Majú vaši partneri na vás špeciálne požiadavky?

8. okt 2020

Majú na vás vaše polovičky nejaké špeciálne požiadavky? Napriklad môj nechce aby som si dala vlasy na čierno alebo červeno že sa mi to nehodí chce len dlhé nechty pritom moje sú lámavé tak nedorastu chce aby som bola dole len do hladka oholena. Sú to kraviny ale mam pocit akoby som stracala samu seba ja som so sebou spokojna tak ako som staram sa o seba. Je v pohode alebo ja preháňam ?

janinah
8. okt 2020

Preháňa on,je v pohode,že si sama sebou a malo by to tak aj ostať.

jasminet
8. okt 2020

Však maj aj ty požiadavky...

darinks01
8. okt 2020

Nepoviem, niekedy je fajn raz za čas v rámci ako takého oživenia vyhovieť, no ak máš pocit, že ťa mení proste celú, tak ho stopni. Však čo skús mu povedať aj ty svoje požiadavky na neho a som zvedavá čo ti na ne povie

janinah
8. okt 2020

@darinks01 súhlas...a nech začne tým oholením tam dolu,nech si to milosťpán skúsi aspon raz v živote....

katren
8. okt 2020

nema.... a farbu som jedine ciernu nemala a vsetky ostatne mi, aj ked sa mu nepacili, pochvalil....

ibrunova
8. okt 2020

A čo urobí pre teba on?

anita6666
8. okt 2020

Ja sa nestačím čudovať, čo všetko by ste boli ochotné pre ošťaty kúsok mäsa robiť???? Wtf???? Ja toto nepochopím nikdy. Veď keď chce,tak nech si hľadá takú,ktorá má všetko podľa jeho predstáv a nech sa neuspokojuje s niečím čo je práve po ruke! A keď na to nemá = mať takú akú si predstavuje,tak nech je sám.co je na tomto také ťažké pochopiť????? A keď toto nevie pochopiť tupá chlapska hlava vytretá semenom,tak to už konečne pochopte ženy vy!!!!!!

leuchtturm
8. okt 2020

Na toto by som sa nedala...preco by si sa mala obmedzovat? Tvoje telo, tvoj zmysel pre estetiku, nemal by ti do toho kecat.

ibrunova
8. okt 2020

Ja som raz zažila babu v poradni, tesne pred pôrodom, obtiahnuté gate, tričko s holými krížami-bol február, sestrička ju sprdla, a ona na to povedala, že jej priateľ si to tak vyžaduje, aby bola upravená. A potom prišiel po ňu, chlap v šuštiakovej poľskej súprave s mastnými vlasmi.

nika82
8. okt 2020

ty ziadaj odneho aby on bol tiez dole dohladka

radkaradix
8. okt 2020

buď sama sebou a uvidíš, či mu to bude vadiť natoľko, že ťa nechá.. možno ti len vraví, ako sa mu páčiš, resp. ako by si sa mu páčila.. nič zlé na tom nevidím.. ale nútiť by ťa nemal. Veď my tiež radi povieme svoj názor na chlapov, aké oblečenie alebo účes sa im hodí, akú voňavku by mali používať, či si majú nechať strnisko alebo sa holiť do hladka na tvári a pod.. veď je to normálne.. ale určite by to nemalo byť na úkor tvojho dobrého pocitu ;)

0silvia0
8. okt 2020

posli ho k barberovi, cestou od barbera nech sa zastavi na depilacii, vydepilovany nech sa zastavi u trenera v posilke. A ked po troch mesiacoch poctiveho cvicenia a diety bude mat tehlicky na bruchu, nech sa zastavi u teba a ukazes mu, ake si si vypestovala nechtiky🥰

sense
8. okt 2020

Nieje to v pohode... On robí čo pre teba? Upravuje vlasy a nechty podľa teba? Depuluje sa dolu do hladka?
A nestracaj sama seba kvôli nemu....

1angelika
8. okt 2020

preobracať niekoho na svoj obraz nemá nič s láskou spoločné....šla by som kade ľahšie od takého partnera. Môže povedať čo sa mu páči a čo nie ale žiadať doslova niečo od teba to je choré

bluebriggs
8. okt 2020

A ty más na nho ake poziadavky? Tiez mu to rob. Povedz mu nech viac zaraba , ze sa ti to viac paci.

sashabb
8. okt 2020

Všetko je o komunikácii.
Nestačím sa čudovať komentárom, že pošli ho kade lahšie a podobne. Tuna vznikajú nedorozumenia, keď partneri nevedia spolu komunikovať. Ohradíš sa napr. na tú farbu vlasov? Každý máme iný vkus, a čo sa páči mne, nemusí sa tebe.
Osobne by som privítala, ak by mi manžel/priatel povedal svoj názor. Veď on je so mnou aj z dôvodu, že sa mu páčim - vizuálne, nie?

1angelika
8. okt 2020

@sashabb názor povedať to áno ale keď to autorka nazvala ako "špeciálne požiadavky od priateľa" tak asi jej to nekomunikuje normálnym spôsobom..

sissy27
8. okt 2020

som otvorila túto tému zo zvedavosti, že aký je pán fajnšmeker a ejha - podľa mňa úplne normálne veci 😀 sa tu pohoršujete poniektoré nad hladkou pokožkou "nech si to on skúsi" - no ja napríklad celý život všetko pekne bez chlpov a ani na chlapovi neznesiem ochlpenie v spodnom regióne a pod pazuchami, cez to vlak nejde u mňa. Akurát teda on je v tomto nastavený rovnako, takže chvalabohu nemusíme si to "žiadať", je to pre nás prirodzené. Ale keby som raz v živote zbadala v realite "full prales" tak sa asi dogrcám a ujdem. Tiež trvám na tom, aby chlap nosil čisté a upravené nechty, takže ma neprekvapuje požiadavka na dlhé u ženy. Proste je to pekné (aj keď samozrejme odtiaľ potiaľ). A vlasy koruna krásy - tiež by som nerada, aby chodil po svete ako dilinko s účesom "podľa hrnca", takže tiež mi nepríde divné, že tu pánovi nevyhovujú čierne alebo červené vlasy na partnerke. Možno sa jej fakt nehodia.
Milá autorka, byť tebou tak sa teším, že mám chlapa s vkusom a neváham si každý mesiac pýtať prachy na manikúru, kaderníčku a kozmetiku, verím, že rád zainvestuje 😀

anita6666
8. okt 2020

@sissy27 a ja si presne myslím,že väčšina takýchto bulov má milión požiadaviek,ale v konečnom dôsledku by nezaplatil z toho ani holý prd...este by si zapytal za benzín,keby ju naaaaaahodou na nejakú "procedúru" vozil

janeninka
8. okt 2020

@1angelika tiez premyslam asi ako vyzera take oznamovanie poziadaviek... " tak draha od teraz nechty len takto a nech ta nenapadne si dat tu farbu lebo koncime. A zajtra si oblec tu suknu...."
Autorka ty musis vediet ako sa v tom citis, ako reaguje na to ked mu povies ze takto sa ti to paci a bodka, pripadne ze ta zranuje ako ta tlaci do nieco co nie si ty.
Aj ja partnerovi ofrflem vonavku, vie ktore kosele mam na nom rada, prejavim mu svoj názor ale neocakavam ze teraz ostatne kosele vyhadze alebo ze sa mi v nich nepaci.

sissy27
8. okt 2020

@anita6666 ako neviem prečo by mal byť hneď bulo len preto, že nechce čiernovlásku s bobrom a olámanými nechtami 😉 Určite sa nechcem nikoho dotknúť, ale možno keby sme dotyčnú videli, tak by sme tiež zhodnotili, že čierne ani červené vlasy jej ani trochu nepristanú, že s tými nechtami by mala fakt niečo robiť a na kúpalisko aspoň tie bokombrady zhodiť.
A samozrejme nevylučujem ani možnosť, že dotyčnému ozaj trčí slama z topánok a takéto požiadavky má lebo to videl v lacnom porne a platiť to nebude ani náhodou 😀
Musia si to odkomunikovať hlavne oni dvaja, my im k tomu nesvietime, tak nevieme, kde je pravda, ako ona vyzerá, ako jej to on povedal...

lilitela
8. okt 2020

Ano chcel, mal nepriame narazky, nie je to v poriadku.
@jasminet Hlavne nejake nerealne, ako 10 000 eur mesacne. 🙂

anita6666
8. okt 2020

@sissy27 Bulo je už len z elementárneho a logického dôvodu,pretože sa nasilu uspokojuje s niečím,s čím evidentne nie je spokojný a snaží sa prerábať na svoj obraz. Ja to proste nikdy nepochopím a budem sa opakovať. Mne keď sa nepáči blondak s modrými očami, s hlinou za nechtami a starou feliciou, tak si taký typ ani nevšimnem,nieže začnem a nedajboh zotrvam. Keď mám nejaké očakávania od muža,tak sa ich proste držím a ak sa nájde taký, len takému dám šancu,inak som sama a neriešim mantakov mimo mojich preferencií. To je k čomu dobre? Na zakladanie takýchto tém???

0silvia0
8. okt 2020

@sissy27 nie je každá ochotná ničiť svoje vlasy s procedúrami, aby vyšla ako platinová blond. A nie je ochotná každá sedieť na nechtíkoch, keď tie jej sú lámavé a nevhodné na týranie chemickými procedúrami. Nie je každá ochotná si škatuľu každý druhý deň obzerať, či už tam nie je príliš veľké strnisko a loziť po depiláciách a epiláciách. Ak chcel platinovú bloncku s pazúrmi, nech si takú nájde a nech netlačí babu do niečoho, s čím vôbec nie je stotožnená. Ty si stotožnená s mužovym vkusom tak je to ok. Autorka je so sebou spokojná tak ako je.

anita6666
8. okt 2020

@0silvia0 presne to som písala aj ja vyššie....

tncka
8. okt 2020

@anita6666 🤣🤣👏👏👏ja som sa zabavilaaa,paradne napisane

sashabb
8. okt 2020

@0silvia0 a teraz opačne. Čo ak je ona zrovna tá blond a chce si dať vlasy na čierno a to sa mu už nepáči? veď tak to aj je v úvodnom príspevku napísané, že on nechce aby si dala čierne vlasy.
Darmo sa tu budeme dohadovať keď nevieme AKO to presne bolo.

sissy27
8. okt 2020

@0silvia0 ešte raz a pomaly - nikto sme zakladateľku nevideli. Možno má svoje prirodzené blond a farbí na čierno a nehodí sa jej to - tak jej to len povedal. Upravené a hladká pokožka všade sú pre mňa bežným hygienickým štandardom aj keby som chlapa nemala.
Proste tu robíte drámu z úplne obyčajných vecí - ale tak neexistuje problém, ktorý by žena nedokázala vyrobiť 😀 Možností ako to v skutočnosti celé je, je viac, tak by som nerobila hneď z neho nevychované hovado a z nej utláčanú chudinku 😀

anita6666
8. okt 2020

@sissy27 jej to evidentne nie je po chuti,inak by takú tému ani nezačala....čo je štandardom pre teba,pre iného nemusí byť...ona sa vyjadrila,že je so sebou spokojná,on má iné predstavy...hold smola

0silvia0
8. okt 2020

@sissy27
@sashabb jo, ženy, nechajme nech autorka doplní informácie, nech nemusíme dedukovať.