mu to ešte " dovyrozprávam",čo mienim.a vtom to prišlo. jemná facka,skôr také obšuchnutie,ani sa nezahnal ani nič,skôr len taká " výchovná slabá " .aby som bola ticho ..bola to skôr "ťapka ",nič mi neostalo ani na líci,ani nič,a ON ostal úplne pokojný,nič nepovedal,len neskôr ,ked ja som plakala ,tak že či som v poriadku.Nemal potrebu sa mi ospravedlniť ani nič.JA popravde odvtedy som s ním stále,ale ten obraz ,sa mi akosi vryl do pamäti,že mi dal po líci.bolelo ma to duševne,líce len štípalo ...ako viem,že som ho provokovala,ale neviem,Obávam sa ,čo bude dalej.nemal agresívne sklony predtým,len je strašný nervák,to vieme všetci.Obávam sa,že mi strelí aj niekedy inokedy.Potom o pár dní neskôr,ked sme sa o tej facke rozprávali,tak až POTOm sa mi omluvil.:( aj to len tak,že " prepáč" cez zuby,nemal potrebu sa ospravwdlniť vobec.bral to asi ako normálnu vec.bojím sa,či sa v nom neskrýva násilník,lebo jeho otec bol násilnícky k jeho matke.
babenky,poradte,čo s tým? 😒 😒

sashabb
14. feb 2014

@janusienka rovno napiš, že máš 15r. (možno 17r) a tu sa iba zabávaš 😎

eliska31
14. feb 2014

@kofoluska presne tak...aj chlapsky pohlad na niektore veci je dobre vediet...ci pana to je uz 13 stran???

kofoluska
14. feb 2014

@eliska31 Hej a vacsina z nich uz ani nie je o povodnej teme :D :D :D

eliska31
14. feb 2014

@kofoluska nooo teda...hej citala som aj o tej tabletke PO...skoro som zo stolicky spadla

erjona
14. feb 2014

@kofoluska Jasne, pochopila som, chcela si poukazat na jej rozne vypovede, len ja som ti odpisala moj pohlad - ak sa to stalo len raz a nestava sa to pravidelne, tak urcite nema dievca co viacej riesit podla mna,,, 😉 Ak sa s tym ani po roku nevie zmierit, tak jej je zbytocne zostavat v takom vztahu....

kofoluska
14. feb 2014

@eliska31 Mna dorazila na zdravie.sk tema Ma anorexiu? Jak tam popisuje, ako stala pred WC, ked tam bol jej priatel a pocula odtial divne zvuky, ale nevie, ci to bolo vracanie. A ako vzdy po jedle ide na WC, dokonca aj v restauracii. No co ti poviem, hned sa mi lepsie zaspavalo, ked som sa takto pobavila.
Na druhu stranu dievca uprimne lutujem. Naozaj to nema v hlave v poriadku a smutne je, ze si to nie ze sama neuvedomuje (lebo to obvykle tak byva), ale ze to nevidi (nexce vidiet) ani jej okolie. Takymto sposobom na seba putat pozornost - aby za tym nebolo nieco vazne. Ale co my s tym spravime? Absolutne nic, bohuzial.

eliska31
14. feb 2014

@kofoluska ja tiez mam skusenosti, ze su to stavy "vykrik o pomoc"...dievca potrebuje pomoc, alebo minimalne kamosku co jej to vytmavy poriadne.....a tu naozaj sa nic neporiesi. Jeden tabor zien sa jej zastane, druha cast jej vynada...a tretia nevie co si ma mysliet z toho celeho a radsej odide do inej temy, aby im nepresvihlo.

erika182
14. feb 2014

😀 😀 😀 😀 13 stran

hanelka1
14. feb 2014

myslim, ze prepac, by si mu mala povedat skor ty. bolo to od teba detinske mu rozpravat taketo veci, to bola ozaj cista provokacia a ked ta "capol" este si sa citila urazena a plakala si a cakala, ze sa ti ospravedlni. prepac, ale to je uplne divadlo z tvojej strany! myslim, ze by si sa nad sebou mala zamysliet. ked niekoho lubime, tak nebudeme robit taketo kraviny a potom ocakavat, ze toho druheho sa to nedotkne.a co ti mal na to povedat? "jasneeee, ked sa ti paci, kludne sa s nim vyspiii!" bolo to necitlive od teba a uplne zbytocne!pripada mi to, ako keby si bola taka nezrela,namyslena, zhyckana pubertacka co si chce nieco dokazovat-mozno taka nie si, ale z tohoto mi to tak pripada. takze asi tolko moj nazor na situaciu, ktoru si umelo vyrobila.

ultra
14. feb 2014

@luciagdt86 .....jajj taku reakciu na tvoje prospevky som napisal .....az som to radsej vymazal..... panenka maria.

sue
14. feb 2014

@erjona áno,sú to platené pozície - zamestnania,ľudia vytvárajú na fórach svojimi príspevkami väčšiu aktivitu a čítanosťb;)

erjona
14. feb 2014

@sue zaujimave 🙂

janusienka
autor
14. feb 2014

dúfam,že téma sa čoskoro uzavrie,napísala som adminovi

kofoluska
14. feb 2014

@janusienka Sme Ti neskonale vdacne. Citat po Tebe totiz tie vymysly uz sa asi nikomu nexce. A zvatlat len tak medzi sebou si mozeme aj inde :D

janusienka
autor
14. feb 2014

@kofoluska tak načo potom tému čítaš?🙂 keď ti tak vadí,čo píšem ?🙂 zaujímavééééé

kofoluska
14. feb 2014

@janusienka Juuuj a ze ja som cakala, kedy sa do niecoho obujes. 🙂))) Dakujem, ze si ma nesklamala. :D

sisaha
14. feb 2014

táto téma stále žije? práve čítam, že jej ponúkli horolezeckú výstroj pre spermie na otehotnenie v inej téme.. 😀 😀 asi sa pocuram..

janusienka
autor
15. feb 2014

@kofolouska a ja som čakala,že tu už prestaneš/prestanete mať tráááápne poznámky 🙂))))ale nesklamali ste ma !!🙂na zasmiatie dobré

maria1989
15. feb 2014

chceš sa zasmiať? nech sa páči: život je len jeden, preto na problémy jebem

feuille
15. feb 2014

@janusienka ako dlho ste spolu? 4 roky a zatial 1 slaba facka po provokacii? mozes byt pokojna, nie nebude z neho tyran. mala som priatela ktory si ma dovolil prvy krat udriet po 3 mesiacoch a vlastne si uz ani nepamatam za co to bolo, vzdy si nasiel dovod ked chcel, napr za to ze som sa cestou zo skoly rozpravala so spoluziakom... a neboli to iba facky, chodila som domov s modrinami...dufam ze vidis ten rozdiel 🙂 a este k tomu provokovaniu nebolo ti ho luto ked si mu hovorila take veci? vies ako ho to muselo boliet? ja ked zbadam na tom svojom naznak ziarlivosti alebo neistoty neda mi to, nenecham ho zbytocne sa trapit a ubezpecim ze som iba jeho...

maria1989
15. feb 2014

@feuille to si mala dobrý kus kkta 🙄

tajka1986
Odpoveď bola odstránená
janusienka
autor
15. feb 2014

@feuille my sme sa nehádali prvý rok vzťahu,ani jedna hádka nič,takže nemal dovod ma fackovať.Potom prišli prvé problémy.dosť je on hysterický,nervácky,a panikár..takže preto.:(a mali sme veľa hádok,ale zatial len ked bol opitý mi jednu tresol 🙂

dominikabartlova
21. feb 2014

@janusienka a ty si ako v pohode??? Tebe by prislo prijmne keby ti rozpraval taketo feci ze chce tvoju kamosku..ze ma fada telo a pod.???? Hmmm

dominikabartlova
21. feb 2014

@janusienka vyprovokovat k comu????? K facke???? Tak mas co si sama chcela.... prepac mne prides hlupa...

dominikabartlova
21. feb 2014

Iba mi nervy spravila tato fesanda 😀 😀 😀 som nervacka 😉

dominikabartlova
21. feb 2014

@janusienka co trepes raz ti vytal za tie tvoje dristy lebo si chcela vidiet ci ti vytne a vytal 😵 tak odnehho odit, ved si najde lepsiu neboj 😀

miskacharly
22. feb 2014

@dominikabartlova ty si pises sama zo sebou? 😀 😉

dominikabartlova
22. feb 2014

@miskacharly len som odpovedala babam... az potom mi to prislo ako schyza 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

timea179
22. feb 2014

poslat do prdele takeho debila 😀