Má zmysel riešiť nepozvanie na oslavu?
Zdravím Vás, máme íst svokrovi na obed mal narodeniny.
Muž ma brata, jeho ženy rodičia prídu aj jej babka s dedkom. Moju mamu nikto nevolal. Mužovi som to povedala, že moju mamu nikto nevolal, povedal, že aj tak by neprišla, čo si o tom myslite? Mam to ďalej riešiť? Ďakujem za názor….
si voči tejto situácii zaujatá, lebo je to tvoja mama. Ja by som to neriešila, proste oni sú rodina, ktorá rada robí oslavy, asi chodia všetkým vzájomne na oslavy, navštevujú sa. Tvoja mama oslavy nerobí, nikoho nikdy nevolá, tak prestali volať aj ju. Podľa mňa je to v poriadku.
Ja som mala tiež tento rok oslavu, 50ku a mužovu rodinu som vôbec nevolala. Muž už rodičov nemá, a jeho sestru a brata som nemala záujem volať. To by som sa pozrela, aby mi niekto diktoval, koho mám zo "slušnosti" volať a koho nie.
@minenkak majú práveže normálne vzťahy, jej starý rodičia sú im tiež nič neni a ich pozvali…… áno som zaujatá….
Ja by som sa normálne spýtala svokra, prečo ju nepozvali keď rodicia druhej nevesty pozvaní sú.. možno som divná ale tiež to namna pôsobí nespravodlivo a zase ja nemám problém sa spýtať priamo dotknutých strán..
Môžu mať úplne normálne a dobré vzťahy a aj tak nemusia tvoju mamu pozvať. Prečo by museli, len preto, že rodinu druhej švagrinej pozvali? Zrejme sa v tej rodine pozývajú navzájom, tak im pozvanie chceli oplatiť. Ak tvoja mama oslavy nerobí a nikdy ich nepozvala, tak prepáč, ale to sa nemôžeš diviť, že ju tiež nepozývajú.
Si zaujatá,je to ich oslava,mňa osobne by nezaujímalo kto chce prísť kto nechce,pozveme koho ja chcem mať na oslave,mama je pre nich možno moc tichá
Podla mna prehanas. On si moze zavolat koho chce
@petulda333 tak potom keď ja budem mat oslavu a nezavolám ho, lebo si možem pozvať koho chcem, tak to bude v poriadku? Či potom uz budem zas nepríjemná nevesta?
A prečo by si ho ty nemala pozvať? Veď on teba pozýva. Nepozýva tvoju mamu, tak tá nech ho tiež nepozve. Ako ho ani nikdy doteraz nepozvala, hoci oni ju už 2x. V týchto veciach je dobré, keď je tiež nejaká rovnováha.
Bolo by to v poriadku,lenze tebe ide o pomstu a to v poriadku nie je. A este,je rozdiel pozvat otca tvojho muza a cudziu zenu. Uprac si to v hlave,lebo raz moze tvoj muz stratit trpezlivost pri tvojich manieroch. Tvoja mama je domased,na oslavy ho nevola,s tou druhou rodinou sa stretavaju castejsie,urcite sa aj pozyvaju vzajomne na oslavy a ty trvas na tvojej matke. 🤦 Ach
@h2 obavam sa,ze ona nie je schopna to pochopit. Chudak jej muz,ze musi zit s takym clovekom hasterivym
Vieš, keby Tvoja mama niekedy pozvala svokrovcov, tak by aj ju pozvali. Ty si bola pozvaná, sú to rodičia Tvojho manžela, tak už kôli nemu ich pozveš aj Ty, keď máte dobrý vzťah....
Už preháňať a si zbytočne nahnevaná,nie každý musí byť každému sympatický a zbytočne ťa sere že druhých svatovcov pozvali
bože nepreháňaj zas, keď tam potrebuješ mať mamu, tak si to vybav cez tvojho muža, nech dohovorí otcovi aby si mala dušu na mieste. Takúto drámu z toho robiť je až divné.
Tak keď ani tvoja mama ich nepozýva k sebe, tak nevidím dôvod, prečo by ju pozvali
Najlepšie je nerobiť oslavy 🤪 nikto sa neurazí..
Podla mna riesis hluposti...ak ju nepozvali, zrejme vedia preco.
Moji rodicia vobec nepozvali na oslavu mojich svokrovcov a to boli okrúhliny. Proste nepozvali a hotovo..nikto to neriesil, ani moj muz, ani jeho rodicia... Ani opacne sa nepozyvali...stretli sa max raz za rok u nas a tolko bolo
Este sa ta spytam. Tvoj manzel tiez robi taku dramu,ze tvoja mama nepozve na oslavu jeho otca? Ked ty mas s tym hrozny problem,mala by si dohovorit aj svojej matke,ze je to neslusne
Načo by pozývali človeka, ktorý príde len aby sa nepovedalo a sám nikoho nikam nepozve? Si zaujatá lebo je to tvoja mama, nevidíš situáciu reálne.
Predstavila som si situaciu, ze pridem na oslavu a poviem svokrovi, pan svokor alebo Jozko a preco vlastne ste nepozvali moju mamu?
Strasne trapne aj napisat, nie este sa pytat na oslave
Švagor ma 50tku, nepozvali ma, neriešim, ušetrím 🙂
Je to jeho oslava, on si môže pozvať koho chce, tak isto nepozvat koho nechce
Pre boha zena neprezivaj to. Pisala som Ti ze ja mam to iste a je mi to uplny šumak. Ked sa chces chovat ako osopene umrncane dieta tak ako pises,nabuduce nepozvi ty svokra
Autorka a prečo ti to vadí
možno autorkina mama je aj rada, že ju nepozvali, lebo nie je oslavový typ, keďže sama žiadne neorganizuje. Len tu autorka to príliš prežíva. Ja sa spýtam, aj keď asi odpoveď nedostanem: autorka, tvoja mama tam má vôbec záujem ísť? Trápi ju, že nie je medzi pozvanými? Alebo sa teší že nemá starosti s darčekom a outfitom a oficionalitami?
Takze tvoja mama je domased. Nikoho nepozve a nepohosti ale nacpala by sa vsade a vyjedala alebo ty by si ju nacpala.
Mne by inak bolo aj trapne obchadzat oslavy druhych a neopatovat to ani len pozvanim na kavu a kolac v nedelu.

Ale veď je to ich oslava,asi nemajú dobré vzťahy ,ak teda dáke majú,tvoja mama im v podstate ani nič neni