Mala som deň voľna, ale vôbec som si neoddýchla
Idem sa len vyrozprávať. Normálne som si včera nahlásila dovolenku. Žiadni lekári, žiadne vybavovačky. Len tak – že si doma oddýchnem. Ale miesto toho som ráno obehla tesco a lidl, oprala aj obliečky, poskladala prádlo, zaniesla malú k zubárovi, potom uvarila obed, umyla obývačkové a kuchynské okno. Čosi som porobila v záhradke a pomrvila sa v garáži. A bol večer a unavená som si vyložila nohy pri správach na stôl. Do toho môj zakričal, kde si nohy vykladám. A bolo.
Kazdy jeden moj den dovolenky vyzera takto :D a ci mi to nelezie na nervy? No lezie, ale co narobim.
@veronicka1901 vôbec tvoj deň nemusí tak vyzerať .. ako si kto urobí tak má
@veronicka1901 vôbec tvoj deň nemusí tak vyzerať .. ako si kto urobí tak má
@pikachu999 ved jasne ze nie. Ale ja pracujem pre americku firmu, cize vsetky statne sviatky som v praci. Mam 3 deti, 7 dni na lekara rocne nestaci, v robote som od rana do vecera, tak kedy mam upratat? Ale mne to az tak nevadi, ja neviem sediet na zadku, takze aj tak dobre 🙂
No ja tiez neviem oddychovať.. každé moje voľno vyzerá takto ako pises (robím na smeny, takže mávam voľno aj cez tyzden) ak si sadnem, tak začnem prokrastinovat a cumim do mobilu.. tak radšej robím všetko čo môžem a malokedy oddychujem.. napriek tomu mám aktivne voľno rada, som proste taká..
Mala si si dat lekara,ked uz si bola u zubara s dcerou a dalsi den dovolenky na oddych.
My mame s kolegynou rokmi ziskanu teoriu ze robime doma len ked nas pri tom aj niekto vidi. Pretoze to je tak zoderies sa ako kon ale vysledok nevidi nikto okrem teba a ked si konecne sadnes vsetci pridu s poziadavkami a nechapu co hned neskaces. Cim skor sa to naucis tym pre teba lepsie.
@pralinka25 toto je super teoria, zavediem do praxe😁🩷
A koho je to vina ? Tvoja
Ja mam dnes dovolenku.
Vedela som to od vcera vecera.
Tak som najdôležitejšie porobila vcera.
Dnes rano ako inokedy o 6 bola hore ,zapla pracku vybrala umývačku .
Zaniesli dieta do skolky ,8:30 som bola doma.vyvesala pradlo,umyla zem a odvtedy odkupujem gauc a budem az do 15;15🤷🏼♀️
Kto sa jak zariadi tak ma.
niz zato ako si stravila dovolenkovy den si zodpovedna len ty sama, mimo toho zubara s dcerou co bolo asi dlhsie planovane
To sa chvális, či stazujes?

Kazdy jeden moj den dovolenky vyzera takto :D a ci mi to nelezie na nervy? No lezie, ale co narobim.