Má jeho žena nárok na moje auto?
Partner (s ktorym som nebola zosobasena, ale chodili sme spolu) ma manzelku. Tahali to spolu vpodstate iba kvoli detom, o mne nevedela.
My sme viac menej normalne fungovali sem tam prespaval u nas na byte, chodili sme na dovolenky atd. Minuly rok mi kupil auto, vsetko bolo ok. Ale jeho manzelka sa o tom dozvedela, urobila bordel, chce rozvod atd no a okrem toho pani sa teraz rozhodla ze vraj mi to auto nepatri ze ho mam vratit im do rodiny.
Existuje nejaky zakon ze by som ho musela vratit? Auto je normalne na mojom mene.
Tu bude asi lietať perie 🤭😁 Aj reálne,autorka a manželka,aj tu,keď niekto obháji konanie a rozmýšľanie autorky 😈.
Kupoval ho z BSM takže auto musíš vrátiť. Morálne mi ťa je veľmi ľúto, že si sa ulakomila na otca malých deti a na jeho peniaze.
A si ešte vlastne s tým chlapíkom?
🤣🤣🤣🤣 Tak toto je bizar. Alebo skôr smutne? Nechutne?
Kupoval ho zo spoločných peňazí - BSM. Takže polku jej musí dať. Dúfam, že po rozvode budú mať striedavku 🫢 nech si užiješ aj iné radosti.
@melanta presne to som išla napísať. Že z akých peňazí auto financoval. Asi nie podedenych od babky. Takže,ak príde k súdu,smola. Bude sa to riešiť a ty budeš ako riadna stetka. Ale to ti bude zjavne fuk.
@zuzanockamt a este by som k tomu autu priratala všetky dovolenky a dary ktoré on platil a blbka sa k tomu este prizná a pochvali
@tanyan to je fakt,ale ona to s úsmevom prijala,ešte je podráždená,že tým hysterku vyburcovala a trase sa o auto. Akože teba by hanba nefackovala trtkat so ženatým,ktorý býva doma so ženou, s ktorou samozrejme spával tiež a k tomu malé deti a pome na to,dofce,auto,darčeky,to robí cestná,slušná , normálna žena podľa teba? Reakcia manželky je aká? Ta je nenormálne? Veď si mohla ona stetina robiť čo chce,to je fakt,ale nič to nemení na Tom,že to urobí iba kurva. Žena sa môže zamilovať naletiet,ale má to hranice. Toto nemá hranice.
No tak pockat pockat, nerobte zo mna bezcharakternu svinu. Mne tvrdil, ze sa s manzelkou chce rozviest a ze to medzi nimi uz dlho skripe, neklape. Ze maju problemy, ze ona je casto nervozna a vyvolava hadky, ze sa zmenila (povahovo aj vyzorovo). Urcite som nikdy nikomu vedome nechcema rozbijat vztah
Oni to uz mali rozbite predtym
No asi ho kupil zo spolocnych penazi, ale viac zaraba on ako jeho manzelka, cize vacsi podiel penazi je jeho.
Auto je na moje meno pisane
Nie nieje väcsi podiel penazi jeho 🤣
Auto je tvoje, na tom sa nič nezmení, nikto ti ho nevezme. Ak ho on kupoval z BSM je to jeho problém, on musí tu polovicu jej vyplatiť. Ale teba sa to nijako netýka
Majú BSM, takže smola. 1:1. V tom je výhoda manželstva.
Ty si dobre naivná osoba. Je jedno koľko kto zarába, všetko sa delí 2. Ale máš inú optiku. Verím, že s ním budeš šťastná
Autorka
Klasické drísty ti porozprával 😂😂😂
autorka koľko rokov máš ? 15 ? To sú klasické drísty ženatých mužov ktorí si chcú odskočiť. Rozviedol sa za ten čas čo bol s tebou ? nerozviedol . Žena možno ani netušila že si nerozumejú a sú spolu len kvôli deťom .
Neber prosím moju otázku ako útok, ale fakt ma to zaujíma. Ale tebe nevadí , že ti auto spolufinancovala manželka tvojho milenca? Akože ty si s tým úplne OK?
@zuzanockamt vyhoda manzelstva alebo aj nevyhoda. Podla toho, kto viac zarobi
@jakubrianka z akého právneho predpisu vychádzaš, že ho MUSÍ vrátiť? Ak je majiteľka naozaj nemusí, on bude musieť vyplatiť manželku ale jej sa to netýka. Samozrejme, je možné ex lege žiadať dar naspäť ale nie v tomto prípade. Pokiaľ je on majiteľ buď dá auto manželke alebo opäť má možnosť, že ju vyplatí.
A skúsila si vypočuť aj jej verziu, prečo to neklape? 🤣. Hlavná vec,že sa chce rozvádzať,ale nejako neprišiel ten čas po rokoch,či?😁. No,toto je výhoda manželstva, počas neho ide všetko fifty-fifty 😉.
Ako by si za tohoto partnera mohla byt vydate ked bol zenaty inde? Ci rodicom ta predstavil? Aj kamaratom? 😃😃
Pekne si to napisala
Ked nechces rozbijat vztah dobbuducna ti odporucim hladat si slobodneho, alebo teda rozvedeneho, ale tam ocakavaj uz iste zavazky. Pokial dvaja nie su rozvedeni a nevtrepe sa im do vztahu tretia osoba, je este stale mozne, ze to napravia, aj keby to bolo uplne na prd.
Ty nerataj s tym, ze on zaraba viac, tak ze to auto je z jeho penazi. Cela jeho vyplata im patri obom na polovicu zo zakona. To iste jej vyplata.
Cize nie len, ze si jej rozbila rodinu, ale este sa z vesela vyvazas na aute z jej penazi. Nehanbis sa ani trochu? Ozaj ides o to auto este aj bojovat?
Auto je tvoje, akurat tvoj amant bude musiet manzelku vyplatit z neho po rozvode, co tebe moze byt uprimne jedno... aj keby ona zarabala 0,00, tak peniaze su spolocne....o tvojom charaktere pomlcim, pre mna su zeny ako ty obycajne bezcharakterne chudery, ktore rozbijaju vztahy....keby bol taky nestastny s nou, davno sa s nou rozvedie a mozete budovat vztah...si obycajna rohozka... na zeny ako ty mam alergiu....
@belllinka A podľa toho, ako sa dohodnú 🙂😉 Zákon je jedno, osobná dohoda druhé 🙂😉
Ja len jedno..
Karma ťa dobehne.
A je mi z teba, ale aj z neho na 🤮
@zuzanockamt dohodnu, nedohodnu. Pre toho, co zarabava vo vztahu viac, manzelstvo ziadna vyhoda nie je.
@belllinka To nie, preto vravím o dohode. Väčšinou si polepší žena, treba byť opatrný, mať vlastné účty a dohodu.

Dalo by sa dokázať na súde, že má nárok kúpil to za spoločné peniaze počas manželstva bez vedomia manželky. Pokiaľ si ty majiteľka auto ti nikto vziať nemôže, on pravdepodobne bude musieť vyplatiť manželku. Pokiaľ je on majiteľ tak o auto môžeš prísť.