icon

Mala som deň voľna, ale vôbec som si neoddýchla

20. máj 2025

Idem sa len vyrozprávať. Normálne som si včera nahlásila dovolenku. Žiadni lekári, žiadne vybavovačky. Len tak – že si doma oddýchnem. Ale miesto toho som ráno obehla tesco a lidl, oprala aj obliečky, poskladala prádlo, zaniesla malú k zubárovi, potom uvarila obed, umyla obývačkové a kuchynské okno. Čosi som porobila v záhradke a pomrvila sa v garáži. A bol večer a unavená som si vyložila nohy pri správach na stôl. Do toho môj zakričal, kde si nohy vykladám. A bolo.

Strana
z2
veronicka1901
21. máj 2025

Kazdy jeden moj den dovolenky vyzera takto :D a ci mi to nelezie na nervy? No lezie, ale co narobim.

pikachu999
21. máj 2025
@veronicka1901

Kazdy jeden moj den dovolenky vyzera takto :D a ci mi to nelezie na nervy? No lezie, ale co narobim.

@veronicka1901 vôbec tvoj deň nemusí tak vyzerať .. ako si kto urobí tak má

veronicka1901
21. máj 2025
@pikachu999

@veronicka1901 vôbec tvoj deň nemusí tak vyzerať .. ako si kto urobí tak má

@pikachu999 ved jasne ze nie. Ale ja pracujem pre americku firmu, cize vsetky statne sviatky som v praci. Mam 3 deti, 7 dni na lekara rocne nestaci, v robote som od rana do vecera, tak kedy mam upratat? Ale mne to az tak nevadi, ja neviem sediet na zadku, takze aj tak dobre 🙂

jana_eyre_2
21. máj 2025

No ja tiez neviem oddychovať.. každé moje voľno vyzerá takto ako pises (robím na smeny, takže mávam voľno aj cez tyzden) ak si sadnem, tak začnem prokrastinovat a cumim do mobilu.. tak radšej robím všetko čo môžem a malokedy oddychujem.. napriek tomu mám aktivne voľno rada, som proste taká..

lulu0123
22. máj 2025

Mala si si dat lekara,ked uz si bola u zubara s dcerou a dalsi den dovolenky na oddych.

lusyf
22. máj 2025
@pralinka25

My mame s kolegynou rokmi ziskanu teoriu ze robime doma len ked nas pri tom aj niekto vidi. Pretoze to je tak zoderies sa ako kon ale vysledok nevidi nikto okrem teba a ked si konecne sadnes vsetci pridu s poziadavkami a nechapu co hned neskaces. Cim skor sa to naucis tym pre teba lepsie.

@pralinka25 toto je super teoria, zavediem do praxe😁🩷

biglovemom
22. máj 2025

A koho je to vina ? Tvoja

Ja mam dnes dovolenku.

Vedela som to od vcera vecera.
Tak som najdôležitejšie porobila vcera.
Dnes rano ako inokedy o 6 bola hore ,zapla pracku vybrala umývačku .

Zaniesli dieta do skolky ,8:30 som bola doma.vyvesala pradlo,umyla zem a odvtedy odkupujem gauc a budem az do 15;15🤷🏼‍♀️

Kto sa jak zariadi tak ma.

mamina7070
22. máj 2025

niz zato ako si stravila dovolenkovy den si zodpovedna len ty sama, mimo toho zubara s dcerou co bolo asi dlhsie planovane

schatzinkaschatzinko
22. máj 2025

To sa chvális, či stazujes?

Strana
z2