Majú mať svokrovci klúče od nášho bytu?
Dobry vecer, chcela som sa opytat, aky mate nazor na to, že svokrovci chcu kluce od nasho bytu.Uz na zaciatku nasho spolocneho byvania som sa vyjadrila, že si nezelam aby svokra ani mama nemali kluce od nasho bytu. Svokra, totiz nerespektuje slovo sukromie. Nanestastie sme sa vymkli a nemali od koho zavolat klucovu sluzbu. Ona to hned vyuzila, vraj nam to aj zaplati, ved teraz potrebujeme kazde euro a kluce si jedny necha, vraj keby sme sa zasa vymkli. Par krat si vraj odomkla, ked som nebola doma. To mi hovoril muz. Potom sme sa prestahovali do rodinneho domu a zasa pytala kluce. Tento raz som povedala, že ak chce prist mame zvoncek. Kym sa nam nenerodili deti bol klud. Potom k nam zacala chodit pomahat, za co som jej bola vdacna. Raz som ju nepocula zvonit, lebo mi mali plakali, tak sa otocila a isla domov. Bolo mi jej luto, tak som jej kluce sama dala. Po case prestala zvonit uplne a uz si len odomykala aj ked vie, ze mi to vadi. Snazila som sa to ignorovat, az mi pretiekol pohar trpezlivosti. Moji mali, zle spavaju cez obed a ked si k nim nelahnem su po pol hodine hore a mrzuti do vecera. Tak si s nimi cez obed lahnem a vecer, ked je s nimi v spalni muz varim a upratujem do noci. Moja svokra zacala chodit k nam cez obed, odomkne si a asi zistuje ci spim. Dnes mi povedala, ze sa zastavila, len na pohar vody...Rozumny dohovor je nemozny, skonci vzdy jej urazenim sa.
Rodicia maju kluce lebo vyzdvihuju dceru ked sme v robote obidvaja alebo v ozaj krizovej situacii ked som letela.za.muzom do nemocnice pri jeho pracovnom uraze len som zavolala.nasi sadli do auta a isli pre dceru a boli s nou u nas do vecera alebo ked nam chodi revizor na kotol alebo nejaky iny majster a my nie sme doma.vsetko je to po dohode nikdy by si neotvorili byt bez toho aby sme o tom vedeli a ked pridu na navstevu tak normalne zazvonia.
Autorka, super, ze si sa s nim porozpravala. Chapem aj jeho postoj (ze uz to tento rok nechajme tak) a zelam ti len pecne nervy a aby si si to aspon teosku uzila!
Buduci rok nezabudni od Januara pripominat, ze dovolenkujete len vy.
@alena223 neviem aky mate zamok, ale u nas ak necham kluce zvnutra v dierke, zvonka neodomkne. Cize takto vies riesit situaciu, ak si doma, aby sa nedostala. Ale takejto osobe by som kluce dala pred dovolenkou, keby potrebujem nieco doma postrazit. Inak nie.

@alena223 moja mama ma od nás kľúče tiež,tiež mi to celkom vadilo,keďže to bolo vtedy ešte dosť sexuálne obdobie ,bála som sa že nás raz načape ...no aj sa raz skoro tak stalo...síce,vybehnúť zo spálne sme stihli,no celý udychani s lesklými očami ruzovi a strapati, myslím, že som si aj zabudla ponožku 1 dat 🤣🤣🤣🤣 no tak od vtedy,vždy najprv zavola,že príde 😅