Má sa tá svadba zrušiť?
Ahojte
Poprosím Vas o radu
Sestra sa ma vydavat o dva mesiace..uz len pro forma sa maju dat pozvanky ale vsetci sa ma svadbu chystajú,rodicia su verejne znamy v okrese aj v obci,vydavat sa chce ale..
Ale ten jej snúbenec je divny
Chodi do kostola a aj jeho mama chodí na pute a su velki katolici a aj moja sestra,on si vsak ide svoje uz dost,co ju donutil s nim byvat roky pred svadbou,teraz rozbieha karieru a od vcera riesia ze on sa na svadbu este neciti
Vôbec neuznava sestrinu vieru,tvari sa,ze aj on ju ma ale nezije tak 😥nevazi si jej postoj, rodinu, svadbu chce zrusit,pohadali sa a ze na tom trva,ze nech si vsetci riesia svoje,ze on zalohy platil a je s tym v pohode,ked to zrusi,pritom maju fotografa napr kt sa zajednava rok dopredu,to nie je svadba z rozmaru,su spolu 6rokov zasnubeny skoro 2 roky
Sestra vratila snubak ale neuvedomuje si akemu pranieru ju vystavuje a aku hanbu utrzi sestra,podla mna je to sebec,mehladi vôbec na to,co sa v obci udeje ako to rodicia preziju, objednali kolace,zveladuju zahradu na odobierku, maľujú,su starsi proste to bude tazke ak to naozak zrusia..nechapem to
Tvrdi ze ju miluje ale cudne sa sprava proste toto sa robi?
Sestra spi na gauci,je tam este ekonom.situacia koli nemu opustila dream Job a odisla strasne daleko byvat a robi kratko v novej praci,nema nic usetrene ani nema kam ísť proste uplne cele zle
Este to neoznamili snazila som sa mu aj so setrou vysvetlit ze musi proste nejaký tlak vydrzat,robi si karieru a je tam uz 2 r este tak 3-4 kym bude nejaka pozicia..sestra sa vydat chce je to jej prirodzena tuzba a nie len tak zit akoze.. to nie je pre ňu..
@andrea78 hej,ved prave ja pri nej stojim..
Ak si nou on nie je isty a doslo to az sem, ze jej to povedal, tak lepsie pred svadbou ako po🤗♥️ naozaj si teraz neuvedomujes dosledky svadby, ktoru jeden z paru nechce. A naozaj nejde o nikoho ineho len o nich dvoch. Kaslat na to co kto povie🤷🏼♀️
@deti95060810 Aj to, ale oficiálna verzia bola, že ten policajt mal už všetkého dosť, cítil strašný tlak, tá snúbenica až príliš tlačila na pílu.
Počúvala som Kriminálne spisy, tá časť sa volala Krvavá svadba, nájdeš to aj na Youtube.
Ale keď sestra vrátila zásnubný prsteň, to značí, že zrušila zasnúbenie a tým pádom aj svadbu, nie? Lebo inak mi to nevychádza.
@bylinka25 no ona sa nahnevala ale miluje ho.. ze ked to nemysli vazne tak proste nema zmysel
Su dve moznosti, bud sa tvoja sestra zobudi alebo ju on jedneho krasneho dna vyhodi. Jeho dom … ona nema narok na nic a este ostane s igelitkou … no radsej jedna zrusena svadba … a ano on si ju mal zobrat po skole a ona caka, to znie ako citove vydieranie .. ona caka 6 rokov a patrilo by sa, nie nepatrilo, upla sa na niekoho a ocakava ze splni ocakavania kt ma len ona a dedina. On je debil, lebo mu si vybera co mu vyhovuje a v podstate ju vyuziva a ona je hlupa, pretoze straca cas. Hlavne ju nepodporuj v cakani a nejakych nadejach … ten vlak odisiel a to musi pochopit … a ked nie bude dalsich x rokov spat na gauci a on asi t… nejaku, co ho do svadby nutzt nebude
@janetinka27 joj..vies co,my sme sa surodenci jeden po druhom pred 20 r ja potom oni, táto posledna je milacik,nasi maju radost z nej ved naozaj chcu dobrezna vychide su velke svadby,zajtta maju obed so starostom,ved tam ide 170 ludi na svadbu to je take finalne,oni uz zaplatili zahradkarov co im vysadili nové stromceky,travnik na jar, dokončili zamkovu dlazbu proste investovali teraz do zahrady vela a uz ani nechceli.. my sme v ke dalej od nich tiez ale aj takzto tak mocne prezivaji,zavolala to len mne a bratovi,ze mame k rodičom prísť ked im to oznami,deti moje uz vychytené,dcery sa tesia,saty nakupene...
Cele je to smutné preto, lebo oni sa pohodali,ze koniec ale nakoniec len rusia svadbu ale ostava s nim.. a on si ju podla vsetkeho nezasluzi,moj muz sa velmi na neho hneva ze to co za chlapa..
@janetinka27 jeden po druhom zenili a vydavali .. uz aj to je dost ze od vysky je s nim,po 30 na dedine to sa este inak berie tam kde su rodicia ze uz je stara dievka,no to je tazko ked tam su take uzke komunity ,v mestach uz je to ine
@mamula20 nie nie je nam to jedno ako sa sprava keho spravanie sa nam nepaci, nerozumiem co na nom sestra vidi a prečo to toleruje,svadba zajednana vsetko uz poplatene dopredu tie zalohy,saty upravené,poslednu skusku mali mat teraz ako by prisli a uz sme planovali ako idu pozvanky dat,vytlacene maju a ona mi toto zavolala..cely tyzden to riesime
@miriam11 nie,nerozumies,prepac ak píšem v zhone a nepochopila si to
Ide o to,ze uz su spolu dlho a o chvilu sa nali brať a on to nechxe,tak načo potom s nou je? Nech to ukonci úplne
@mimka1402 lenze ona od neho odist nechce,to je to,v hadke vratila prsten ale ostava s nim ☹
@kamila1999 si zlata ze si toto napisala,dakujem,vies..ona s nim ale ostava,kiez by to videla takto ze straca cas
Som zvedavá na co sa výhovori na buduce od začiatku vedel ake su priority sestry a po com túži
Určite nech zrušia svadbu nehľadiac na nikoho ani na rodičov. Ak sú rodičia správni pochopia to a ešte budú radi že si ich dcéra nevzala nesprávneho muža. Ak budú rodičia roboty cirkus, no a nech robia. Je to život ich dcéry. Ak by moja dcéra váhala so svadbou, hoc by to bol posledný deň pred svadbou, osobne by som sa o všetko postarala, všetkých obvolala, zrušila, a dcéru by som poslala na dovolenku, nech má oddych a svätý pokoj od všetkých. Poznám prípad kde 2 týždne pred svadbou nám ako pozvaným bolo oznámené, že sa ruší, resp. Odsuvayna neurčito a bolo úplne v pohode. Veľmi som obdivovala kamsoku že sa tak odvážne zachovala ☺️,a poznám 2 prípady kde sa svadba evidentne mala zrušiť,ale kvôli tomu,čo povedia ľudia sa konala svadba a už aj rozvod majú obe dvojicee za sebou......a pár nešťastných rokov za sebou.....asi tak.
@majusik1304 oni to.pochopia.ale to ze s nim ostava to nie a to nechápem ani ja,nie su spolu den a ma po 30, opustila skvelu prácu,mesto, nás všetkych a odisla do ba koli.nemu a on toto robi
Ale veď ostáva lebo nemá kam ísť? Tak si to písala.
Aha rozumiem nečítala som pred tým všetky komentáre.
@tykat nema kam ,ako na depozit na nový byt..mozno za pol roka usetri..preto ostava,ma novú prácu v hlavnom meste ,chce zarobit po case tam zarobi velq,vsetko co mala vrazila do nabytku do bytu a do svadby..nebolo v byte nic tam kde sú,nechce sa vratit tu,a menit znova robotu a zazit tu hanbu aj ze sa svadba zrusila aj ze s nim ostava..
Nechcem byt sprosta ale tvoja sestra je riadne”zaseknuta”…6rokov spolu…2roky zasnubeny a on zrusi a ona chce byt nadalej s nim????Akoze jej ukazuje ze si ju nevazi…ze ju nechce…ze je pre neho vzduch…Ten ju teda nemiluje🤣Ak tak seba…A ked to segra nevidi tak nech zostane s nim nadalej a potom mozno v 40sa prebere a zisti….Ale podla toho co pises nikdy nezisti😀…Sorry ale mas strasne zabednenu sestru…Katolik-nekatolik KKT to je…
Tak tvoja sestra kona nezmyselne rad za radom "vsetko co mala vrazila do nabytku do bytu a do svadby" to je po prve financna negramotnost, a teraz chce este mat nadalej vztah s muzom ktory sa na poslednu chvilu rozhodol ze ju za manzelku nechce?!
Ale tak ako správna rodina nekydajte na neho a netvyrakte tlak na neho ale na sestru. Akože on si ju musí vziať lebo si spolu 6 rokov a rodičia najali záhradník ov na úpravu záhrady? To co je dôvod na sobáš. Sestra nechce sestra ho miluje, rodina robí svadbu pre pol dedíny, tak chalan musí? Nie nemusí. Prestaňte riešiť jeho ale ju. Ako ona tiež nebude kompletná keď mu v návale zlosti vráti prsteň a potom čo čakala ze sa k nej doplazi na kolenách a bude skákať ako opica na gumicke lebo vaša rodine chce a tak to naplánovala?
Zle ste si ju vychovali, a teiz nebude taka silná veriaca a inteligentná ako junopisujea
Aká hanba, ja som zrušila svadbu 6 mesiacov pred ňou všetko zajednane už tak som to zrušila,, není teraz nad ten pokoj mat normálneho milujúceho muža ako to co by som mala predtým by bolo cele zle,, henten sa vtedy vyfarbil keď už bolo všetko na svadbu nachystané asi už nečakal ze sa to zruší tak ukázal pravú tvár nuž pre rátal sa hanba nehanba okamžite som to rusila
Nie je to len taky brzny presdsvadobny stres? Vela oarov sa vtedy tak doseka, ze by sa aj rozisli...
neverím že je pre vás dôležitejšie čo si kto pomyslí ako ich život🙈 on ju evidentne nechce, keby chcel bol by pred svadbou šťastný , tešil sa a nie vymýšľal že neskôr a podobne, to sú len reči aby ju trošku ukľudnil kým jej to dôjde, asi teda vám obom. Lepšie zísť z kratšej cesty ako zničený život
@marika39 pre nas je dôležité aby bola stastna a ona stastna nie je zotrvava vo vztahu s chlapom kt ju rád nema,rodine urobil hanbu a ona je stale s nim
A ty si myslíš, že keby sa tá svadba uskutočnila, tak abraka dabra a sestra bude šťastná?
Sestra je zjavne na ňom závislá a on to vie a využíva.
Jej jasne povedzte, že ten vzťah ju ničí a vás to trápi, ale budete rešpektovať jej rozhodnutie. A v momente, keď sa rozhodne, že chce pomoc s čímkoľvek, ste tu pre ňu. Nech neváha, pomôžete.
Jej by asi psychológ pomohol.
Ja som kedysi tiež svadbu zrušila. A hoci neželám tomu človeku nič zlé, považujem to za jedno z najlepších rozhodnutí v mojom živote. A tiež som mala super vzťahy s jeho rodinou a bolo to psychicky náročné.
To, že sestra sa rozhodla zostať s človekom, pri ktorom trpí je len a len jej rozhodnutie. Môžete sa aj na hlavu postaviť, polial ona nedospeje k rozhodnutiu, že odchádza, neodijde.
Ja stále nechápem, čo ma spoločne to, že všetko je zaplatené a nachystané, s tým, že on je blbec a určite je najlepšie všetko proste zrušiť, a hotovo. Lebo ty to tak zvláštne píšeš, že na jednej strane chceš, aby, sestra to zrušila a rozišli sa a na druhej strane jedným dychom opisujes, čo všetko už majú a co s tým, keď sa to zruší. Tak trochu nechápem ani tebe.
Jednoznačne by som svadbu zrušila, aký význam má toto? Kašľať na rodinu, prípravy a podobne. To radšej si pokafrat život, len "aby bola svadba?". A pol roka po nej sa rozvádzať? Počula som o takých prípadoch a vždy som sa pýtala, preboha, načo ste sa vôbec brali? Len kvôli tomu, že "šaty a hostina a fotograf?"
@jaskolka nie,skor je to skor tak,ze preco nemat svadbu ked tvrdi ze ju miluje..

Ahoj, nechaj to na nich, je to ich vztah. Rodicia si aspon trochu zveladili zahradu a to je vsetko. Pokial je vo vztahu pochybnost, svadba by mohla byt chybny krok.
V manzelovej rodine sa stalo nieco podobne,tiez dedina, nevesta s postavenim,cize svadba pod drobnohladom celej komunity. Dva mesiace pred svadbou sa zenich zasekol,chcel svadbu odlozit na neurcito,tiez vratila prsten,ale svadba uz bola zajednana,tak byt musela,lebo dedina a rodicia v hanbe.tak po svadbe bol takmer okamzity rozchod,rozvod a velke hadky a konflikty.