icon

Má matka, ktorá má dcéru väčšiu šancu užívať si vnúčatá?

31. okt 2021

Tema svokra, je kapitola sama o sebe 😃. Ale myslite, ze zena ktora ma dceru ma vacsi predpoklad, ze ked dcera vyrastie bude moct viac casu travit s vnucatami, ako matka, ktora ma syna? Mam dvoch syncekov, a ked tu citam temy o svokrach tak ma napada, ze ked synovia vyrastu, a budu mat deti, ze si vnucata ako matka synov velmi neuzijem. Viem, ze na pohlavi deti nezalezi, ale ako tu citam tak neskor ked vyrastu, zrejme uz na pohlavi zalezi, a ked nemam dceru tak mozem snivat o uzivani si vnucat, ked ich podla vsetkeho bude mat ovela viac matka buducej nev3sty.

Strana
z3
angeli121212
19. nov 2023

Mám mamu aj svokru obe mám veľmi rada a čas ktorý majú možnosť tráviť s drobcom je rovnaký, kedže si na tom dávame ja aj muž záležať aby si ho obe rodiny užili rovnako

marca12
19. nov 2023

Ano,je to tak. Dcera ma vzdy blizsie k mame ako svokre,aj ked dobre vychadzate vacsinou dcera viacej casu stravi s mamou. Uz sa len musis spolahnut na to,ze syn si najde rozumnu zenu a ze aj ty budes rozumna svokra.

saxana000
19. nov 2023

Vzdy davam strazit dceru castejsie k mojej mame ako k svokre a svokra zas strazi viac svagrinone deti je to uplne prirodzene..ALE.svagrina a svokra.byvaju v jednej dedine tak.to.maju logisticky jednoduchsie my sme 20km daleko odtial.svokra.este stale pracuje a moji rodicia uz su na dochodku byvaju v meste kde pracujem je mi teda jednoduchsie nechat dceru rovno tam.a.po.praci ju zobrat ako zavazat 20km k svokre a.potom sa tocit pre nu.
Dvere.ma.u nas.otvorene ak.chce.moze.prist.kedykolvek k nam nikdy som malej nebranila ked chcela ostat spat u babky.ale castejsie sme naozaj s mojimi rodicmi.

Strana
z3