Mali by ste na toto nervy?
Ahojte, prosim vas... Neviem akobreagovat. Co robit. Ci sa hnevat, ci nie.....
Ide o to, ze sme teraz chceli kupit nove auto, teda uz ojazdene. Nase by sme dali do bazaru. Aj sme si ho vybrali. Manzel dnes siel di banky. Ja sa tesim ako male decko, aj on, ze konecne budeme mat nieco nove, a viac miesta. Manzel pride domov, a ze, nech sa nehnevam, ale nedali mu uver. Pytam sa, ze ako je to mozne, kedze vsetko platime na cas. Ja som na materskej. Ale chvala Bohu, vieme platit ucty. A on ze pred 4mi rokmi bol rucitelom pre svoju mamu ked brala uver. Ani mi o tom necinkol. Nic. A samozrejme mama neplatila stale nacas, ma dlh a moj manzel je kvoli tomu na blackliste a ze po zaplateni toho uveru celkovo ze ho vymazu o 5 rokov. Ani on o tom nevedel, ze neplatila nacas. On ma tiez nervy, lebo vsetko platime stale na cas, sme cestni a chcel iba pomoct svojej mame.
Vola svojej mame, ze ci vie o tom, ze ma dlh, aj ked nie tisicky. A ona ze hej hej. Nech jej zisti moj manzel kolko a ona zaplatiiii, neni problem. 😄 Ziadny stres nic, ona uplne kludna. Ziadne prepac. Nic tykks. Ze kvoli nej teraz nevieme kupit auto. Nic. Ved to je normalka.
Mne uver nedaju lebo som na materskej, pytali sme sa. Jemu tiez nie, kvoli mame.
Ja neviem zeny.... Ci ja to prehanam, alebo je to normalne a stava sa.... Ale nemam slov proste.
Co by ste robili na mojom mieste?
Ale sú 🙂 Len zmatkuju. Asi preto spravil manžel prevod na účet mamy, lebo z jej účtu sa splácal úver. Však kľudne popros manžela, nech celú pôžičku uzavru tak, že spolu so svojou mamou zájde do banky. Ale aj by ma to trapilo. Ale asi je všetko tak ako má byt
Aby mama neminula peniaze a muz bude davat znova.Nemal len tak poslat peniaze a rob s nimi co chces...

@luccija 400 je dlzna a este jej ostava 1200 do fevruara