icon

Mala som deň voľna, ale vôbec som si neoddýchla

20. máj 2025

Idem sa len vyrozprávať. Normálne som si včera nahlásila dovolenku. Žiadni lekári, žiadne vybavovačky. Len tak – že si doma oddýchnem. Ale miesto toho som ráno obehla tesco a lidl, oprala aj obliečky, poskladala prádlo, zaniesla malú k zubárovi, potom uvarila obed, umyla obývačkové a kuchynské okno. Čosi som porobila v záhradke a pomrvila sa v garáži. A bol večer a unavená som si vyložila nohy pri správach na stôl. Do toho môj zakričal, kde si nohy vykladám. A bolo.

Strana
z2
balerina2025
20. máj 2025

mala si si vyhradit priestor na vylozenie noh. lebo toto si mala pracovny oddych...

cyberk
20. máj 2025

a koho to je chyba? mas mat den pre seba a uplne si si ho sama pokazila, nabuduce budes vediet... 🙂

pribinak
20. máj 2025

Mala si sa vybrať do nejakého lesa na prechdzku a všetko nechať doma ležať tak
A nabudúce nech ide s dcérou k zubarke muž

Si poucena do budúcna

liaka
20. máj 2025

Ja si beriem 2 dni voľna. Jeden deň vybavovačky, upratovanie a druhý deň oddych.

anna777115
20. máj 2025

Typický deň voľna, Slovenskej vydatej ženy a matky.

biba_18
20. máj 2025

toto sa mne nestalo ešte - ja keď mám deň voľna na oddych - tak ja teda fakt oddychujem ...

anjelicek26
20. máj 2025

Ty sama si sa rozhodla, ako ten den chces stravit, mala si to nechat vsetko tak, ak bolo cielom si oddychnut. Ale asi aj to treba naucit...

ibrunova
20. máj 2025

Tak si si mala oddýchnuť, čo na toto povedať. Tak si sa sama rozhodla snáď,..

simonkaa27
20. máj 2025

to sa musis proste zatat a nechat vsetko tak. mne tiez dlho trvalo, kym som na to prisla, ze pokial si chcem oddychnut, tak nemozem ani len tu pracku zapnut, lebo potom uz zapnem pracku, kym operie, urobim toto, potom este hento a z oddychu je akurat to, ze vypijem mooozno este teplu kavu.

alex49
20. máj 2025

Mala si si vyložiť nohy a pustiť film. Všetko čo si vymenovala mohlo počkať. Malú mal zobrať k lekárovi muž, nato existuje doprovod. Nabudúce oddychuj.

mimka1402
20. máj 2025

Práve mi vybehlo 😉 ja to mam tiež takto 🙂

balerina2025
20. máj 2025
@cyberk

a koho to je chyba? mas mat den pre seba a uplne si si ho sama pokazila, nabuduce budes vediet... 🙂

januska12323
20. máj 2025

Sama si za to môžeš.

nikha2809
20. máj 2025

Naposledy keď som si takto zobrala deň voľna, som sa hneď ráno vymkla a musela som čakať do 16kym príde muž.Takze aj také sa stáva 😂 (sme z Kremnice, bol v Šahoch ak by niekto chcel vedieť prečo som si po kľúče nesla)

biba_18
20. máj 2025
@nikha2809

Naposledy keď som si takto zobrala deň voľna, som sa hneď ráno vymkla a musela som čakať do 16kym príde muž.Takze aj také sa stáva 😂 (sme z Kremnice, bol v Šahoch ak by niekto chcel vedieť prečo som si po kľúče nesla)

@nikha2809 takže si bola celý deň mimo domov - a mohla si sa venovať turistike alebo tak dajako? 😂

nikha2809
20. máj 2025
@biba_18

@nikha2809 takže si bola celý deň mimo domov - a mohla si sa venovať turistike alebo tak dajako? 😂

@biba_18 bola som u kamošky na káve a potom u svokrovcov ktorím sme nedali kľúče od bytu, lebo sme roky nemali čas dat spraviť náhradný kľúč 😂

nikha2809
20. máj 2025
@biba_18

@biba_18 ale už ho majú 😂😂😂

biba_18
20. máj 2025
@nikha2809

@biba_18 bola som u kamošky na káve a potom u svokrovcov ktorím sme nedali kľúče od bytu, lebo sme roky nemali čas dat spraviť náhradný kľúč 😂

@nikha2809 tomu sa povie oddych ... teda, pokiaľ sa človek nevymkne v pyžame alebo negližé 😂

pralinka25
20. máj 2025

My mame s kolegynou rokmi ziskanu teoriu ze robime doma len ked nas pri tom aj niekto vidi. Pretoze to je tak zoderies sa ako kon ale vysledok nevidi nikto okrem teba a ked si konecne sadnes vsetci pridu s poziadavkami a nechapu co hned neskaces. Cim skor sa to naucis tym pre teba lepsie.

janickacrazy
20. máj 2025

Tak ti treba, veď si sa sama rozhodla, že namiesto oddychu budeš behať okolo domácnosti. Mala si sa nato vykašľať a vyložiť nohy hneď ráno a pustiť si film.

pralinka86
20. máj 2025

Ja neviem, ale nepoznam nikoho, kto tieto vsetky cinnosti povazuje za oddych, este v jeden den.
No co uz, oddychnes si v práci... Co ti poviem, normane to nie je. Lebo si sa ustvala este viac ako cez vikend za dva dni
A teda, cez vikend choďte niekam, oddýchnut si, ale naozaj. Sak upratane uz mas

petronelag
20. máj 2025

Ale do určitej miery to bol oddych od práce, ktorú robí v zamestnaní, pri tejto sa nemusí sústrediť na svoju profesiu, ale robí si doma, čo chce. Len ak niekto chce taký úplný oddych, tak ide niekde do welnessu a tam si zase oddýchne od domácich prác.

petronelag
20. máj 2025

Aj ja som si niekedy urobila takýto voľný deň a doma som urobila viaceré veci, až prešiel celý deň a potom som sa utešovala, že keď pôjdem do práce nebudem sa tým musieť zaoberať a potom budem viac volno.

biba_18
20. máj 2025
@petronelag

Aj ja som si niekedy urobila takýto voľný deň a doma som urobila viaceré veci, až prešiel celý deň a potom som sa utešovala, že keď pôjdem do práce nebudem sa tým musieť zaoberať a potom budem viac volno.

@petronelag no to áno, aj ja si niekedy beriem práci voľno lebo potrebujem postíhať svoje veci - ale neberiem to ako voľno na ktorom si chcem oddýchnuť - lenže autorka mala v pláne oddych 🙂

romiada
20. máj 2025

Tomu sa vraví masochizmus za ktorý Ti nikto nepoďakuje. Minuť si dovolenku na to aby som upratovala a ešte bola sama na seba nahnevaná? 🙈 Kebyže napišeš: bola som na vlasoch, na nechtoch, vyčlapkať sa v bazéne a doma večer bomba,ale bola som taká zrelaxovana, že to mnou ani nepohlo....tak nič nepoviem. Iba to,že aj zajtra je deň, a existujú aj iní členovia domácnosti.

libusak
20. máj 2025

A preco si si neoddychla?

pikachu999
20. máj 2025

Prepáč ale urobila si si to sama

cafelatte
20. máj 2025

Deň voľna je jednoducho malo, treba aspoň 2, 3

gov
Odpoveď bola odstránená
petronelag
21. máj 2025
@cafelatte

Deň voľna je jednoducho malo, treba aspoň 2, 3

@cafelatte Dobre si je zobrať dovolenku v piatok alebo pondelok, predlžiť si víkend.

Strana
z2