icon

Má právo mi manžel nadávať škaredými slovami?

marisska
20. apr 2011

Poradte....Má právo mi partner vynadať, ked som vyvolala hádku? Vynadal vám už niekedy manžel či priatel že pi..a prij...na ??? Viete si asi domyslieť, čo tie slovička znamenaju.... že vraj lebo som vyvolala hádku....a nestalo sa to prvýkrat.... ospravedlňuje ho vobec niečo? má právo mi takto nadávať?

alenka555555
23. jan 2016

Moj muz mi furt nadava a uz to opakuje aj moj syn,co mam robit fievcata poradte

alenka555555
23. jan 2016

Preco su muzi taky sprosty a nevaxia si zeny

alenka555555
23. jan 2016

@marisska ak si mu dala pricinu tak ano

alenka555555
23. jan 2016

@kristina2323 ja s tebou celkom suhlasim,ja mam doma nieco podobne

emilia25
23. jan 2016

@alenka555555 a to je to najhorsie ked to vidi dieťa tam uz aj to dieťa si prestane vážiť matku lebo to vidi u otca tak si mysli ze je to normalne.ja toto chvála bohu nepoznám u nás sme si nikdy ani do zvieracích nadávok nepovedali.naše deti vidia ako sa táto s msmu ľúbia kazdy den si to hovorime niekoľko krát stačí ked sa na seba divsme.a muz bud povie sks si krssns s tym bruskom alebo si tá nsjsexi tehulks na svete.ale skus oko zs oko zub za zub.urob mu zrkadlo a chovaj sa k nemu tak ako on k tebe.aoo hlsvne nerob mu slúžku chces jest nsvsr si chceš ciste prsdlo oper si.a ak je normalny sa uvedomy a začne si vážiť vsetko.

alenka555555
23. jan 2016

A to sa da,ved on si neopere sam

alenka555555
23. jan 2016

@emilia25 akurat som citala ze jedna mamina tu ma nievo podobne,ta tiez zmlatila decko,ta mama musela prezit nieco silne,a zle

emilia25
23. jan 2016

@alenka555555 boze tak nech chodí špinavý to ako nedokáže hodit prsdlo do práčky a zapnúť nems ruky oci ci co.este aj zadok mu trebs utriet ze.

emilia25
23. jan 2016

Takže baby chcete mať harmonický vzťah nerobte muzom sluzku ale trebs muža zapojiť do všetkého do dsmscich prác strsrostlivosti o deti všetko má ist 50 otec 50 matka vo všetkom a vzdy trebs hľadať kompromis sa vediet o všetkom dohodnut a vklude porozprávať.takéto zaobchádzanie ste si sami vytvorili muz si dovolí len tolko koľko mu vy dovolite.ked mu umoznite aby z vas urobil handry tak s vami umyje dlážku a hodi do kúta.a chudence deti ked to vidia co si do budúcnosti odnesú len to ze si nebudu vsxit svoje zeny a dalsie hovsds na svete.preto si to trebs uvedomiť vo svojej hlavičke a trebs to riešiť a nie hľadať ako sa to nedá a vyhovorky.

mima4
23. jan 2016

@emilia25 len vies, mnohe zeny za to ze tie sluzky robia ocakavaju lasku....

aduuus
23. jan 2016

@emilia25 lenze muza ktory sa na chode dom.podielat nechce lebo chce mat sluzku nezapojis.... 😉 od takeho utekat co najdalej

emilia25
23. jan 2016

@aduuus to je pravda.pretoto je dobre vzdy najprv spolu žiť a az pootom si robit deti a ked uz zena vidi ze muz pride z prace caka na teplú večeru a ľahne pred telku tak vtedy má utekať ale hrdinky.ja ked som chodila do prace muz má čakal pred robotu a ked sme v noci prišli domov lebo som piveccinu malá po obedne uz mal v trube zohristu teplu večeru.ked som bola doma tak sme robievsli spoločne alebo iba ja.prsvsli sme spolu.a to sme boli bez deti zili sami.a ked prišiel jeden syn vstával k nemu tiez ohrievsl mliecko kym som kojils.nikdy mi nepovedal ze nebudem pomáhať lebo chodim do prace.berie to normalne ako dospelý chlap a otec ze ho splodil.aj teraz ked som 4 krát tehu nenechá má robit veci pri ktorých nás môžem ohrozit.nskupy okná po celom dome umyl zsclony po vessl.ale ako hovorím mi sme spolu zili sami 2 roky takže ja som sa vzdy mohla vo všetkom spoľahnúť na muža.

aduuus
23. jan 2016

@emilia25 tak to bud rada ze takeho mas...lebo ja som radsej s 2rocnym dietatom sama ako zit s tym co mu sluzku treba a este mi nadava lebo to ja ho provokujem... 😉

emilia25
23. jan 2016

@mima4
@mima4 aj tuto si zena hned môže uvedomit ci má normálneho chlapa ci debils lebo normalny chlap vzdy po dskuje a povie bolo to viniksjuce moc som si pochutil si viniksjucs kuchárka ale chlap ju do dzube a ona sksce aby mu urobils dalsie jedlo.samé si to robia.

kokazm
23. jan 2016

Mne manžel našťastie nenadáva, ale viem, akú galibu to môže v rodine urobiť. Mám švagrinú, ktorá špinavo nadáva mužovi aj maloletým deťom. Už sa ani neštíti pred druhými, úplne bez hanby a chytá také záchvaty zúrivosti, že aj deti plačú a ochraňujú otca. Deti povedali, že ak by sa rozvádzali, povedia na kuratele, že chcú byť s otcom. A pri každom švagrininom vrieskaní a nadávaní deti povedia, že "mami, ale keď sa rozvedieš, my ostaneme s ockom". Svoje dcéry nazýva najčastejšie len kravami, aj horšie, dávno som nepočula meno a keď aj povie meno, tak v škaredom vydaní, napr. Nie Sofia, Sofinka, ale Sofa alebo Nie Rebeka-Beky, ale Reba. Proste nielen chlapi sú hulváti, ale aj ženy.

emilia25
23. jan 2016

@kokazm tak to je riadny brutal taká zena by si zaslúžils riadne nskopst a vyhodiť jak spínave prsdlo.chuda chlap.ja som tiez zazila situsciu ked sme boli s mužikom na nssteve a chlapec nechcel pspst roztek no mama po nom kričala az bola celá červená z nervov ho posadila a mne bolo skoro do plačú ale ona je sama a nervy má fakt zle to iste aj tvoja svsgrins lieky lieky na ukľudnenie.

ivanka_kralikova
23. jan 2016
Používateľ ivanka_kralikova je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ivanka_kralikova.

@marisska ahoj. ja som si nechala ublizovat roky.. citla som vinu za kazdu hadku..kazdy problem.. on na mna krical a ja som sa m ospravedlnila.. az po 6 rokoch som pochopila, ze na to NEMAL PRAVO. nikto nema pravo ta urazat. rovnako ako ty niekoho neurazis ani ked ta hneva, nema druhy clovek pravo urazat teba.. nezasluzis si takyto pristup. zasluzis si partnera ktory ta ma rad, respektuje ta a vazi si ta.. akonahle ta niekto zacne urazat, znamena to, ze k tebe neprechovava uctu.. a na tomto sa neda stavat. zelam ti vsetko dobre a zo srdca ti prajem, aby si na toto prisla skor ako ja a bola stastna..

moonlight1210
23. jan 2016

@kristina2323 citamako sa vyjadrujes a neverim, do coho to panboh dusu vlozil.

moni244
23. jan 2016

@alenka555555 to si si založila nový nick, aby si ju podporila? bože 😀

chymenitta33
23. jan 2016

@moni244 - smiech..presne ma to ráno napadlo! :D

moni244
23. jan 2016

@chymenitta33 no a nie je to očividné? urobila si dotyčná zlé meno, tak rýchlo založila nový nick a snaží sa ospravedlniť samu seba 😀

chymenitta33
23. jan 2016

@moni244 - dr*nutá ako rampa, bola aj bude...

timea7
23. jan 2016

@moni244
@chymenitta33 môže si založiť aj päť nickov, pravopis ju vždy prezradí 😀 😀 😀 😀

chymenitta33
23. jan 2016

@timea7 - presne tak...ako mne veľa vecí nevadí..ale decko "DECKO" to ma irituje strašne..ani špinavé, ciganské uzlíčky nie sú deckáá --- takže je to ona psychopatka:D

lanugo
23. jan 2016

@marisska necitala som vsetko, ale stacilo mi to, aby ma to zamrzelo.Nie je to v poriadku. My sme s mojim manzelom uz 14 rokov spolu a ked sa pochytime, nepovie mi ani len napt. krava a uz bobec nie nieco vulgarne. A pomaha mi so vsetkym bez slova. Neviem ti poradit, zrejme si submisivny typ, ked si to moze dovolit a myslim sa, ze sa to u vas nikdy nezmeni.Ale rada by som sa mylila.

lanugo
23. jan 2016

@emilia25 vidis a pre toto s nim nemas strach mat 4 deti. Moj je to same a preto nemam strach mat s nim tri deti aj ked ma mnoho zien presv., ze to je luxus mat viac deti.Ano, s debilom urcite, ale so skvelym chlapom to je brnkacka.Moj maly 19 mes vstava o 4:30 a muz ho bez slova vezne zo spalne, aby som ja spala kludne dalej. O 6:30 vzbudi starsieho, ohreje mu mlieko s zobudi mna. O 7:15 berie starsieho do skolky a potom ide do prace.Dakujem vesmiru za neho. A keby dom obcas zensky nevybuchla koly niecomu nepodstatnemu, tak sa ani nepochytime.Nikdy mi nic nevycita

emilia25
23. jan 2016

@lanugo presné tak.veru nebojím a prosím boha len o zdravie lebo ked je človek zdravý a zdrave ruky nohy hlavu tak aj pri 4 deťoch si mozu plnit svoje sny.

alenka555555
Odpoveď bola odstránená
moni244
24. jan 2016

@alenka555555 teba to este bavi? Primitivna osoba, co sa nema mnozit a pripajat na net, si ako virus

alenka555555
24. jan 2016

@timea7
Strasne drbnute zeny@moni244