Mal manžel právo ma podviesť po hádke?
S manželom mame veľké Nezhody a problémy už dlhší čas ale v máji to bolo príšerne. Manzel je veľký nervak a cholery. Boli to spory, Ktoré vyústili do prieserných hadok az takých ze som sa zamkla v izbe on trieskal na dvere ze ma zabije volala som policajtov. Predtým mi rozbil jeden telefón. Druhý mu zostal. Potom. Má strčil a hodil o zem veľa vecí. Kvetináč a pod. Polial ma vodou z pohára. Proste strašne veci. A nadával mi. Volala som zandarov. Došli. A no porozprávali sa s nami. A povedali mi ze nech sa zdrží z domu na par dni. Ja som mu kričala ze sa rozvediem.ale tak to som kričala veľakrát. Už. A aj on.
Neskôr sa mi manžel dva dni absolútne neozval. Ignoroval má. Ja som mu písala. Ze nech dôjde ze musíme sa porozprávať. On nič. Došiel po 3 dňoch. Nebavil sa so mnou hoci on bol na vine. Zistila som, že asi pravdepodobne bol s inou ženou. Keď sa prezliekanie neskôr zbadala som mu ze ma odrety penis trosku dole pri koreni. Zachvátila ma panika. Možno s nejakou spal alebo si zaplatil. Išiel do bordelu. Namiesto toho aby sa snažil so mnou riešiť spory išiel preč a vypol sa a asi bol inde.
Ja vôbec neviem ci mal právo má podviesť v tejto situácii. Je to u mužov normálne ze to takto robia? Proste áno bolo to vyostené. On mi povedal ze je koniec lebo som počas hádky volala policajtov. Co som údajne nemala a také. Proste strašne. Toto sa stalo koncom mája. Ja som sa pýtala kde prespal v tie noci keď odišiel z domu a on ze nikde a ma mi to byť jedno. Nechce povesti názov hotela. Počas tohto incidentu stratil obrucku nevie kde. Proste hrozne veci. Manžela mam stále rada a neviem co si mam Myslieť. Manžel nepije. Takže všetko urobil pri plnom vedomí. Vraj ma Má dosť aj našich hadok. Ale ja nikdy nezačínam hadku. On za všetko nervuje. Ja mam toho dosť už. A tie jeho vrieskania a nádavky... Odvtedy síce spáva doma ale nebavime sa. Ja sa hrozne trápim. Mal právo má podviesť v tejto vyhrotenej situácii?
To ci ta podviedol, je ten najmensi problem. Precitaj si to aj viackrat po sebe, co si napisala. Na tvojom mieste mu ani nevolam, mam vies kde, kde je, kam isiel, len nech sa nevracia. Poziadala by som o rozvod, riesila napadnutie a vsetko a vystahovala ho do tramtarie... Ak by si ho nejaka zena chcela nechat, tak este jej podakujem a pogratulujem k dobremu vyberu. A skacem 20 metrov od radosti, ze som sa ho zbavila. Ale vy budete asi obaja take povahy, cize toto talianske manzelstvo ti asi vyhovuje, ked si vykrikujete rozvod a nakoniec nic.
To ci ta podviedol, je ten najmensi problem. Precitaj si to aj viackrat po sebe, co si napisala. Na tvojom mieste mu ani nevolam, mam vies kde, kde je, kam isiel, len nech sa nevracia. Poziadala by som o rozvod, riesila napadnutie a vsetko a vystahovala ho do tramtarie... Ak by si ho nejaka zena chcela nechat, tak este jej podakujem a pogratulujem k dobremu vyberu. A skacem 20 metrov od radosti, ze som sa ho zbavila. Ale vy budete asi obaja take povahy, cize toto talianske manzelstvo ti asi vyhovuje, ked si vykrikujete rozvod a nakoniec nic.
@simca06022011 myslis radu dobre, no ona neodíde lebo nema kam ani za co. Odsťahovala sa do jeho domu na dedinu nema robotu peniaze nic iba sedí doma a píše na mk
Vraj ani na psychológa nema peniaze- ma HPO
@simca06022011 myslis radu dobre, no ona neodíde lebo nema kam ani za co. Odsťahovala sa do jeho domu na dedinu nema robotu peniaze nic iba sedí doma a píše na mk
Vraj ani na psychológa nema peniaze- ma HPO
@anonym_ac9ef4 mne je to jasne, toto je zacarovany kruh vela zien, vyhodia chlapa, ten odide na dva dni a v nich hned alarm a panika, ze vlastne nemaju kam ist, lebo ak sa vrati a povie on konecne, ze je koniec, tak nemaju kam ist. Ale popravde, niekedy by to bolo najlepsie aj ked najtazsie.
Chod určite na pohlavné testy.100% bol s nejakou ženskou a nie prvýkrát.Aspon sa staraj o svoje zdravie, keď chytíš syfilis alebo HIV vyprášti ťa preč ako špinavú mačku
A chod aj psychiatrovi a psychologovi lebo ťa tento stav dostane do blazninca keďže sa nechceš rozviezst tak aby si bola silna a vládala s nim zápasiť 💪
Tebe asi vymlatil posledne zvysky rozumu 🤔🤔🤔
@anonym_autor vydiskutujete, hej 🫣. Toto ale nie su normalne hadky, hadka je nieco ine. Vyhrazanie sa, ze Ta zabije, to je normalne podla Teba? To je len "iny nazor"? Ako to pri normalnych hadkach byva, ze vymena roznych nazorov? No lebo mne to pride ako nieco strasne.
A nie, nic take, ako "pravo podviest" neexistuje.
@anonym_7256fd no ja mam dobre oči. bolo to dosť taka mapka odreta dole pri koreni skoro. Nechápem čo to bolo. Také divné ako od nechta alebo od zuba niečo skôr od nechta za rezané. a neprezradil kde bol cele dve noci..
@anonym_autor 🤣🤣🤣. Ja neviem, ale aby som ja skumala, ked sa chlap prezlieka, kde a co ma odrete 🫣🤪. Toto je vztah za vsetky drobne. Taka dobra tema na piatok mala si pockat troska 😆
Ty čo ešte potrebuješ dokazať od neho? Aby ťa dobil?Žiadna normalna žena by sa po tomto všetkom nepytala, či ju mal pravo podviesť( jasne, že nie, ale ta otazka je už zbytočna)a začala by riešiť postupne odchod od neho.
@anonym_41ac22 Ano bohvie kde je pravda. Je psychicky chorá závislá na pozornosti. Ale uz je toho dost co tu predvádza je riadne trapna a ženy zbytocne míňajú energiu na rady
@anonym_ac9ef4 👍
Vy tu chorú zenu fakt nikto nespoznavate?😂😂😂
Ved sem píše kazdy tyzden s novými vymyslami. Ušetrite si cas. To je načisto chorá j.ebnuta žena, s hraničnou poruchou osobnosti bez liecby.
@anonym_ac9ef4 tiez ju v tom vidim, ale tento krat pise, ze neveru nikdy nemusela riesit a riesi ju pri tom denne, tak neviem ci to je ona 😏
Igor, si to ty?
pravdepodobne bdsm praktiky si zaplatil niekde v kurvarni, teba kedy odvezu do Pezinka
@anonym_ac9ef4 tiez ju v tom vidim, ale tento krat pise, ze neveru nikdy nemusela riesit a riesi ju pri tom denne, tak neviem ci to je ona 😏
@anonym_a756b3 na 100%. Poznávacie znamenie a pod., nevie pisat normalne, používa anglické slova, odpovedá odveci a iba na to, co jej vyhovuje. No ona casto mení zápletku aby nepísala stale o arabovi a sexuálne zavislom kresťanovi
@anonym_a756b3 na 100%. Poznávacie znamenie a pod., nevie pisat normalne, používa anglické slova, odpovedá odveci a iba na to, co jej vyhovuje. No ona casto mení zápletku aby nepísala stale o arabovi a sexuálne zavislom kresťanovi
@anonym_ac9ef4 ano aj dlzne zvykne davat do kazdeho druheho slova, je dost citatelna, nevedela som, ze ju aj mlati, esteze nemaju deti
A keby ta nepodviedol tak co? Mas v plane s nim ostat? Inak v hlave vsetko v poriadku? 🤦
Baby, pozerajme mužom na penis, či ho nemajú odrety, lebo po nevere býva 😄😄😄
Odletená črepina z rozbitého kvetináča sa odrazila, oškrela mu penis, od neho sa odrazila ďalej a vymrštila mu obrúčku z prsta preč. Pozri sa pod kredenc.
@anonym_a1a4df no toto ma v tom zufalstve aspon pobavilo :D diky, ak to malo byt na rozosmiatie, celkom ma to rozosmialo. ked uz nic ine.
Baby, pozerajme mužom na penis, či ho nemajú odrety, lebo po nevere býva 😄😄😄
@anonym_d8f537 ??? a z coho ineho by ho mal odrety akoby ????
@anonym_autor vydiskutujete, hej 🫣. Toto ale nie su normalne hadky, hadka je nieco ine. Vyhrazanie sa, ze Ta zabije, to je normalne podla Teba? To je len "iny nazor"? Ako to pri normalnych hadkach byva, ze vymena roznych nazorov? No lebo mne to pride ako nieco strasne.
A nie, nic take, ako "pravo podviest" neexistuje.
@anonym_59d5c4 ja som si uz od neho zvykla na neine veci pocas tych rokov a nejake jeho vyhrazky a blaboly, nestoja ani za fajku dymu.
@anonym_59d5c4 ja som si uz od neho zvykla na neine veci pocas tych rokov a nejake jeho vyhrazky a blaboly, nestoja ani za fajku dymu.
@anonym_autor a zas odpovedas iba na co sa ti hodi. Nevyjadris sa k svojim ostatným témam ani k tomu, ze si psychická troska bez liecby? Ako inak ze
@anonym_autor tak načo si s ním?

@anonym_autor Určite bol s inou. A tá odrenina je od zubov pri orálnom sexe. Asi sa mu malo venuješ a cíti sa tomto smere zanedbaný.
@anonym_12cca2 😂😂😂 “ snažila som sa naozaj mu dopriat sex, povolila som mu tiež masturbaciu každý deň na on-line veciach vraj to zúfalo potrebuje, pripravila som mu kolekciu 100 mojich aktov. Keď to naňho pride a nie som doma“
Pisala, ze musi mat sex aspon 5x denne plus si honi