icon

Má sa tá svadba zrušiť?

27. máj 2023

Ahojte
Poprosím Vas o radu
Sestra sa ma vydavat o dva mesiace..uz len pro forma sa maju dat pozvanky ale vsetci sa ma svadbu chystajú,rodicia su verejne znamy v okrese aj v obci,vydavat sa chce ale..
Ale ten jej snúbenec je divny
Chodi do kostola a aj jeho mama chodí na pute a su velki katolici a aj moja sestra,on si vsak ide svoje uz dost,co ju donutil s nim byvat roky pred svadbou,teraz rozbieha karieru a od vcera riesia ze on sa na svadbu este neciti
Vôbec neuznava sestrinu vieru,tvari sa,ze aj on ju ma ale nezije tak 😥nevazi si jej postoj, rodinu, svadbu chce zrusit,pohadali sa a ze na tom trva,ze nech si vsetci riesia svoje,ze on zalohy platil a je s tym v pohode,ked to zrusi,pritom maju fotografa napr kt sa zajednava rok dopredu,to nie je svadba z rozmaru,su spolu 6rokov zasnubeny skoro 2 roky
Sestra vratila snubak ale neuvedomuje si akemu pranieru ju vystavuje a aku hanbu utrzi sestra,podla mna je to sebec,mehladi vôbec na to,co sa v obci udeje ako to rodicia preziju, objednali kolace,zveladuju zahradu na odobierku, maľujú,su starsi proste to bude tazke ak to naozak zrusia..nechapem to
Tvrdi ze ju miluje ale cudne sa sprava proste toto sa robi?
Sestra spi na gauci,je tam este ekonom.situacia koli nemu opustila dream Job a odisla strasne daleko byvat a robi kratko v novej praci,nema nic usetrene ani nema kam ísť proste uplne cele zle
Este to neoznamili snazila som sa mu aj so setrou vysvetlit ze musi proste nejaký tlak vydrzat,robi si karieru a je tam uz 2 r este tak 3-4 kym bude nejaka pozicia..sestra sa vydat chce je to jej prirodzena tuzba a nie len tak zit akoze.. to nie je pre ňu..

Strana
z5
anickaaa6aaa
29. máj 2023

Určite by sa mali vziať keď už teda mas šaty kúpené...🤔

lenkakravcova
29. máj 2023

Ľudia sa neberú pretože "chcú svadbu". Berú sa pretože chcú byť dobrou ženou, manželkou a dobrým mužom, manželom.
Ak tvoja sestra len "chce svadbu", tak úplne chápem, že on sa ženiť nechce..
Keby sa k sebe správali obaja inak, nikto by nikoho do svadby nútiť nemusel.

semtexka1
30. máj 2023

Sestra ma svoju hrdosť hádam, tak sa mu nebude doprosovat. Zbalím sa a odídem k rodičom. Odprosím ich, že som ich nepočula, lebo mali pravdu a poprosím o pomoc... Akože po 6 rokoch povedal, že sa na svadbu necíti.... Čistý chuj..

Strana
z5