Má zmysel budovať budúcnosť s mužom s nízkym platom?
Mám priateľa ,ktorý zarobí len 1800 v čistom.
Tiež má len obyčajné ľudové auto. Žiadna solídna značka ako BMW alebo Mercedes.
Má vôbec zmysel žiť s takým mužom,ktorý má taký nízky plat?
Hlavne ak by som chcela mať s ním deti.
Neverím ,že keď budem na materskej dokážeme z takého platu vyžiť. Nechcem sa zmierovať s podradnosťou. Ináč je slušný , dobrosrdečný, štedrý a k ženám sa správa úctivo. Len ten plat ...
A nie som žiadna zlatokopka ,zarábam sama na seba len mne jeho plat príde na chlapa málo a myslím na budúcnosť .....
@ssimusska jasne ze áno, niekto sa nudí ale moc to nevyšlo, až veľmi okate to je hneď z úvodu
Jojo joj ani reagovať netreba ty troll

Na toto sa ani nedá reagovat 🤦🏼♀️ tak si nájdi iného keď sú peniaze a značka auta pre teba také dôležité.
Tiež sú myslím ze niekto sa tu snazi rozpútat vášne a založiť diskusiu ktorá bude mať 50 strán
A ty zarábaš koľko a aké máš auto?

Toto je asi vtip troll sa zabava neverím že niekto by liezol na taku kravu aby jej urobil deti.
podla mna si ty ta nevyhodnejsia cast dvojice.
@klarissa25 nie som žiaden troll. Ja zarábam 1200 v čistom a on ako chlap iba o 600 eur viac ako ja.
Vyrastala som v chudobnej rodine. A veľmi sme trpeli ako deti preto. A toto je môj najväčší životný strach nemať dostatok peňazí
Nie, nemá to zmysel. Určite rozchod.
Troll.
Ak náhodou nie, buď tak dobrá a rozíd sa s ním. Zaslúži si chlapec niečo lepšie do života.
Len 1800€??? Ak ti ide o rozprudenie debaty,chod sa nudit inde. Ak je tato tema vazna,tak ho prenechaj inej a ty hladaj niekoho zo solidnejsou znackou auta
“Žiadna solídna značka ako BMW alebo Mercedes.” lebo toto je pre dieťa najdôležitejšie…. čisto provokačný príspevok 😉
No ak takto naozaj reálne zmýšľaš mala by si pouvažovať sama nad sebou. Ty máš očividne traumu z detstva.
Presne na toto slúžia anonymné témy. Na pisanie uplných pitchovín, na ktorých sa autor/ka zabáva ako to tu "obyčajné" ženy riešia. 🤔
1800e? Čosi, nikdy, no a čo, že je dobrý ale ten plat? Hrozné!!!! Radšej si nájdi niekoho kto bude zarábať aspoň 18 000€ a najlepšie ak to bude ešte aj nekultúrne hovädo, pre ktoré budeš nič a bude sa k tebe správať zle. 😉 to ie úplný ideál.
Ak náhodou nie si troll (o čom silne pochybujem),tak urob svojmu frajerovi láskavosť a rozíď sa s ním,aby mal možnosť nájsť si nejakú normálnu ženu a nemal pri sebe zlatokopku,ako si ty,darmo budeš o sebe hovoriť,že zlatokopka nie si,keď proste si..A inak len pre tvoju info, takí,čo zarábajú 4000+ sa tiež nemienia uspokojiť s podradnou ženou,čo ty rozhodne si..
A ty mas ake auto? Mozno chudak rozmysla rovnako, ze by ta vymenil, lebo mat partnerku, ktora zarobi len 1200 a to auto asi ani nema..
No nic..pozabavaj sa na odpovediach.
A kolko mate rokov? Ak ma 35 tak je to malo. Ale ak ma do 28-30 tak je to celkom ok.. a pokial nemas naozaj peniaze navyse, ze neviem co s nimi, tak je prinajmenson usmevne, vyvazat sa na mercedesi alebo bmw na uver.. takze tak
Chod upratovat a varit a nevypisuj debiliny po internete.
Toľko nemáme ani dvaja 🤔
Zarobim 5000€ mesacne ale som chuj moze byt?
@alkoholik máš BMW keď hej môžeš byť 😂 postav sa do radu !😆
Ďakujem za tento príspevok.
@ariannazara jaj ahaaaa.. to nemam 🤣
Mam vodica.
@alkoholik tak máš smolu 🤭 nevrzgnes si, dobuducna nad tým BMW porozmýšľaj 😂
😀
Vymyslena tema. Nereagovat 😊
odkaz priatelovi, nech si najde lepsiu, a nie chuderu s 1200 🖕🏻

Toto je troll nie? Ty máš plat vyšší ako on? Môžeš byť rada že má tých 1800 v čistom.