Mám 155 cm a nemôžem šoférovať auto
Ahojte...kúpila som auto a nemôžem na ňom jazdiť 😥
Aby ste ma pochopili...som maličká 155cm a mám krátke ruky a nohy...no som obézna a proste neviem ako to urobiť ale nedá sa mi šoférovať... Jasné chudnem ale z brucha no neviem kedy schudnem...takže auto som kúpila zbytočne...je mi do plaču...je nejaký grif ako normálne šoférovať? Vďaka
@0kristina0 vacsi problem ako vyska, je dlzka noh. ja mam 168, ale teda nohy kratke. chlap nechapal, ked som si prestavovala sedacku tak, ze som sa kolenami dotykala volantu, ale inac som skratka nezosliapla pedale .... ak ma autorka ku vsetkemu aj kratsie nhy, ako priemer, moze mat aj s fabiou problem. vacsina aut nie je navrhnuta pre malu zenu, ani pre priemernu, zenu, ale pre priemerneho muza. a na oboch stranach spektra bude potom proble. tak ako ma problem sa tam vtrepat 2metrovy 150 kilovy chlap, musi si mensia zena podkladat pod zadok vankuse a sedacku dorazat uplne dopredu. skratka autorka zvolila aj zle auto. (mne je pohodlnejsi yaris, ako fabia napriklad. ale mame aj kombik, kde si sedacku v poho nastavim.
Nepočúvaj ich ❤️ Mrzí ma to ale skús si sedadlo nastaviť čo najvyššie a prispôsobiť k tomu operadlo a volant sa dá prestaviť na dve úrovne v niektorých autách 🙂 Skús si dať niečo pod zadok nejaký vankúš napríklad ... A vy čo píšete blbe komentáre sa môžte hanbiť 🥺 Čo je každá žena dokonalá ? Načo reagujete to si radšej pomyslite niečo a ne ...
@katrin1394
Sama autorka písala, že je vorvaň, má krátke nohy, krátke ruky a brucho, takže všetko čo píšeš aj ty jej nepomôže.
@ukulela ved ona sama pise ze ju viac nepusti brucho takze ja verim tomu ze ked z neho zhodi tak na tie pedale dociahne.
@simca06022011 veru a nedajboze ma chyti lejak cestou do roboty,uz vidim ako sedim a prijimam zakaznikov po takej ceste. Poznam ludi,ktorym nerobi problem ist 30km bicyklom,ale smrdia ako tchory,lebo kde sa vies osprchovat,ked zmoknes tiez zapachnes,tie cyklisticke umele veci hrozne smrdia. Mala som kolegu cyklistu a teda islo nas vyvalit v robote,tam ani deodorant nepomohol.
@katrin1394 nie , nie je kazda zena dokonala. Sme uplne normalne ale mat 130kg to je uz fakt prilis vela. Uz davno to mala riesit. Niecim to musi byt sposobene. Ked ju to brucho obmedzuje treba z neho zhodit. Toto uz nie je nadvaha obezita ale riadny extrem nehovoriac o zdravotnych dosledkoch. Keby to riesila skor, napr. Uz pri 90-100 kg, co pri takejto vyske je tiez dost , mohla sa.vyhnut tymto nproblemom . Treba sa snazit odstranit aj pricinu. Je to jedno z rieseni a to dost podstatne.
Autorka môžeš ma pls kontaktovať?

@iva812 ved si vyrataj, vysku aj hmotnost mas napisanu